April 16, 2009

kene surprise lagii

blabbed by Amira Zafirah at 4/16/2009 10:45:00 PM
Wawa ni agaknye mmg suke nau surprise kan aku en.
dulu ingt tak entry ini, haaa. yang konon nk surprised dtg jmp aku, skali sesat. tataw mcD tmn connot kat mane. haha. sudahnye, orng yg dok cover terbaik, si Luqman pon tataw jugak. end up, aku kene pi jemput diaorng. hahaha. ngengg.

semalam kene lagiiii, Wawa texted tnye kt mane. haruslah dirumah kan. pastu, dia ajk kuar jalan jalan. adooyh. munna kamal baii. haha. malam kot, pak cik brahim ade kt ats tu haa. haha. so, I said no lah kan. pastu dia pon tak reply. aku dh mcm aiyooo. sentap kah dirimu itu. hehe.
tapiiii, sentap jadahnyeee. lebih kurang half an hour lepas tu kot, dia call aku pandang luar tgk ade 3 orang pompuan telambai lambai. yenna ceit !

jemput la masok. boraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sakan la kan. mmg borak tahengat punyee. disini, ade sedikit crisis berlaku ye. hehe. Loqman, ampuni lah mereka yang tidak berdosa ituu. hahaha. betol doww. rupenye, diaorng dh plan skali dgn Loqman, nk kuar. ntah nk kemane aku tataw le. konon nye siap nak overnight, tp langsung tade plan. adoyai. korang ni kalo tade mak mcm ni la, ank terbiar je sorang sorang. haha. pastu, diaorng pulak dtg rumah aku, lepak, Oya jmp TV. mmg tabule nak buat ape la kan. mmg they will stuck at my house all the night la. in the end, tak jadi la lepak dgn Luqman sbb Luqman pon tabule balik lelambat. nnt mama nye marah. gituuuu :)
pastu, rupenyeee diaorng ni sume kelaparan. haha. datang rumah orang lapau, tagune betol. haha. aku ajak kuar makan, sume tanak. nak tengok TV. haha. aku pon takesah je lah. pastu, bising lapa. haha. mmg nak kene paaaang sekor sekor. grrr. haha. pastu, ini masalah lagi ni. hehe. diaorng sibok la tgk cite Mertua Vs. Menantu. semalam kan final episode. theeen, cite tu kan habis dlm pkol 11pm gituu. camno nak kuar, dh malam, baik sgt la kan cik Brahim nk bagi kuar. hehe. cik Edah pon same. grrr. tapiiiii, hehe. anak nye ini kepale hotak sangat bergune okay. hehehe. dah lambat gitu, aku pon roger roger Ady. hehe. bule teman kan tak? hehe. korang taw la kan, mak bapak aku kalau Ady dgn Pole, tade hal. bule punyeee. sebab mereka adalah lelaki yang bule dipercayai. *haaaakktui ! haha* Ady pon cakap, bulee. hehe. thaaaank you papi :)

aku pon, dgn hati yang nekad, ckp dgn cik Brahim dgn cik Edah yang nak bwk kuar makan. hehe. cik Brahim diam yooo, dia cam mendengar jee. cik Edah dh muke risau, tanye la nak pgi mane sume, then she's like. kan dah malam, korang sume pompuan. aku pon, dgn lichah nye menyelit. taaaaak, Ady ade. Ady cakap dia bule teman kan. soo, tade la kitorng sume pompuan je mak, ade laki sorang *muke baik tahap nauzubillah dah ni*. mak pon teros muke lain, oh. Ady ade? haaa. okay la. Ady ade takpe. nasib la si Ady nak teman kan korang. bla bla bla, agak bebel disitu. sungguh2 nak defend Ady. hekelleh. *muke kerek*
pastu, Ady pon sampai. hehe. borak borak dulu, lepak lepak lagi cause mase ni my parents turun bawah, join borak skali. cik Edah masih lagi bebel bebel defend Ady, motiff sangat kan. pastu Wawa dgn bangge nye, takpe, Ady kan hero. waaaah. gituu. gelak besar ye tawan tawan. HA HA HA. pastu, cik Brahim merangkap Baba ku dan juge, ehem ehem, banker ku. hehe, menghulur kan *kachiiing kachiinggg* haha. makanan nampaknye ditanggung beres ye malam tu. sokeeeeee sume orang. haha.

bertolak lah kami ke... RHB sajooo. hahahahahaha. cite bomb macam nak pgi mane je kan. haruslah begitu. hehe. Wawa ckp nk makan mamak. so, ke mamak la kami. takkan la nak bwk pi BRJ en, kosee aku. tekak aku ni ha, mcm dh tabule masuk je BRJ tu lagi taw. hehe. pastu Ady bising, knpe kite pg RHB eh, kenape tak pg Steven? ekelleh. aku dh macam, ceit. I ckp dgn you, pgi Steven jom. you buat donno je, yenna bai?. haha.

greaaaaaaaaaaaat time we had at RHB. masing masing borak tahengat okay. berebut rebut nak cite. haha. lawak doww. harus la kan semua cerita kluar, kasi hapdate si Wawa yang suda nun tercampak di Lendu. hahaha. lepak lepak lepak, pkol 2am kau baru balik. cik Brahim dgn cik Edah tak call pon, gileeee ar kan? gile siot. penangan Ady betol. haha. konooon, mereka tido tahengat sudaa. haha.

okay fine. sumpa aku lenguh type. gambaaaar jom
*korang gambar je, masing2 linchah je nak tengok kan. grrr. haha*sampai rumah, harus la tak tido kan. hehe. konon nk pillow talk. jadahnyeee, begambooo sakan. photographer harus la aku kan. sabau je laaah. haha. banyak okayyyy. ni je la yang larat nk upload. cheee, padahal banyak je kan. haha. line tenet malam ni mcm baik la dgn I uolz.

oh. malam tu pon Ady drive. gentleman katenyee, haktuiii. hahaha. harus la juge naik kete Ady. waaaa, kami gadis gadis pertiwi ini sangat menikmatinya ;DDD

two finale photos. haha
Photobucket

jump high high high. hahafrankly Wawa, ape you buat? *muke suspect. haha*


p/s : credits for Dann for the word 'uolz'. tak pepasal aku addicted. haha

p/s II : thaaaaank you papi for the night :)

4 extra blabbing on "kene surprise lagii"

mel. on April 17, 2009 at 9:51 AM said...

gambar terbalik tu terbaik!
;p

Amira Zafirah on April 17, 2009 at 2:15 PM said...

hahaha.kaaaaaaan.
si farah tu ex-gymnas ;)

JijoY on April 17, 2009 at 11:48 PM said...

omg..
ADY looks so gentleman kott..
siap sitbelt lg..sgt berdisiplin..
haha!! ady looks matured ble drive..haha..dgn janggut sejemput..
haha!!

Amira Zafirah on April 18, 2009 at 4:26 AM said...

haha. gitu lah kan :)

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal