April 20, 2009

FATIGUE

blabbed by Amira Zafirah at 4/20/2009 12:43:00 AM
Ady called and woke me up at 8am but I slept back. He called again at 9am and finally I woke up.
Shit, I'm late :|

siap selaju yang bule, sumpa ngantok yang hamaaaaaaaaat. haha. drive to fetch Ady then we're off to Shah Alam.

for this.yeaaaa. gooosh. ramai nye oraaaaaaaaaaaang. hahaha. I was like, masyaallah. pukul berapenye la nak settle ni. sampai sane, theres like few of Ady's collegemate that joined to. and they all got so lucky cause they'll managed to get thru to the audition stage. Ady was the last contestant of the day. number 0330. yeaaa. three-hundred-and-thirty-three :)

while Ady was busy que-ing up for his audtion, guess what I did? melangok okay. HA HA HA.
at first, aku buat hal sendiri. Ady's friends was there too but the thing is yang dok melangok macam aku sume guyss. gooosh. you know la guys kan, pemalu okayyy. semalu malu aku, diaorng lagii la malu. so, I end up bekepit dgn Ady, bought magazine, some water, texting people, calling people, tu lah keje aku. sampai la tetibe one of Ady's friend came to me and said, 'jom la lepak sekali dgn kitorang'. I was like, "huuh. okay :)". haha. tak lepak lgi, bekepit lagi dgn Ady and his 3 other friends that joined too. lame sikit, baru la I sat with them.
Rahim, Afiq and Iqbal. erk, wheres Bob?

tu pon, dudok diam je, dgr la diaorng cerita with each other, aku mcm diam diam, gelak gelak gitu je, senyum senyum je lah. haha. until la, one of them asked me something, baru la start a bit conversation nyee. hehhe. see, aku susah nak approach orang but once dh approach, senang nk mingle taaw :DD
haaa. Afiq, Iqbal, Rahim and Bob :)

ooowh, we met Fazura. sumpa dia cantik giloooo okay. cun gileeee and sangat la baiiik. haha. kitorang tgh dduk melangok dkt tangge taw. then kitorang sume noticed lah dia, dh nampak dia sume dh mcm mesmerize je, aku ddok la menenang dia, dgn mate tak bekelip, mulot tesengih je. haha. tabule blah je taw. then, she actually came to us and approached us. she's like saying good luck la, jgn nervous la ape lah. haha. then I'm like, "haha. kitorang tak masok pon. hahaha". hehhe.pastu, jumpe Rini, yang AF7. I'm not her fans. sorry, I dont really like her but she is supeeer nice. haha.borak lame jugak la dgn dia, kitorang sume mcm dgr la ape dia cakap sume. yang paling takbule blah en, is this ;

*sambil salam dgn kitorang, she asked one by one study kt mane. and when it comes to my turn
Mira ; haha. kite study kt Bangi la
Rini ; laaa, kat mane?. kite ddok bangi
Mira ; KPTM jeee
Rini ; laaa, dkr je la
Mira ; akak seksyen brape?
Rini ; seksyen 3. eh. nnt contact contact la akak. ade tak myspace ke facebook ke? akak friendster dh delete dah
Mira ; haaa. ade ade. sume ade kak. hahah
Rini ; haaa. nnt add la. pastu nnt kite contact. kalau free, bule la lepak minum same. dh dkt dh taw kite
Mira ; haaaa. hahah. ye kak. okay okay

HA HA HA. sangat tabule blah okaaay. I was like, whattheheck maaan. haha. ape ape je lah. aku pon layaaaan kan sajeeee.lepak lepak lepak. kitorang pon dh tataw nak buat ape. aku dah bejalan jalan sampai ke Alam Sentral sane dgn kwn2 Ady tu. mule mule malu malu la en, konooooon. haha. lame lame, diaorng buli aku kott, civaaai sangat, grrrr. Ady pulak bwk videocam, haha. sonok la lagi en. hehe. aku pon cam jage je lah manners aku. kate pon aku kawan Ady kan, so tabule la nk cakap pakai taram jee. taw taw je lah mulot hanjeng mak ni kan. hahaha. so, dgn diaorng aku kasi can je lah, tp ade la jugak aku cakap bedesit desit je telinga diaorng dgr. hehe, nak buat camno dh telepas. manners kene jaga okay. for me first impression is important. so, sbb bru frst time jmp diaorng sume kene la cover cover ape yang ptut. reputation Ady kene la jage, kite tanak la nnt lame lame, ade cite gini gini gini pule :)

lepak punye lepak punye tunggu, kitorang dpt information, contestent yang no 200lebih and so on dalam pkol 830pm nnt bru dpt panggil GILOO kan? Ady yang last kot, teeeerakhiiiir, tiga ratus tiga puloh. maaaak aaaiiiiih. benanah telinga aku dengar. haha. aku dgn ngantok bagaii nye ni kan. aiyoooo.
seee, terkuap kuap dah okayy

end up, Ady balik sbb he needs to fetch his mom dkt ERL. his mom outstation to Sabah and that night baru balik. his mom sampai dalam pkol 10 mcm tu, mmg tak sempat la kan. kitorang pon balik laaaah.

sesampai rumah dalam pkol bape eh, 7 lebih 8 mcm tu gak la. cadang nye aku ni nak membute la kan, mandi ape sume, sbb badan pon melekit lekit nyeee. tapi, nan adooo. I didnt slept at all, I was busy with phone calls and SMS-ing. aiyoooo. some things need to be settled, tu la busy je. end up tade la aku tido. taw taw je, Ady called cakap his on his way to my house, suro teman dia pg ERL amik his mom. aku pon, naik ats salin baju and Ady pon sampai.

then, in the car Ady cakap the audition is still on and still sempat lagi kalau dia nak pgi. and I was like, OMG. hahaha. Ady pon pujok pujok pujok suro teman. I was like "I hate you todayy. wish I could hate you forever". hahaha. kasi ayat makan dalam kat dia. end up, yeaa. teman kan la jugak.

oh. forget the time line. tak brani dh aku cakap pkol brape dh mase ni.

Ady send me home dlu, then dia balik rumah wth his mom and siap siap lah. aku pon balik teros mandi la ape sume. nasib la this time bwk Ady's car. of course I had to drive. ikot federal highway, bule pulak jam. OMG. menyiraaap je. hahaa. dh la aku ngantok tahengat pnye kaaan. grrrr. tak terkata dah. until, I was like "Ady, kalau lepas ni you tak sayang I jugak, I tataw nak cakap ape, kalau lepas ni you tinggal kan I mcm *names that cannot be mentioned here. sorry*, I tataw la nak buat camne". haaaa, ayat makan dalam lagiii. Ady dah mcm, yeee. mami yee, bla bla bla. haha. aku dlm hati was like, senyum mira senyuuuum. hahahaha. the audition pulak dkt Quality Hotel. kitorang sampai tgk ade la lgi orang orang kat stu. jumpe la Ady's friend and lepak lepak with them. practise dialog lah ape lah, I dunno what happen cause I slept. haha. yeaa, I slept dkt tangge. tempat tu like sunyi, tade orang, so I jst sandar kt dinding and I slept. sampai la aku tejage sbb badan sakit gilee. haha.

tunggu punye tunggu punye tungguuu. finally, his turn.
what happened, read Ady's :D

akhirnyeee, settle jugeeee. hahahhahaha. legaaa sungguh rasenye okayy.
balik hantar kawan Ady at Subang Jaya and sorang lagi kt Damai. ooh. Ady drove. I slept in the car. tp tak tido sgt la sbb Ady tataw jalan kan. so, I need to be alert lah.

balik singgah RHB dlu. I am hungraaaaaaayyyyyyyhh suckeeeer ! hahaha. perot aku dh mcm bloated doww. dh burp burp, lain mcm je bunyi nyee. so, I ate nasi goreng. heaveeeeen. hahaha. pkol bpe ye mase ni? haha. god knows okay, god knows. haha. later, Pole sampai together with Malek. they'll from Damansara.

online online jap, borak borak lagi. TOPIC SANGAT HANGAT OKAYYY. hahaha. sumpah. me, Ady and Pole. haha. masing masing pissed off je, tp sume sengih sengih, perli perli, gelak gelak lagii. haha. malas nak layan orang orang bodo lagi psycho lagi gileeee. so, chill suda. biar la those retarded people with their retarded live. kami tak retarded pooon, so tapayah nak kisah sangat :)

and lastly, balik rumah.
I slept and woke up at 1245noon.

TERBAIK !


p/s ;
aiyooo, papi papi papi :D

2 extra blabbing on "FATIGUE"

Izzul Ruzaini. ` on April 20, 2009 at 2:41 PM said...

oh amira. thank you so so much sbb sanggup teman ady and teman kitorg yg tak sberapa ni :)
kitorg appreciate sgt2

Amira Zafirah on April 20, 2009 at 3:19 PM said...

holoooorw. penyu eh?
haha. no biggies la. nnt next time jmp blanje pizza okay ;D

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal