April 21, 2009

bookfair

blabbed by Amira Zafirah at 4/21/2009 06:15:00 PM
sebabnye semalam aku tido TER-awal. ehehehe. 430am kott aku tido. rasenyeee lah.
today pulak dh janji dgn Luqman and the gang nak pg bookfair. semangat ni janji pkol 11am. waaaaaah. camno aku nak bgn awal weeeeh? alarm sudaaa.
0830hours ; jai hooo !
bangun, cari phone. turn off alarm
0900hours ; jai hoooo !
raba phone, tekan je button sambil tutop mate. hehhe.
sesadooo, dah pukol 10leby, hamik kaaaaaau. mmg bedesup la kan aku bangun ape sume. text Luqman tanye kat mane, dia dh sampai Bangi, round 20mins sampai lee. hehhee. aku taw, itu janji melayu semateee. hehe.

nak dekat 1130am kau baru sampai. sabau je la kan aku tunggu. tengok2 dalam kete ade Luqman, Ilya dgn Wani. driver's seat telah dikosong kan yeee. confirm aku kene drive. grrrr. bwk myVi lagi. ceit. bile la aku nak ade myVi sendri. hahah. tamaw ah. baba, Exora puh-leaaaaaaase. HA HA HA

drive la aku ke PWTC dgn penoh confident sekali, atee malam tu dh siap tanye baba confirmation jalan sumee. aku taw aku salah jee, sememangnyee aku betol la kan. yeaa, Luqman mmg sgt bangga dgn aku. hahahah.

overall bookfair this year mcm agak kureeng la. tataw la kenape, aku pon jenjalan dalam sejam gitu dh start bosan, dh start nk cari pintu nak balik. hehhe.

anyway, here some eye catching pictures. *waaah. ayat tak menahan :D
puas cari buku deco for cuppies, tade poon. ooh, that one pon mcm agak best, but tak amik pon. mostly byk recipes
written by Aliff OIAM. kinda nice tho
haha. tak sempat nak selak selak, orang ramai kt tempat ni
nampak tak the titleokay, here's close up. HA HA HAback cover. haktuuui ;D
ngeh ngeh ngeh :Pits not that I'm not open minded but then, the title seems wrong. dont you think? huwm

semua buku tu, aku tak beli yee. harap maklum.
nak taw ape yang aku beli. jap, nak gelak setan HA HA HA =)) =)) =))
magz wedding Mawi dgn Ekin. taw tak berape? RM1 okay. satu ringgit. sehinggit taw taaaak !masuk kete, teros selak selak. sementara tgg engine panas. hahaha. tak menahaaan
ehehehe ;D


dah bosan ape sume, kitorang pon balik. alang2 nak hantar aku balik en, aku pon saje la bawak diaorng jejalan kt Jusco Balakong tu, atee sume nye tapenah pgi kan. hehe.

lepak lepak sane, sumenye jakun tako balls. haha. tapenah merase yeee. tak buat ape pon. lepak foodcourt, melantak lagi. pastu, baliik. sume amazed dgn Jusco Balakong, sume kate best. well, tengok la dkt dgn rumah sape kaan. ahahaha.
ape eh name nye, grilled chicken spaghetti. vapok ar. penoh plate, Luqman punye. harap maklum :D


sampai rumah awal, cik Brahim dgn cik Edah sokeee je. haha

ciao !

8 extra blabbing on "bookfair"

Dann Chafid on April 21, 2009 at 9:37 PM said...

bapakkk murah mag si pasangan-kawen-paling-grand tuh!

Amira Zafirah on April 21, 2009 at 10:07 PM said...

KAAAAAAAAAN !

Munirah Abd on April 21, 2009 at 10:22 PM said...

walwaeih muarh gilos sehinggit..
patuut turun agi tu kasi rm0.50..muahahha..

xpe kahwin grand..magz tu ala-ala amal jariah je lahhhh..bagi free pun xpe kut...hahaha kejis

Amira Zafirah on April 21, 2009 at 11:44 PM said...

hahaha
bagi free je patutnyeee.
:D

eyqa myqa hameed on April 22, 2009 at 1:03 AM said...

aku pon nak saiz s jugak !
harapan yg tak sudee oke.
gelii doh .
=DD

ML; Mohd Loqman on April 22, 2009 at 7:06 AM said...

Thanks Amira.
:D :D

adenium on April 22, 2009 at 8:00 AM said...

wah amira.... seb baik u g bookfair...bleh tambah bilangan pengunjung yang dikatakan makin kurang :P....

Amira Zafirah on April 22, 2009 at 1:29 PM said...

eyqa
; haaaa. kite dpt berangan je la eyqa oooy (;

luqman
; heee.. you are most welcome.

adenium
; haa. gitu la kan. mmg kurng sgt poon taw.

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal