April 3, 2009

todayy

blabbed by Amira Zafirah at 4/03/2009 11:59:00 PM
Today is Friday. Today I have no class. Today I woke up late than usual. Today I went to hospital for a few hours. Today my parents went back to kampung. Today I had period.

ngeh ngeh ngeh. sentence yang terakhir harus lah diberikan perhatian yang penoh. masih ingat ape yang terjadi last month when I had my PMS? haha. hopefully this month will be okayy. all I know is orang yang paling cuak will be Ady and Luqman. waakaka :D

yup. today tade class, but then my alarm still bunyii. haha. ow yeh. sejak ade si E66, sonang eh nak bangun. alarm bunyi kuat. mane tak nyee, lagu Jai Ho kau. tak menahan kan. dengar2 je teros bejoget aku. haha. si HTC dlu ade alarm, tapi bunyi nye. halaaahaaai, si Oni pon belom tentu jaga kot. hehe. so, bangun mandi siap2, sidai kain ape sume, teros off to hospital. Yana maybe kuar on Sunday morning. hopefully lah. lepak2 kt hospital, around 2pm sumtin baru balik. hangkut Mak skali sbb Baba tunggu kt rumah je, then amik Aiman kt nursery.

sampai rumah, mak, baba dengan Aiman siap siap sume and they're off to kampung. tinggallah diri ku keseorangan. lepak lepak jap, call Ady. cause mamat tu tade credit nak text nak call whatsoever, borak borak jap. dengar dia whining and bragging bout his assignment thingy. last2 dia ckp, "mami, I dtg lepak rumah you je lah. then lepastu kite kuar". aku pon iye kan sajee. later on dia sampai, borak borak, ngadap PC lagi. pastu Ady sibok ajk pg KLCC. rindu katenyeee kat menara berkembar tuu.

sesampai KLCC, bwk kete Ady tp dia still tanak drive sbb tak brani nk masuk KL. grrrr. choyyy. teros beli tcket wayang and watch this

haha. Paul Walker, I looooooove you ! hahaha

Fast and Furious citenye gini...
eh. malas nak cite. pgi tengok sendiri okay. haha. best wooo. packed with action. haha. syok syok syok. lagi lagi tengok si Paul Walker, dengan suara nyee. OMG OMG OMG. caiiiir mak nyah. haaaaih. haha.

tataw la kenape muke kitorang jadi mcm ni. haha

pastuuu, balik rumah. kojaaap yo. haha. pastu Ady bising kate he's alone kt rumah. jom kuar. haha. kuuuar balik. this time bawak Bambi. Ady punye kete his brother gune. kitorang pgi Steven Corner. haha. lama seyy tak jejak sane. hehe. lepak la. I was soooo la hungry so I ordered naaan cheese. my GOD. cheesee nye. BaaahaaaaBi nyah. haha. tempting nak matik kott. si Ady nengok bijik matenye mcm dh nk tekuar dh. haha. I ate like half of it la cam gitu, then gave it to Ady. tengok muke dia mcm kepingin giloo. haha. so, we exchange dish la. He ate meehoon goreng. nasib baik sedab. if not, aku amik balik cheese naan aku. haha.

then, we just spent our time just by talkingg. booraaaaaaaaaaaaak je. lame gileee. haha. macam2 la kuar. hal hal skola dlu sume cerita balik. Ady was talking non-stop maaan. aku tengok dia, aku yang haus kott. hahaha. but I was talking too lah. ended up, my voice serak teros. haha. dah la td main jerit2 dalam kete. I screeeam, pastu dgn borak tahengat, suara pon hilang sudaa. haha. kalau hari hari mcm ni, mmg bisu teros kott. haha.

so, itu je lah. puas borak, baliik and I found myself period.
baaahahaha. Ady teros cuak, begging me for not PMS mcm hari tu. haha. chill la nyah.
mcm tak pandai nak pujok kan? ahahahahaha

oh ! see this,

si DikBu ni everynight mmg mcm ni taw. kadang2 dia saje je block monitor tu. sometimes, she even sat on the keyboard, play with the mouse wire. sajeee je nak create attention taw. grrr. nasib la kau ni comel :P

5 extra blabbing on "todayy"

abu dzar al-husaini on April 4, 2009 at 7:13 PM said...

stevens corner mana dow?

Amira Zafirah on April 4, 2009 at 9:46 PM said...

aiyoo. pandan indah sane

izrin hana on April 4, 2009 at 10:06 PM said...

comel gile kucing u,NAK NAK NAK NAK pinjammm

izza the PINKERTON on April 5, 2009 at 3:37 PM said...

FnF 4 besttttt :D paul walker hawwwwwtttt

Amira Zafirah on April 5, 2009 at 5:29 PM said...

izrin
; tabule tabule tabule. haha

izza
; kaaaaaaaan. goosh. leleh bai leleh ;D

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal