December 29, 2008

Day 6

blabbed by Amira Zafirah at 12/29/2008 01:03:00 AM
nothing much about Yana today. dia mcm tu jugak.
still no progression bout her treament. doc said nk start chemo tonight, but takdak pon.
cakap gebang betol la.
benci.

kak Leen dah start plan what will happen mase dia keje nanti.
one big problem ; Yana tanak dgn sape2 except her mama.
oyyyh. susah okay.

td at noon, I send Mak to HUKM, and kak Leen balik rumah.
at hosp, Yana nangis all the time. sbb kak Leen tade. aduhai. sudah kan mcm tu. mmg lsng tabule berenggang dgn mama dia.
dia punye la ngamok, end up nurse dtg and kene bukak bandage kt tgn dia.
sbb, Yana dh mcm meronta-ronta en, dia pulak tgh masuk air time tu. so, nurse mmg kne bkk la, kang tekoyak tmpt msuk air tu, naya je en.

and td pon kak Leen text.
Yana slept early tonight, sbb mmg dia penat pon. seharian tak tido, ramai orng dtg today.
tgh dia sedab2 tido, nurse dtg, nak check BP.
again, dia mengamok. time tu pulak tgh masuk darah. habis terbukak sume. menitik2 darah. habis tilam.
haih. Yana ni mmg. hot tempered sikit. mmg sgt la genetic kan. hehe :P

thats all. nothing much.
mane la result nye ooooooy.
ergh.

1 extra blabbing on "Day 6"

sepet a.k.a zack_u on December 29, 2008 at 6:02 PM said...

hope kak yana will be ok soon..
tama0 sedey2 k...

:)

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal