January 20, 2009

hairsick

blabbed by Amira Zafirah at 1/20/2009 09:24:00 PM
waaaaaaa.tetibe en, rase mcm rinduuu je rambut lame.
panjang ooh rambut tu.
haih. choyyy.

tapi,
aku tidak menyesal memotong rambut ini okay. haha.

sebab, sudah hampir 2 tahun siak rambut aku mcm tu je.
korang tak bosan ke?
aku hari2 tgk cermin, muke aku mcm tu je.
bosan doww tgk muka same je, meaning rambut aku la. muka aku mmg tak bule ubah dah.
faham? jgn nk buat blur blur sotong kt sini okay.
aku paaang kang. haha.
abai kan muke aku yg memang nak kene penyepak lapan poloh kali tu. haha
tengok rambut sahaja.
hehe.
okay la tu.
jangan botak sudah. hiks :D

5 extra blabbing on "hairsick"

k.leen said...

potong rambottt!!!
cantik..pendek lagi bagussss

chykeenzachary on January 21, 2009 at 11:46 AM said...

ur new haircut?? whoaa... it really suits u..

a new you..

Shafie on January 21, 2009 at 7:52 PM said...

mcm2 pesen rambut u ek..
nice2..
suke yg straight :D

Fatinanana on January 24, 2009 at 5:52 PM said...

babe! mak datok punya rindu ah. rambut baru lawa weyh. :))

and i baru je berpeluang baca blog u. and be strong!

loves - fatinanana :]

p/s: I change my url.

nadiah anwar on January 27, 2009 at 1:36 PM said...

lawa weh rambut ko!!
:)

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal