April 12, 2009

lets get together

blabbed by Amira Zafirah at 4/12/2009 07:55:00 PM
ini cerita hari Sabtu.
went out with Chin and Pole. hehehe. lameeeeeeee tak lepak sesame, ye dok? haha
oh. words of the day is 'abang tentera'. HA HA HA HA

first stop was PC Fair.
vapok la weyyyy. ramai nye manusiaaaa. sesak nyah sesak.
tujuan nye aku besesak dalam tu adalah untuk membeli
; cartridge printer FujiXerox aku ni haa
; ink fax Canon
; web cam baruuuu. hehhhe
; and also, Luqman kirim pendrive.aku cukop nyampah gilo dgn system PC Fair ni. sesape yang mmg pgi every year msti taw punye lah.
PC fair ni en, kalau korang pergi korang mmg wajib, ulang suara, wajib masuk every hall. gilo kaaaan? I was like, sukati ar nak masuk hall bape. kejadaaaahnye nak masuk sume hall.
ye ar, mcm aku ni ha, nak cari inks je kan. soo, better pgi teros je la kt tmpt2 jual ink. ni takdooo. kene lalu jugak tmpt2 jual laptop, phones, broadband, SEGALENYE LAH !
hish. dah la lalu tu satu hal, theeeeen ingt nak melepaskan setiap hall tu senang. manusia ramai weyyy. sesak, sesaaaaaaaaaaaak. Grrr

ink Canon aku tu senang la cari, cartridge Fuji tu. aku tak jumpe baaaai. masyaallah.
ikotkan hati mmg nak blah je, tapi tagune jugak sbb kalau nak blah pon, still kne lalu every hall. so, dh lalu cari je la skali en. hehhe.
end up, aku jalan sesak sesak kat ramai orang tu en, aku jerit 'Fujiii, Fujiii, Fujiii'.
hahaha. its actually working okay. cam, eh. jumpeee. hehhe. pastu nak cari webcam pulak. aku jerit lagi 'webcaaaaaam, webcaaaaaam'. HA HA HA.
yeee, agak gilo. sumpa aku takesah. muaaahahaha. janji aku jumpeee.

settle dah beli sume, singgah cold storage. beli foods. hehe. Chin nak pgi Ikea, nak makan meatball. aku pulak dh lapau sesangat. pastu I dont like really eat meatball, sbb tu la singgah jap. beli ape yng patut then bule makan dalam kete.
oh, I didnt drive. Pole did. of course !
:DD
sesampai di Ikea, makan makan makan, sembang sembang sembang, borak borak borak, bahan bahan bahan, maki maki maki, kutok kutok kutok, perli perli perli, ngumpat ngumpat ngumpat, and of course, abang tentera abang tentera abang tentera :DD
kitorang pon balik.haha. toodles :)

4 extra blabbing on "lets get together"

izza the PINKERTON on April 13, 2009 at 7:48 AM said...

damn it.. MEATBALLS 0.0

Amira Zafirah on April 13, 2009 at 2:26 PM said...

ehehehe ;D

iena beena on April 15, 2009 at 3:59 PM said...

serious! i loveeeeeeee eating in the ikea..hahah..meatball die heaven!..=D

Amira Zafirah on April 15, 2009 at 5:24 PM said...

goosh.
the meatball is sooo MEAT?
hahahha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal