January 22, 2009

Day 31 && Adyy

blabbed by Amira Zafirah at 1/22/2009 11:58:00 PM
hehhe. kite skali kan je la eh dgn hapdate pasal Yana sbb nothing much pon kan.
tak pe la eh. ceit. nk tnye permission korang kejadah nye en. dol. aiyoo :D

anyway, today dpt jump Yana. ooow yeh! my god. si kecik tu dh makin tembam kott. haha. ape, korang ingt kene chemo je rambut gugur, muntah muntah, kurus. choyyy.
itu sume kalau dh chronic okay. si Yana ni tade ape nye. so, stooop la tanye if rambut dia dh gugur ke hape ke, sbb tu sume tade lg okay. Yana ni one of her chemo tu side effect nye is menaikkan selera makan dia. so, sbb tu la dia pon makin tembam. haha.
makaaan je taw. ade je bende dia nak makan. aiyooo. tak lame lgi, Yana same tembam dgn Ashu la en. haha. oh tidak. aku ngaku aku tembam. choyyyy.
tapi en, jumpe kojaaaap yo. sobab, domam eden, seme seme eden sumo tak baik lg yoo. dtg td pon sbb nk hantar brng je.

anyway, Ady ikot td. cadang nye, dia nk snap gmbr for his assignment. tp dia nk time sunset, so I was like jom lah. kite tgg je la sunset then capture la kan. but then, sunset ape nye. hujan turun dgn menderu deru nye okay. aiyooo.
sesampai je kt hospital, aku dh parking baik punye, hujan turun dgn lebat nye. waaah. ayat tak menahan kau nyah. haha. so, what to do, tunggu je la dlm kete, smpai hujan reda sikit.
but then, aku kuar jap, nak cri payung kt boot. nasib ade. tp awal2 dh warning dgn Ady. ate teman pakai bju putih kan, ate mate tu cover cover sikit, usoh ler mandang2 ke bawah, tatap je muke aku. HA HA HA.
in the car, hujan hujan hujan.

then, reda sikit, mencicit la kitorang kongsi payung manjat tangge kt parking HUKM yg tinggi tu. haaa. sape penah pgi taw la en. skali en, hehhe. dh half kt tangge tinggi tu, teringat pulak yg brng nk hntr kt kak Leen nye tak bwk. HA HA HA. pandaaaai betol.
so, Ady dgn gentleman nye *PFFFFTTTTTTTTT* ckp takpe la. dia turun amik kan. so, dia hntr la aku smpai kt entrance, then dia, turun balik kt parking nk amik barang. aaaand. ngam ngam toii dia dh ontheway nk turun tangge, hujan kembali menderu dgn lebat nye. hahaha. okay. fine. aku mmg agak rase bersalah la. hehhe. kesian papi aku. cheeee :D
Ady dgn payung pink nyecik Gayah sudah mari. waaaaah. apsl lengan you lain mcm eh. you workout eh? HA HA HA

sesampai kt atas, dh visit Yana sume, aku ajak la Ady pgi floor ward ICU. hehe. konon ICU, so mesti la sepi en, tp nan adooo. that time visiting hours dh habis, so mmg ramai giler la orng berpusu-pusu meninggal kan ward. hehe. harus la tiade sepi, haru ade lah. haha. so, kitorang pon amik je la gmbr sendiri tp tibe2 ade orang pulak lalu, masing2 berlakon konon tade ape2. pdhal confirm orng tu mesti dh fkir lain sbb kitorng dkt cermin LUAR toilet. haha. LUAR ye, harap maklum =))
hehhe. aku tak pendek, tp Ady tinggi sangat :P

turun bawah, hujan hampir reda and Ady ckp mau lepak mamak. nak makan. jooom. vrroooom vrroom lah kami ke RHB. owww yeh.
nan cheeese satu ! haha. gmbar hrus tade sbb busy melantak, hehhe.
muka Ady bersama pinggan kosong ade lah. haha
*seee, lengan you lain mcm woo. echeche =)) =))*

thats about it I guess.

p/s : esok Yana pose. meaning chemo and bone marrow fluid. aiyooo.

1 extra blabbing on "Day 31 && Adyy"

Ady Adzmi on January 23, 2009 at 12:53 AM said...

itu lengan berlemak. bukan lengan workout.
HAHHAHAA ape daa :P

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal