January 14, 2009

loserr

blabbed by Amira Zafirah at 1/14/2009 03:07:00 PM
aiyoo. today aku skip class CTU. hehe. itu class islamic history.
sebab nye, ingt mau ke hosp, tp apakan daya. tak sempat.
kang aku pgi, dh siap parking baik punye, jenuh panjat tangge tinggi2 tu skali guard tak ksi masuk.
oh no okay. tak sanggop tanggung risiko. hehe.

aku fikir fikir yg aku ni mmg la lapa. tp nak makan mcm malas, sbb aku sorethroat doww.
deeem. sgt la sakit. nk telan air liur tu rase perit gile kot. haih.
nasib la tak batok, kalau tak. oh tidak.
aiyoh. aku bru sje bersin. accchhhuuum!
sakit wooooo.
aku rase kalau dapat comolot ni mesti okay ni. erk. apakah? lucah disitu. teeet :P

aku pon ntah mcm mne pgi Jusco Balakong td. perot teringin nak makan Tako Ball. hehe. sgt sedab ooh.
aku pgi sorang, jalan2 sorang. makan sorang2. waaaaah.
sumpa aku rase mcm agak loser ye. ala2 pathetic gitu. oh tidaaak. aku kan rockstar.
HA HA HA. okay. now aku rase mcm nk gelak guling guling pulak =)) =)) =))
alaa, lg pon dh lame aku tak prasan dgn diri sendiri en. hehhe. asek entry emo shit je. aiyooo. susah la hidup. haha. kunuuun nya.
seee. muka sengal konon takesah la hidup sorang sorang. hahahini octopus. langsung tak berusik. perot rase mcm kenyang je. sape nk? meyh meyh sini.


agak tamak ye sbb aku beli tako ball 2 set. hehe. octopus and ham&cheese. confirm la aku tak habes. itu sudah tentu.
tgh aku makan sorang2 tu en, teringat pulak dkt Chin. minah tu, mmg cukup suka betol mkn Tako Ball dkt sini. sedab gile katenye.
aiseyy. nyah. cepat la balik. aku tade la rindu mane dow, tp cm sunyi sbb tade sape nk gado dah. haha. bule? tade la. aku rindu siak. Grr.

haih. bosan en hidup sorang2.
tibe tibe aku rase mcm ketandusan kasih sayang gitu. waaaaah.
Ady, bile kite nak kawen ni?
HA HA HA =))

weekend ni aku free. cheee. mcm nk senyum lebar je rase.
siang nk teman kn Ady, tp mak mcm suro pgi hosp. teman kn kak Leen.
aiyoo. camno?
takpe, Ady. siang I tade teman you, I teman you malam okay.
malam malam la bru syiok. waaah. hahahaha. jom ngedate nyah.
nnt I roger roger :D

haih. now pon aku kt rumah. sorang sorang.
sunyi bai.
ooh anak anak buah ku, balik la rumah. Ashu nak sakat korang lagi.
Aiman, Yana, Oni.
waaaaaaah. Ashu bosan ni.

2 extra blabbing on "loserr"

izza the PINKERTON on January 14, 2009 at 3:43 PM said...

cian ashu sorg2 kt rmh.
sape suh skip class. ahahaha xD

okay joking.


tako ball sedap seyyy

adenium on January 16, 2009 at 8:03 AM said...

emmm tgk tako ball ..nak tako ... hish... camno diet aku nih...

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal