April 30, 2009

eyqa colie gemar tag aku

blabbed by Amira Zafirah at 4/30/2009 06:10:00 AM
Tag ini memerlukan kreativiti anda untuk mencipta soalan.Jawapan kepada soalan adalah soalan yang anda reka sendiri.Maknanya,orang lain kena fikirkan jawapan anda tu berdasarkan soalan yang anda tulis dalam ruang jawapan.

1. Dimana kamu berada sekarang?

usually kalau korang ngantok, korang terbayang kan ape?

2.Apakah warna baju anda pakai sekarang?

black dalam bahasa melayu ape?

3.Bila kali terakhir anda pergi menonton wayang?

kalau korang tak ingat, korang cakap ape?

4.Kamu belajar/bekerja dalam bidang apa?

pengajian perniagaan dalam bahasa inggeris ape?

5.Lagu yang anda sedang dengar?

kalau pekak, korang dgr ape ape tak?

6.Ke mana kali terakhir kamu ke luar negara(jika ada)?

birthday mak tahun 2008

7. Benda yang anda kali terakhir beli dengan duit anda?

kalau lapar buat ape?

8.Tempat yang anda teringin sangat nak pergi?

Alexander the great orang mane?

9.Selebriti/Artis yang menyanyi yang kamu mahu sangat berjumpa?

hero high school musical sape?

10.Apakah berita yang terbaru yang anda baru dengar?

apa maksud katak dibawah tempurung?

11.Kalau diberi RM1,000 sekarang,nyatakan apakah barang yang anda ingin beli(sekali beli je,bukan banyak2)?

korang rase nintendo Wii cukup tak dgn duit tu?

12.Rakan blogger yang terakhir anda jumpa?

collegemate aku yang aku panggil baby maman tu sape namenye?

14.Tadi anda makan apa?

makanan ruji orang melayu ape?

15.Siapakah yang anda ingin 'bengongkan' dengan soalan-soalan merapu anda ini?

; bdk yang tak sabar nk pindah rumah baru dkt SK tu sape?; bdk yanghari tu kt apartment dia ade orng bunuh diri terjun dri tingkat 17 tu sape?

p/s
; 6.23 am sudaaa. F maaaan. text book aku maneeee. teori aku tak cover habis lagi ni. atika faraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !

4 extra blabbing on "eyqa colie gemar tag aku"

*ayu* on April 30, 2009 at 11:07 AM said...

soklan di balas soklan..
nice!
:)

eyqa myqa hameed on April 30, 2009 at 2:46 PM said...

colie ye miera !
haha.
bengong sungguh.

izza the PINKERTON on April 30, 2009 at 10:07 PM said...

bwahahahahahaha I KE YG TAK SABAR NK PINDAH RUMAH KT SK TU?! :D

Amira Zafirah on May 1, 2009 at 7:06 PM said...

izza;
exactly !

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal