January 1, 2009

Qayyum

blabbed by Amira Zafirah at 1/01/2009 04:32:00 PM
nama tu akan selalu mengejar aku. tak kire mcm mane pon.
HA HA HA.

like seriously okay. meyh aku story mory.

sebenarnya, patient sebelah katil Yana, bdk tu name dia Qayyum. first time aku masuk wad baru Yana tu, kak Leen teros ckp dgn aku, ' Yaa. bdk sebelah ni kan. name dia Qayyum taw. hehehe'. I was like. huuh. ow yeh. haha. aduhai. few days later, Memy dtg hospital. dia pon round2 la dalam ward tu, smpai la dia nampak this one board yg tulis semua name patient kan. bile dia dh bace2 sume en, dia panggil aku. 'Yaaa. kenapa tak bwk buah ke chocolate ke?'. I was like, ' huuuh. buat ape. Yana dah banyak dah. ramai orng bgi dia doww. he replies 'bukan la. ni Qayyum kt bed sebelah. bagi la dia'. aku dah buat muke. then Memy gelak setan kat situ. hampeh betol. sabau je la okay. pastu ade lgi, haaaa. mase Chin dtg, dia pon nampak jgk kott board tu. aku rase lah. taw2 je dia ckp dgn aku 'eh. bdk katil sebelah tu name dia Qayyum. hehe'. aku dah mcm. MY GOD. semua yg noticed mmg perlu ckp dgn aku kee. Grrr. sabaaa je lah. everyday mmg aku dtg hospital, kak Leen ke, mak ke, mesti mcm, 'Yum, yum tido ke. Yum nak makan, Yum bla bla, Yum bla bla.' haha. tahan telinga je la en. tp skrang dh okay. even aku pon dh mcm, 'hye Qayyum. nak makan'. haha.

lepastu pulaaaaaak. ade lagi.

semalam first time aku masuk class CTU. ni kire mcm class history Islam la. class ni dia combine sekali 3 section taw. then, bile aku masuk dlm class tu, aku dgr taw ade bdk laki kt blakang pngil 'Yum, Yum'. aku dh mcm. aik. takkkan la kan. so, aku buat bodo. then, bile lecturer tu panggil name sorang sorang, ade la satu name yg aku mcm tehenti kejap la jantung ni. haha. "Abdul Qayyum'. deeeeem. tekejut okay. sabaaaaar je la. kalau Muhamad Qayyum ke, Ahmad Qayyum ke, Nur Qayyum ke. haha. ape2 la kan, takpe la. ini, Abdul Qayyum. mak aaai. tahan telinga lagi la aku lepas ni. haha.

balik dri college teros aku pgi hospital, akupon cite la dgn kak Leen. dia pon dh tegelak2. dia ckp 'apsal eh Yaa. orng nye tade, name nye pulak yg ade. merate2 je en. hahaha'. haaaa. taw takpe. kak Leen pon geleng2 kepale je. dia pon speechless suda.

aduhaaai. camno ni.
takpe.
betahan betahan.

HA HA HA
=)) =)) =))

2 extra blabbing on "Qayyum"

ML Amnesia on January 2, 2009 at 12:41 PM said...

saya la yg duduk sebelah Abdul Qayyum tuh.
*Gelak Setan*

adenium on January 3, 2009 at 1:15 PM said...

qayyum.... emmm nice name... err...ada kenangan ye...

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal