August 30, 2009

tade motiff

blabbed by Amira Zafirah at 8/30/2009 06:09:00 PM

aku bersalah padamu, kesal diriku meninggalkan mu
- Salahku, Sofaz

hahahaha. yeee, dlm ITunes aku ade lagu Sofaz. hehhe. sesat satu lagu kat sni. sile la gelak nyeee :D

anyway, on Friday mak dgn baba nan adooooo. seperti biase balik ke kampung lah mereka. tinggal lah diriku yg keseorangan ini.
gituuu, mentang mentang dengar lagu sofaz, ayat lain mcm jadi nyeeee.

cadangnye nak buke pose petang tu dgn Pole, tp tak jadi la pulak sbb Memy buke kt umah. cancel la dengan Pole.
buke buke ape sume, malamnye pon keluar lah.

tataw la mengapa, hati ni rase nak bejalan menengok barang. hahaha. window shopping gituuu. waaaaaah kan. hahaha.
keluar la dgn Ady, pegi Pavy sajooo, Dann tak join lgi mase ni sbb dia pegi terawikh okayy. hehhe.
as usual, bile bile mak kayoooo je kan, mesti tade brang yg bekenan taw nak beli, cube kalau mak tak kayoooo, ade je brang barang yg teringiiiin sgt nak. nyampah.

puas jalan, lepak lepak la kt tepi jalan. seperti biase. menghabis kan masa sementara tgg Dann habis terawikh.
mak hayam's statement bag. LOL
papi, I reallllyyy like this one okay :p

after Dann dh hbis terawikh, dia roger ape sume, pgi la kitorng pick up Dann.
went to Andalus.
yeaa, the new car. haha

AND, we sat there for like half an hour or moreee I think, our order still tak sampai sampai jugak.
sabaaaar je la. memang la andalus was friggin full that night, tp hagak la eeen. so, we just left. haha. buat bodo teros blah mcm tu jeee.

next stop was pelita KLCC. again, lepaaak situu je msti ade je cerita yg nak diborakkan. time passes so fast.
I had my sahur kt situu. nanti balik rumah tapayah bangun sahur lagi dah kan.
bla bla bla. teros pulang.
bye bye :)

sangaaaat lah entry tade motiff kan. hahaha

semoga kepergianmu, tak akan merubah apa pun
- Melawan Kesepian, Siti Nurhaliza


OMG. ape keneeee dgn playlist aku ni. HA HA HA HA

2 extra blabbing on "tade motiff"

Dann Chafid on August 30, 2009 at 6:49 PM said...

HAHAHAHHA!
playlist kau kenape nokkk?
hahahaha.
melawan kesepian oke! haha
*gelakgulingguling.

Amira Zafirah on August 31, 2009 at 1:06 AM said...

aku tatawwwww nyaah. hahahaha. pelik semacam je okayy. hahahhaa

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal