December 24, 2008

RedMummy Potluck

blabbed by Amira Zafirah at 12/24/2008 12:00:00 AM
*sticky mode. scroll down for new entries :)*

These are the members of Gang Bas Merah, *clap clap lah sikit*
Rose, Ayu The Sun, Daela, Mayang and Diana K
Diaorng ni lah yg amik initiative untuk buat potluck nih. Siap ade meeting lah ape lah katenye taw. waaaah. teror gituu. haha.
anyway, potluck ni inysyallah akan berlangsung jugak:

Bila ? Sabtu 27 December
Waktu ? 4pm - 6pm
Venue ? Taman Putra Perdana Presint 1, Putrajaya
Fees ? No fees at all. tp mcm biase lah, dh potluck mcm ni takkan la nak dtg belenggang sajork. huyyh. tak segan hape. haha. bwk la something2 as contribution, sikit pon takpe. ikhlas tu penting, jika rase terpakse mmg *paaaaang* kene dgn aku. dasar tak reti malu. ahaha :P
For attendance email here: potluck.redmummy@gmail.com .
Ini sgt la penting sbb diaorng nk arrange bape orng sume2 tu lah.

Potluck ni mmg tade limitation pon okay. sape2 rase nak datang, jooom. the more, the merrier, Merrt Christmas. haha. apekah. teeeet. wrong wrong :D
Ini potluck for the RedMummy Diva la, for sure punye. so, sape2 yang peminat kak red, silent reader, loyal reader, sume reader ke watcher ke hape dijemput hadir. ini lah masenye utk semua beramah mesra gitu. ye la kan. kalau tak korang, dkt blog ni bkn main comment lah, ape lah kan. so bile dh jmp, tolooong jgn segan silu. chill sudeyh. okay. kalau tak malu pon, malu sikit2 sajork, jgn melampau. haha. gituu okay.

Ini lah dia orang orang kuar Potluck RedMummy. aku pon tak kenal actually diarong ni, tp tak mengapa, nnt sure2 kenal punye. kan kan kan. haha
okay, to those yang kenal kak Red and rase baik hati nk promote ini potluck, bule saje. copy sae banner di atas.

*oh. sy kak Red suro promote doww. haha. kiddding. no lah. sbb mak nk pg kn nyah, harus la mak promote, mane taw nnt ade silent reader nk jmp aku jgk ke. haha. *prasaaaan :P*

kak Red juga berpesan, ahha. bile nk email to potluck.redmummy@gmail.com
please include this ;

Name :
Url blog kalau ada :
Nick yang selalu diberi di dalam redmummy.com jika anda bukan silent readers:
Jenis makanan yang akan dibawa:
Jumlah kehadhiran: (kalau single nak bawak mak ke adik badik ke, yang kawan nak bawak berkawan2 ke ha gitu)
Mobile No:

jadiiik, mari lah kite ramai2 memeriah kan suasana okay.

hahaha. aku mmg confirm pergi punye, insyallah, kalau tade aral melintang :)
ate, aku kn orng kuat kak red. haha. *prasaaan lg*

updates ;

Tentative Program by the 5 Committees:

1600 : RED REDDIES arrival
1615 : RED CHILL! ~ ice breaking item
LET’S MAKAN!
0500 : RED kids ~ CANDY ATTACK!
0515 : REDDIES ~ RED BITES!
0530 : RED kids ~ BALLOON SMACK DOWN!

jom jom jom.
kak Red kate, takesah la nak pakai color ape. no hal maaa. biru, kuning, hijau mcm ceera, pink mcm VP, tara kisah okay.
kitorang dh contribute party packs, includent water balloons. haha. best je nnt en, main2 kt taman. ahaha. budak tak budak, aku nak join jugak. haha.

Remember ; RSVP by 24th December, Wednesday.

more info visit redmummy.com

10 extra blabbing on "RedMummy Potluck"

Shafie on December 19, 2008 at 1:46 AM said...

oh ni la red yg sy nampak haritu..huhu..

ops..
malu r sy awk ade kt dlm bilik tu.. :P
da la first time dtg lak tu..hehe..
semua gurl2..siap blackout lg..wakaka..

erm..tercari chatbox..mmg xde ek.

Shafie on December 19, 2008 at 1:54 AM said...

oO..mmg xde chatbox ye..xpe :)

mmg sy ade dlm tu pon..
ops..larikss..haha..
xde la..sy tggu kt pintu je..
nk duk dlm tu pon watpe..
t ade menjerit sy lak kna..haha

Shafie on December 19, 2008 at 2:00 AM said...

haha..tu la..
sy pon gelak je..
ceera igt shafie ni gurl dr blog lg ke..? hik3..

tp sebaik dia sporting baik..
n tau dia mmg baik :)

nway dpt gak knl awk dr ctu :p
t link2 la ek..
sori r.. tatau nk reply mana... :D

Shafie on December 19, 2008 at 2:07 AM said...

mesti dia lyn baik nye..hihi..
tp awk xpe gurl..
sy lelaki..
siap masuk ctu lg..lols..

Shafie on December 19, 2008 at 2:12 AM said...

huhu..
siap blackout lg..
tak takut ke? haha..

btw..potluck ni kt putrajya ek.
dkt je ni.. :p

oklah da byk sgt komen post ni sje..ahaha..

nk off dlu k :)
t 'berborak' lg..
gnite..

apit on December 19, 2008 at 2:37 AM said...

hye cutey...mari kita tukar link...kalo berminat hit me back k

http://www.muvie4u.co.cc/
http://www.dark893.co.cc/

apit on December 19, 2008 at 2:45 AM said...

wahai cik amira..kalo berminat..say yes kat site sy..i'll do on da spot keyh...susah btoi lor nak communicate ngan cik amira ni

adenium on December 23, 2008 at 9:49 AM said...

hi amira kita jumpa sabtu nih ye.... :-)

adenium on December 23, 2008 at 9:49 AM said...

amira... salam kenal... exchange link..?? :-)

kojah on December 24, 2008 at 1:19 AM said...

xdpt nk cemOlOt...hiks

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal