April 25, 2008

Guns and A Rose.

blabbed by Amira Zafirah at 4/25/2008 02:42:00 PM
waaaah. suspen je title tu kan. haha. meyh meyh, ate teman nk kabor, sape guns sape rose :D

yesterdayy, I went to my ex-skool. cheee. nowdays la kan, my life sume ade ex taw. ex-boyfriend (pfffttt !), ex-bestfriend (waaah. besfren pon ade ex, tak snonoh gitu ) and now, ex-skool. mule nyee, the night before, I chatted with Kina, she asked me whether nk follow dia tak pgi skola, nk jmp our junior. Disebabkan Kina ni pandai gitu, soo, si junior ni pon nk Q&A la dgn si Kina ni. so, dh si Kina ni ajk I pgi kaan, of course la nk follow. lame seii tak betandang kt skola tuh. Actually, takde la msok skola, lepak2 kt warong faveret dpn skola tu je. heeee...takde mknenye aku nk msok skola tuh. You know, my ex-skool tu very strict you know, I'm very the lazy gitu. If you wanna go inside the skool, you must wear proper2, like, track pants wth very decent tshrt. and then, if you are girl, you need to wear tudung, no hair2 taw, then you cannot wear sliper, must wear shoes, and others2 la. well, the tree is (pokok nyaa. hahah :P), very strict lah. thats why I'm lazy2 to go inside taw . :DD

I went there with Chin and Kina, my father drove us there. ye ye ye. dpt lesen tak semestinya bule drive okay. padahal, rumah ke skola tu, tade pon jln2 bukit ke ape. straight je. tp tabule drive. yelah ! haha. wateva wateva. When we arrived, dkt warong ade 2 cikgu, Cikgu Khairom and Cikgu Syed, both of them I not very the rapat gituu, so I dont care lah if they see me in bju2 ketat2, skinny jeans and rmbut gerbang2. haha. ape ku kisah. I bkn bdk skola you lg okay. ahaha. rupe2nye kt sne dh Daniel,Ruby and Shahrol. waaah. sronok betol. Kina pi jmp si junior tu, Izzati, ckp2 la. I dunno la. They talked bout bio lah, chemy lah. bdk pndai kaan. I tak kose nk amek taww. Tahengen ku hadap lagi dh those alkane, those moles, those chemical equation. eewww.

lepak2 warong jap, thn Chin ajk pi Menara Kafe. haha. sume gelak2. rupe2 nye tu name tmpt mkn dkt Pst Komersial tuuh. so, kitorng pon jln la kaki pi sane. haaa. kt sni bru la strt nk begambar. haha. kt warong tade gmbr. maklum lah. dh jmp rmai2, lupe diri gituuuu :P from left to right : Shahrol, Chin, Daniel & Ruby

waaah. I suke pic ni you. Chin tadeee. haha. kidding la nyah :D

this is my ex-skool. takleh msok amek pic dr luar pon ckop la. skool I catik gituu, underground, msok2 je, turun bukit taww. tp ble nk balik, mencanak la korng panjt blik bukit tuu, takpon ngire la bape byk tngge nk jejak. woooh. tp I ttp maintain, tak kurus2 pon. haha :D


sbnrnye nk amek pic si Sharol je, tu tuh, siap pakal capal you. gara2 nk msok skola la. haha. Sharol ni kuar latah taww. best je kaco. haha.

sesampai je kitorng di Menara Kafe, haha, atau pon lebih common di kalangn kitorng, Komersial, msen2g pon order la mkn. Miss Chin kte ni haa, kempunan nk mkn mihun grg. tu a kitorng pg jgk tuh. fyi, Miss Chin kte tu bru je blek driving class, taw. frst time tuu. bwk frm area flat Sri Melaka tu smpai la ke Tmn Bkt Cheras. terror kan. waaah. puji bgai pulak aku. ah ah ah. yg pnting, aku ade lesen dlu dr kau. hahah :D

sorry la. mse mkn2 sume dh pelahap gitu, tahengat dh, ade plak si Kina kan, yg asek dok crite hows her life in Matrix. dia dh hbes Matrix, yg si Sharol dgn Ruby bru nk msok nxt mnth, tu yg dok bercerite tuh. sume2 la mndgr dgn pnoh tekun, lgi2 part yg nk kne ragging tuuh. haha. tabahkn la dirimu yeh :P

that is our rose, Kina. cuteee je orng nye taww ((;

haaaa. ni tgh pelahap. sian Sharol, order Nsi Grg Thai, menunggu nye pon mcm nk mnunggu orng blik dr Thai. haha.lame je. ble dh dpt, kitorng kaco dia mkn, sekse semacam je mamat tu taw.


thn bile dh puas mkn, puas becerite, Kina ajk pi rumah dia. waaah, I segan gitu, tp diaorng sume nk pgi jgk. so, I pon follow je lah. haha. tapi takpe, I suke, rumah Kina canteeek taw. suke suke.



wah wah. sesukati je aku market rumah orng kan. haha

so, mereke pon cerita2 lah lg psl matrix. Kina siap bg buku semua2 taw. dh mcm stdy group pulak.As for me, Chin and Danial, kami pon snap2 je lah. tiga2 takde matrix2 nye yeh. haha. kami dgn setia nye menuggung UPU. UiTM, pick me okay. chee. mcm la ade orng UiTM bce blog aku. haha. thn ade pulak kucen, comel giler. jiran sebelah pnye. agk nye kucen tu taw kan yg kitorng ni sume mmg hantu kucen (except for Sharol, tejerit2 dia, aduhaii. takpe, aku suuke ! haha) main2 la dgn kucen ni. syok je. kucen tu plak mcm bdk lg. skali maid Kina nmpk, thn dia btaw yg tu kucen neibor, so tabule main2, btter plngkn blek, nnt neibor mrh. haha. kmi tak jk msok pon taw. kucen tu yg dtg. hehe. dh kitorng bwk kuar pon, kucen tu msok blek, so, kne la ttop pntu. bekurung la kmi kt umah Kina. haha.

dh mcm iklan yg pencuci muke utk kulit berminyak tu kan. ahahah :D

Kina, ILebiuyu okayy <33

and that its. around 6pm sumtin we went home. My brother in law came fetched me and Chin. haaaa. great times we had yesterdayy !

4 extra blabbing on "Guns and A Rose."

Anonymous said...

haha . gmba2 ako smuanye agk xmnrik hti ako sndri je . haha
:DD

Dn

Amira Zafirah on April 26, 2008 at 2:22 PM said...

haha. dh kate pon gmbr ko :D

khairina on April 27, 2008 at 2:35 AM said...

ailebiu miraaa..

Amira Zafirah on April 27, 2008 at 11:46 AM said...

ailebiu tuu kina :D

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal