January 18, 2009

my Saturday

blabbed by Amira Zafirah at 1/18/2009 08:38:00 PM
*gulp gulp gulp*
thanx mak for the nesface. superb :P

Saturdayy. pagi je dh ulang alik ke hospital, amik kak Leen, bwk balik rumah sini. then, bwk dia balikrumah dia pulak, singgah petrol station, isi minyak, then pgi pasaraya Bintang. last baru balik rumah balik.

lunch on Saturday was awesome. Memy and his family ade kt rumah. kak Nana masak. hehhe. lauk simple simple je. end up, semuanya habis. syok giler okay kitorang mcm tiga bradik. kalau ade mak dgn baba, lagi la syok okay. just like the old times :]
after makan, sume orang tido, except me and Oni. haha. Oni mcm biase lah, sepah sane sini, jalan sane sini. kak Leen tido agak lena, yeaa. lame kan dia tak dpt nk baring dgn proper nye. kt hosp kn tido ats kosi lipat2 tu je. balik rumah dpt tido ats sofa, mmg suatu kenikmatan bg dirinya. hehhe.
I did not sleep sbb tak ngantok. haha. ye ar duu. I woke up at 8.30am act, received call from Ady. then, tidooo balik. pastu bangun tido bangun tido. haha.
then, petang nye, received call from Ady lagi. pegi la aku pick up dia dkt LRT BTS tu. oww. dia pagi mane eh. hehhe. go stalk his blog. ade full details dia pi mana. haha. oh. before pick up Ady, hantar kak Leen balik hosp dulu.

after hantar Ady balik rumah, I went back home, salin2 bju whatsoever, kuar balik. hehhe. pegi Pavy jap, jumpe the Choyys. haha. choyy la sangat. tak menahan. haha. before that, singgah dkt skola lame dlu. tgk Pole and Qayyum skate. my god. oh skolah ku. jumpe, borak2, the promised to them malam mau lepak same di RHB. okay set. tade hal punye. haha.
Pole *credits to Ady*we're off to Pavy and its jam jam jam. soo-very-the-KL okay :p


off to Pavy, jalan jalan jalan. jumpe Dann sume. and and and, I met Fiqaaaaa. oh. rindu giler siak same minah ni. like deeeem. padahal bru je like 2days ago kott, she texted me. kate rindu whatsoever, and tetibe, dpt pulak jmp that night. yeeeeeey ! rindu rindu rindu. haha. borak2 sakan jap, kutuk kutuk, maki maki, bahan bahan, gosip gosip. sume lah. then, jmp balik the Choyys tu, kiss kiss, hug hug. then, me and Ady off to Keramat for dinner.
snapped by Zakiyy


yeeeey. We dinner at my cousin's gerai. ARIMA Classic Western Food dekat Keramat AU2. betol2 sebelah Jusco baru tu. pegi la makan kt sane okay. sangat la sedab. ape Ady, coselaw tebaik gile eh? haha. harga pon tade la mahal mcm Tony Romas tu. gile kauu. haha. dinner, pok pek pok pek. bla bla bla, yada yada yada. balik lah kami.
this is what we ordered, sedabb bai


singgah rumah dulu sbb nk amik my lappy and alang2 tu salin la baju skali. si Ady ngadu ngadu ngantok. ekelleh. tido la nyah. ape daaa. dia tanak tido sbb dia malu. dia kate dia tido muke dia burok. haha. whatever la nyah. end up mmg dia tido pon. in fact, tido tahengat okay. HA HA HA. gini, mase dh smpai kt my house, Ady malas nak masuk. dia kate dia nk stay in the car je lah. I was like, okay. I'll be right back, let me salin baju, get my lappy then we go lah. so, lepas dh buat sume tu, I get back to my car, and there he is. tidoooo. haha. mulot kau tak cover nyah. nasib la shotgun mak dlm kete, kalau tak. mmg dh snap snap snap okay. haha. ketuk2 tingkap, tak jaga jgk. call handphone, tak jage jugak sbb silent. ketuk2, pon tak jage jugak. aiyooo. Ady ady. lastly, nasib la, driver's punye window tu tebukak sikit en, and nasib jgk la tgn aku en, mlm tu mcm kecik je, muat nk seluk masuk. HA HA HA. tarik car keys and unlock the car. baru la si Ady sedar. aiyooo nyah :P
so, we talk talk, sumpa dia mamai yang hamat lgi. haha. I send him home lah. at first dia tanak, sbb dh malam en, then aku pulak nk pgi RHB lg lepak dgn Pole sume. dia tanak aku balik sorang. I was like. no hal la weyy. bule punye. haha. konooon. dgn muke habis confident je ckp dgn dia. pdahal aku tak pndang seyy. haha. actually, mmg agak takot la en, sbb lepak dgn diaorng confirm balik subuh :D. haha. tade la. but, aku nak jgk hntr Ady balik sbb dia penat seyy. tgk muka sumpa tak larat gile. dan dgn berat hati nya pon, dia iye kan saje. echee. berat hati kah? pdahal I taw you mmg soka. hehe.

anyway, sesampai dkt RHB, diaorng sume dh ade. so, lepaaaaaaaaaak lah. Pole kate Chin tade tak best. bosan. fine. aku membosan kan. eew. butoh nk touching. haha. whateverrr. so, lepak la di situ. online bagai. deeem. Qayyum bawak lappy siak, VAIO kau. hameeek. masyuk siot mamat tu skrang. HA HA HA. kalau aku taw, aku pon bwk okay Vaio aku. haha. motiff nk dengki. haha. takpe, Lenovo aku NetBook. gempak ape. HA HA HA. okay. eh. korang biase kan diri lah yeh. nanti nanti, few entries aku mcm agak menjobo *word baru. jobo tu belagak. taken from Ceera and Sepet. hehe.* ape tadi. haaa. entry aku akn byk yg agk menjobo. atau pon belagak, atau pon menunjuk. haha. lantak la korang tak soka ke hape ke, ni blog aku, ate harta aku. ate teman kisah kome idok soke? kome nk ngutok? hahaha. butoh pak hang :D
Vaio doww. besar doww. haha. giler ar dowww. HA HA HA


lepak lepak lepak. snap snap snap. bahan bahan bahan. kutok kutok kutok. maki maki maki. minum minum minum. makan makan makan. berasap berasap berasap. oh. itu mereka, mak tade ye nyah. tak bekesempatan. HA HA HA. then, balik. si Pole, Malek dgn Qayyum sibok dgn mission. sukati korang lah. haha. so, hari sudah larut subuh, balik lah yeee.
my Sunday was fun too. gheee.

toodles :)

2 extra blabbing on "my Saturday"

Ady Adzmi on January 19, 2009 at 12:15 AM said...

HAHAHHAHA!
ok now i mlau. pttfff*
mcm mane aku leh tetido ah! hahaha!!

teddy on January 19, 2009 at 8:48 PM said...

Pole kate Chin tade tak best

ayo!!
gitulah kan..
hwawa!!!

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal