January 11, 2009

laki orang, bini orang

blabbed by Amira Zafirah at 1/11/2009 01:22:00 AM
ade bini giler kacau aku okayy.
ade ke dia kate aku kacau laki dia. watefak la en.
butoh pak hang.

mmg aku gado la over the phone. sesuka hati je dia kate, my phone no slalu je kuar kt phone laki dia. aku dgn selamba nye ckp, awak tu rabun kott. awak salah nombor dh ni. *masih sopan okay. guna awak saya*
then dia kate aku tipu. aku kacau laki dia. aku pon tanye la, laki you sape. dia kte, name laki dia Ben. I was like. huuh. laki name Ben dkt college I ade lah. tak caye, meyh dtg sni. jmp. I dkt Bangi. college student umo 18thn. tade sbb I nak kacau laki orng okay. *dh tuka jdi I, You*
pompuan giler tu mcm, oh. yeke. okay okay.klo mcm tu knpe you ignore my call. I call you takpenah nk jwb. mase ni aku dh hangen taw. I was like. Fak. biler mase kau call aku. your number kuar at my phne semalam je okay. tapenah2 phone aku ade number kau. miscall ke ape ke. tapenah ade. tu la aku ckp, kau ni dh salah number. *lansung aku ckp Aku Kau*
teros si gile tu mcm. oow. okay okay. takpe takpe. then aku ckp, lain kali, kalau nk serang orng pon, check dlu. betol ke tidak. jgn pakai serang je. now, you dh salah ornh.
pastu dia teros ckp. oh. okay fine. lg skali nampak your num dkt phone husband I, siap you.
paap. hang up,
fak.

gila la kau ni betina.
sbb tu la laki kau cari orang lain okay.

btw, dia pkai num celcom.
aku chill lagi. if dia kacau aku lgi lps ni.
mati kau aku keje kan.
hilang laki kau teros kott.

haha.
cibai.

3 extra blabbing on "laki orang, bini orang"

izza the PINKERTON on January 11, 2009 at 12:22 PM said...

bongok. wahkakakakakaak

eyqa myqa on January 11, 2009 at 9:14 PM said...

tahu cite nie.
gile xbole blah.
ko rase laki dye nsem x?
ntah ntah muke bongok!
=DD

ssin on January 11, 2009 at 10:57 PM said...

rasanya laki dea anak raja
cuba lah try usha lol

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal