April 5, 2009

lapar, sesat dan menuggu

blabbed by Amira Zafirah at 4/05/2009 02:11:00 PM
title cannot goo. eew eew eew. haha.

ooooh Saturday I woke up laaaate man. haha.
I slept like almost 6am kott. aku buat ape kt rumah pon tataw la. so, agak felik di situ ye. hehhe.

dah bangun lambat ape sume, tengok tengok ape yang patut teros kuar umah. singgah Bintang jap, beli chocs for Yana then terooos pgi hospital jumpa Yana dgn kak Leen. lepak lepak sane, almost 2hours jugak la. sembang2 dgn kak Leen, dgn Yana, main makeup makeup la. pgi keje la, tgk Wonderpek. haha. Yana sebut Wonderpek okay, bukan Wonderpet. haha. funnayh!around 230pm mcm tu, Ady called. cakap dia dh smpai rumah and wanted to fetch me sebab dia mintak teman pgi print assignment dia. soo, aku pon balik la rumah and waited for him to come. skali dia cakap, he need to send his father to Gombak sbb kete kt workshop. kirenye, he dragged me skali lah.

walaweyyy, wa cakap same luu. gua bisu beb bisuu dalam kete. HA HA HA. of course la kan his father drove, Ady pulak dduk depan bule dia membute. aku kt blakang dh mcm diam diam diam. haha.

oh. ingat satu bende. saya period. sakit pinggang. tak makan lagi weyyy. dah petang ni.

okay sambung. haha. pastu ontheway. bapak dia singgah restoran Haslam. yang kedai makan si Yusof Haslam tu la. pastu en, hehhe. punye la sebab aku maluuu la yang sangat, aku tak makan seyyy. haha. padahal perot dh menusuk2 ni, lapa dah ni. tapi, disebabkan kemaluan ku yang menebal, aku tak makaaan pon. minum sajoo. haha. vodddo je dow. haha. Ady selambe, bangun bangun tido dlm kete, blasah nasi campur. haha. okay, takpe chill. lepas ni bule makan lah. soo, sampai la ke Gombak. bapak dia pon amik la kete kt workshop tu.

then, kan yang kate nak print assignment tu kan. haaaa. so, from Gombak kitorang kene pg Setiawangsa dlu sbb nak amik kawan Ady. berbekalkan direction from bapak dia. jumpe la jugak rumahnye. TAPI, sekse weyyyyyy. because of one simpang, teros salah, sesat smpai kemanee. vavik baaai. haha. sumpa aku stress giloooo nyaaah. rase nak menangis dah okay. haha. Ady chill je. siap isi minyak, jalan jalan. whatever shit la kan. at last jumpe la rumahnye.

off we went to Danau Kota. tempat kedai print tu. mak aaaaai. lamenye la aku menungguuuu. dah la before kitorang pnye nk print, kne tgg orng tu print sape punye ntah, ade 298keping kot. deeem. fine la. mase ni cm excited lagi nak print sume kan, lepak lepak, borak borak. dh habis orng tu punye, print la si mamat 2 orng ni punye. skaliii, bile tang Ady punye nk print, bule la pulak photo paper kt machine tu habis. goooosh. pastu kan, dh la orng tu tak prasan. nasib la kitorng yg prasan and bgtaw la kt orng tu. theeeen, nak tunggu machine tu load balik paper tu. lame weyyyyy.

ingat. aku tak makan hape lagi pon okay. lapa.

lame dow tunggu. perot aku dh memulas dh ni. pinggang aku dh makin sakit dh. like. F maaan. lame doww. Ady dgn kwn dia mcm sabaaa je tungguu. aku pon dh mcm malas nak layan orang. dh la mamak tebar roti canai kedai sebelah asek la tepandang pandang, tepandang pandang. skali aku sepuk roti canai kat muke kau baru taw. heh.finally, habis la jugak. dah siap print sume, Ady tayang la kat aku. then, aku tengok teros mintak car keys. Ady pgi settle bill lah. aku masuk kete, start sume, tunggu jap, pastu Ady sampai.

Mira : get in
Ady : takpe la. I drive. you period kan. dgn sakit sume. takpe. I drive
Mira : takpe. I drive
Ady : tapayah
Mira : GET INSIDE.

haha. tone aku bunyik dh lain macam. Ady dah cuak. ahahahahaha. sooo, something is not right. hahaha. femfaham je lah. naik hangen la aku kan. so, hantar la kwn si Ady balik, ape sume. lapa weyy lapaaa. haha. you guys should see how Ady really try nak pujok aku sbb dia dh cuak. HA HA HA. lawak baaai. he's like cakap cakap cakap ape sume. haha. tabule blah. aku diam je. haa kan je la ape yang dia cakap. malas dh nk ape2 sume.

ontheway tu hujan la punye lebaaaat. and Ady was like. "heee. nyah, nasib la I tak drive balik kan. hahaha". ngenggg. soo, singgah komersial kt BTR tu. finally, MAKAN!
oh. nasi grng USA. hahaha. aku rinduuuuuuu nasi goreng. lameeeeeeeee sgt tak makan okay. semalam dpt makan. oh. heaven! haha. lepak lepak jap. pastu Ady ckp, dia nak tengok AF kt my house. aku dh risau. fuuyh. tabule jadi. berdua dua-an, malam pulak tu, kat rumah. soo, I called my neighbor yang Farahin tu. dia cakap dia kt umah Opah dia, tunggu mak dia tak balik balik lg. sbb malam ni mmg aku dh ajak dia lepak rumah. so, I asked Ady bule tak amik dia kjp kt area Tmn Tenaga sane. Ady said okay.

ontheway back pulak. aku hyper gilo babeng. kate perot suda kenyang. hati pasti gumbira. HA HA HA. kacau kacau Ady, borak borak. cerita cerita. sume lah. masuk je my neighbor si Farahin tu, lgi la lincha je aku berbual. haha. kate lame tak jumpe kan. story story wajib update. hehhe.

kirenye semalam, my house penoh. yeaaaay. mase aku balik tade sape lagi kt rumah. so, kitorang bertiga je lah. lepak lepak tengok AF, then Memy balik wth whole family. Oni ! rindu babeng dgn minah kecik tuuu. so, tengok la AF beramai ramai. habis AF baru Ady balik, my neighbor pon balik kejap rumah dia mandi salin baju sume, dia datang balik. hehe. borak borak borak around 3.15 mcm tu baru tidoo :D

dan, motif entry ni adalah. hari Sabtu adalah sangat lapar :)

p/s : AF si Zizi out. I liiiike her man. aiseyyy

5 extra blabbing on "lapar, sesat dan menuggu"

izza the PINKERTON on April 5, 2009 at 3:36 PM said...

bwahahahaahahah i gelak start bila u ckp GET INSIDE. :P bwahahahahahahahahahahahah

imy woi

ezan alia on April 5, 2009 at 4:03 PM said...

garangnye :P

but ive never seen u emo! baru teringat! OMGOSH!

Amira Zafirah on April 5, 2009 at 5:28 PM said...

izza
; haha. ngengg. imy too ngek.

alia
; cmne bule telupe. ceit.

zhana zulkifli on April 6, 2009 at 10:57 AM said...

haaha time period memang nak marah tak tentu pasal weh . ahah :D

Amira Zafirah on April 6, 2009 at 9:02 PM said...

hahaha. kaaaan. blame the hormones lah ;p

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal