January 31, 2009

assignment and not-so-surpise

blabbed by Amira Zafirah at 1/31/2009 01:11:00 AM
well,I promised Luqman to settle our Costing assignment yesterday morning. But end up, I cancelled it and went out with Pole instead. haha. I couldnt resist, sgt sesuatu bila Pole ajak kuar okay. rase mcm, oooh. dunia ini indah sungguh. HA HA HA. choyyy.

so, I met Luqman at McD Tmn Connaught. I know, patutnye banned en. shit. okay la. I admit that I DO feel bad about it but then, nk jmp kt mane lgi. situ je yg paling okay. haih. whatever la. this banned boikot thingy really stress me out okay. kalau nk banned sgt, jangan la gune computer. korang sedar tak INTEL pon patut kene banned? okay. emo shit. forget it. haha. moving on.

jumpe, bought something la kan sbb nk ddok situ. borak borak borak, baru la start nak buat keje. hehhe. Wawa was texting me taw, in a weird kinda wayy. tanye kat mne lah, ape lah. I was like, ape la kne budak ni en. aiyoo. but then buat bodo je lah. tetibe, Luqman tanye, whether Oya and Wawa penah dtg mcD sini tak, I was like. huh. ntah. tapenah kott. sumpa mmg tak terfikir ape lsng taw, like, ape2 la en. tetibe, Wawa called, tnye mcD kat mane la ape lah. rupenye dia nak datang, konon nak surprised but then, tataw jalan. HA HA HA. tanye si Luqman pon tataw jgk. adoyaaaaai, end up Wawa dtg my house I and I fetched her from there. aiyoo. fail Wawa fail. HA HA HA. she came together wth Oya.diaorng sampai je, mmg borak sakan la en. sempat aku singgah rumah amik shotgun sbb Luqman pnyy handphone bttry kong, so tepakse la jgk bwk shotgun en.
oh Wawa, lame gileeee tak jumpe dia sbb tak sanggop, nnt mesti nangis. tak sokaaa.
Luqman snapped byk okay. sume nak candid, nasib la mak mcm cantek je in all the candid shots taw. HA HA HA.yea. self time. gile selambe okay. orng tgk kitorng buat bodo je. haha.


mcD taman Connought ni sumpa byk giler nigga okay. sbb tu la aku kurenge je nak lepak sini. hehhe. aku en mmg mcm fobia je dgn nigga ni. haih. anyway, lepak td kat sni mmg lawak siak. bule pulak diaorng bantai nampak nigga tu, then kate mcm Usher la, John Legend la, Missy Elliot pon ade okay. haha. ngengg.
tp en, nigga2 pompuan ni en, fuuyh. vontot masyuk baai. like, deeem. giler ah. haha. mmg aku usha je la en. haih. I wish mine was like that. hehhe. teeeet. moving on.

we left at aroun 630pm mcm tu. Luqman went straight to his home while the girls headed to mine. lepak2 lagi kat rumah, chill chill lagi. hehe. siap dinner ape sume, baru diaorng balik.
yea. tu Yana :DDD


neeext entry please !

1 extra blabbing on "assignment and not-so-surpise"

ML; Mohd Loqman on January 31, 2009 at 1:56 PM said...

yes yes.
teknik menahan nafas ku menjadi.
aku nampak kurus kat situ.
ahha!

Luqman snapped byk okay. sume nak candid.
-Thanks to me.

nasib la mak mcm cantek je in all the candid shots taw. HA HA HA.
-Errrkkk. No komen. Bio le dia nak perasan. Ahha!

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal