January 11, 2009

Pole dance

blabbed by Amira Zafirah at 1/11/2009 10:46:00 PM
noo. bukan si Pole yang dance la ngeng.
ini pole dancing okay. haha. faham?

yeaa. went to Youth '09 again. konon nk tgk Yuna ke, Love Me Butch ke sape2 ke perform. tp hareeem. sume perform malam seyh. kejadah nye la kan. confirm tadapat nak tengok la. kate pon aku ade curfew.
haih. aku tak fhm betol la. kenape kalau event2 mcm ni, performance mesti nak malam je. ape, kau ingat petang2 tade orang datang ke. giler betol. buat la dlm pkol 2-3 mcm tu. siot je. Grr.

anyway, check chekc schedule, ade pole dancing. waaaaaaaaaaaaaaaah ! wajib untuk tgk okay. tak dapat masuk stripped club kan, so dh ade opportunity mcm ni. harus la dicapai serta merta. haha.
yg gile nye sikit. schedule stated start at 4.30 pm. tp nan adoo. at 5 kott bru strt. siot je. aku dgn Ady pon stay je la kat situ. nak blah mcm tak bule je, sbb our spot mcm best giler kot. center okay. haha. mmg takkan berganjak la aku. haha. tunggu punye tunggu. start la pole dance performance tu, but then aku snap la pic en. dpt satu shot je. aku dh heran. apsal, cam takbule snap en. aku pon ngadu la dgn Ady. so, Ady pon belek2 la cam aku, tgk ape yg ptut. rupe rupe nye, memory card full ! hareeeem. 4GB pon mcm agak cepat full je en, tabule jadi ni. nak bli mmry card lg besar ah. haha. so, aku pon delete la pic sepantas yang bule. in the end, dpt la few shots of pole dancing.

lelaki lelaki sekali, kawal nafsu anda ye :D

guys pon ade yg pole dance jgk en. fuyyyo. haha
aku siap pesan kt Ady, jaga 'baby' dia elok2, jgn naik naik. HA HA HA HA. sape tak fhm, harus la diam membisu okay. haha

then, kitorang jumpe la Juliana Evans and Ainul Aishah. haha. ye la kott. ntah. sape la kn name dia. Erry Putra pon ade, but. erk. eww. pass. hahaa. oh. Yuna pon ade seyy. tp tak amik gambar, sbb. hahaha. masing2 tak confirm, betol ke dia Yuna. haha. jst now I Googles bout her, haa. betol la tu. haha. but sumpa dia style sey. dgn tudung nye. long tops with baby jacket. together wth skinny and air force high cut color purple. wooah. style gile koot. haha. takpe, next time jmp Yuna, kite snap snap snap. haha.

Juliana Evans mmg la cun en. rupe rupe Biha gituu. haha. tp ntah, aku tak brape bekenan sey dgn perangai nye. agak snobby je. sbb tang aku hulur shotgun aku kt dia, dia buat bodo. like, whatthe. orng nk amik gmbr kau buat muke toya. apsal, kau nk aku mintak permission la. hello. harapan okay. dh kau tecongok kt depan tu, cnfrm la masing2 nk hulur shotgun en. pic atas ni pon dia senyum sbb ade mamat mane ntah nk amik gmbr dgn dia. dan2 senyum lebar seyy. haha. aku zoom muka dia je la en. and the other girl ni, Ainul Aishah en name nye. haaa. baik. senyuuuum je taw. waaah. mak soka noks. haha. tp en, bdn dia en. peeeeeeergh. curvy giler siak. wey. ape kau buat dgn bdn kau haa. seee. tgk la en. like. what the. dh mcm 34-23-34 kott. haha. gitu la en. Ady terliur semacam je kot. hahaha.

anw, at 6pm mcm tu, kitorang blah. then, singgah Tesco Cheras, mkn kt Chicken Rice Shop and off to home bebeh.

tomorrow, class mcm biase.
ooh hey. back to the routine I guess.

4 extra blabbing on "Pole dance"

atty's on January 12, 2009 at 4:07 PM said...

ketuk je ngn kamera tuh..

hershey Que on January 12, 2009 at 11:13 PM said...

kamu jumpe Yuna?
aaaaaaaa!

lily lotus on January 13, 2009 at 3:35 PM said...

selimmm abes ainul tu beb!

eyqa myqa on January 13, 2009 at 10:38 PM said...

muka juliana evans dh tahu sombong.
tarik bulu idung dye weyh!=PP

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal