January 1, 2009

Day 9

blabbed by Amira Zafirah at 1/01/2009 04:27:00 PM
sory lambat update. terpinga sebentar sbb dh 2009.
rasa diri makin tua.
grrr.

anyway, rupe2 nye air sum sum tulang tu sempat jgk amik semalam. yang tak sempat is nak masuk ubat. ooooow. wrong information daaa. hampun hampun :P

finally, Yana dah pon start her first chemo. so far, dia mcm biase je. haha. tak mcm bdk kne chemo pon okay. cheerful mcm biase lah. seronok je dia. muntah muntah tu ade lah. mmg patut pon. kalau tak muntah, harus lah ade sesuatu.

Yana kene undergo chemo for at least 2years. Doc dh pon explain everything kt kak Leen and abg Anip, even bg kt diaorng this one paper yg ade plan for Yana's treatment for this 2 years. mcm2 jenis chemo lah yg dia kne buat.

hopefully Yana will get better. ni pon baru first chemo kan, so tak nampak lagi la the effects. lame2 nnt ade la tu.

but I know Yana is a very strong kid. She get thru this. Insyaallah.

eh. jangan berhenti berdoa utk Yana.
this is just the beginning, theres more to come
:)

2 extra blabbing on "Day 9"

Casper a.k.a wifee en.atan on January 2, 2009 at 10:46 AM said...

Kesian Yana..2 year for chemo..adeiii harap si kecil yana mampu bertahan...

adenium on January 3, 2009 at 1:21 PM said...

yes amira... kami semua tetap berdoa untuk yana.... :-)

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal