April 1, 2009

action !

blabbed by Amira Zafirah at 4/01/2009 04:07:00 PM
ade kan aku ckp kt college aku ade orang shooting kan.
tataw la for film or drama. but aku raseee la kan, drama kott.
ni shot from my class. tu kt area luar cafe. situ mmg port diaorng lepak lepak, makan, make up whatsoever la. mmg diaorng akan stay situ je

pelakon yang aku prasan only Adiputra and Catriona Ross. alaaa, dia tu yg accident terok tu kan. fuyyyh. dia en, putih giloooo. haha. bile aku pandang je aku rase mcm oh. hitamnye diri ku ini. haha. gitu laaa. and badan dia pon bkn la kurus melidi, gempal gempal gituu, lebih kurang mcm aku la. cutting badan agak huru hara. waahahaha :D

pastu, kawan kawan aku ckp ade pelakon cite Sutun tu, haaa. yang lembut tu kan. aku pon dok la tengok tengok, and mmg betol la dia. heee. mmg tulen la kan kelembutan dia. hehhe. mmg lembut pon. tak kuase mak nyah. haha. haktuii. pastu ade sape ntah, Razali kott namenye. aku pon lupe. diaorng ckp laki tu blakon cite Susuk, jadi polis. eh? ntah. haha. nnt aku double check. kalau wrong info, mak hapdate later ye nyah. hehe.

ni pulak mase tgh shooting. take one take two, action! haahaha. gitu lah. yang bju biru tu Catriona. pastu yg diri depan laki baju oren tu, yang pkai tshrt grey shawl biru tu, haaa. tu lah si Sutun nye. Adiputra ade, tgh duduk. mamat camera tu halang.haaa. tu nampak Adiputra duduk tu. yang pakai tag color oren tu .jauh seyy. ni yg rase mcm nak bwk shotgun. hish. tanak ah. jobo sgt! kang diaorng ingt aku wartawan paper mane2 pulak. taperlu taperlu :

mule2 aku rase si Adiputra and Catriona ni maybe belakon jadi lecturer la, tp tgk today mcm bukan je. mcm diaorng student je. erk? biar benar. muke dh tua kot. hehe. ntah laa, nnt tgk la mcm mne. aku try selidik selidik whether ni film or drama. if drama ape tajuk. pastu tayang kt channel mane. hehe. ni yang tetibe rase mcm nak kepochi ni. haha. Luqman, nnt same same cari info lah ye :p

tapi la en, the best part la. bend bende mcm ni harus lah ade pelakon extra kan. sooo, ni pon ade jgk la pelakon extra nye. vapok la weeeyyy ! hensem hensem baaai. geram nyah geram. haha. bak kate Chin, rembesan okay. HA HA HA. betol doww, hot hot gitu. roooaaaawwrr ! haha. nak ak curi curi amik gambar, tp maluuuu. haha. sebab diaorng kn mcm tak byk scene je, so most of the time melepaaaak memanjang kat situ. bdk2 college aku pon dok la menenang sorangsorang. laki2 tu sume pulak, mate meliaaaar je. kalau pandang prasan je, bru ingt nk curik2 snap, mesti diaorng pandang. camno? malu weyy maluu. haha.

tataw la esok shoot lg ke tak. hehe. kalo ade bule kepochi lagi. hiks !

p/s : college aku en, vapak la tabule blaaah. kat mane diaorng shoot. ade la banner KPTM kat blakang tu. hahahaha. marketing strategy betol =)) =))

4 extra blabbing on "action !"

lily lotus on April 1, 2009 at 5:25 PM said...

bestnya u! dpt tgk live gitu...

izza the PINKERTON on April 1, 2009 at 6:34 PM said...

hang ni betul2 takde keje ni dik non. AHAHAHAHAHAHA

CyfulNizam on April 1, 2009 at 11:00 PM said...

tu citer sutun 3!
td diorg shooting kat dewan..
suoh aku jd extra..
tp xnk.. xkuase nk tggu lame2 k.
haha.

nilah akibat penyakit aku.. perasaan artis fofular. haha.

adenium on April 2, 2009 at 8:41 AM said...

i suker catriona ross

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal