August 25, 2009

boobies with brains !

blabbed by Amira Zafirah at 8/25/2009 06:00:00 PM

I like how I like when I like it and thats how it is
- Bossy, Lindsay Lohan

ni cite peraaaaaaaam okay. hahaha. disebabkan aku bosaaaaaan dan agak agak stress gitu kan, tetibe ade mood pulak nak blogging.
jadi, mari kite hapdate entry secara tak berape pukal.
adooo la sikit2 aku set kn auto publish. hehhe.

ini cerita pada hari Khamis, minggu lepas. hehhe, Thursday last week ye tawan tawan.

mase ni aku pose taw, pose ganti. last day pose ganti. gigih benaaar taw aku pose, tanak byr fidyah punye pasal. haha. tp tu la, gatal. bkn nak ganti awal2, dh sesak2 mcm ni, bruu la hegeh hegeh nak ganti.
well, what to dooo :D

and mase tu jugak mak dgn baba tade, diaorng pgi Kuantan. baba laa, ade hal keje ape pulak. soo, keseorangan la aku dirumaaaah.
kak Leen pulak mase ni tido umah mertua dia, Memy pulok nak balik rumah sendri. tanak teman kan adiknye yg keseorang di rumah. cheh.
aku hbis class pon mcm agak agak petang jugak laaaa, and nasib la petang tu Dann dgn Ady datang rumah, melepaaaaak.

Dann was from college. He met Ady and then went to my house. since I'm all alone, diaorng pon teman kan la aku buke pose sekali.
lepak lepak kat rumaaaaah, mcm hapeee je. gelak sane sini. hahaha. bahan mcm2 lah. gelak tahengat hengat masing masing.
oooooowww and mase ni jugak aku sentap dgn Ady. pasal apeeee eh? lupoooo. kire mase Ady call tanye kat mne sume, cheeee, malas nak layan la. konoon nye. hahaha.
sesampai rumah pon layan gituu gituuu je, tp tade lame mane pooon. hahaha. kojaaap yo sentap nyeeee.
LOL for Ady. HA HA HA
we're more like siblings now, kan Adik? *puke hard. haha

buke pose dkt western corner bkt cheras tu, Dann had to leave early due to some reason. tinggal la aku dgn Ady. borak borak, makan makan, tak lame mane, skali hujan selebat lebat nyeee. mencicit la lari balik ke keteeee. mase tu pon dh pkol bpe dh, sesampai rumah, mandi online bagai sumeee.

malam nye kuar lgi. went to andalus, had some hookah hookah. hahaha. this night was TOTAL FUN !
kitorng bukan nye buat ape poon, tp mcm ntah, borak sakan bagai, bahan sini sane, ngutok, segale jadah ape sume. hahaha.
and I dont know why, Dann was like sooo into kebab that night. he even ate shawarma for dinner taw.

the funny part

Mira : eeeeeeee...lame tak pgi pasar malam kaaaaaannn.
Dann ; yeaaaa. kebaaab. chicken kebab, beef kebab
Mira ; eeeyyyh ! ape ni, chicken kebab, beef kebab, DEBAB !

hahahahah. all of us was laughing like shit. hahaha. tu la shite die. hookah hokah segala jadah, we left andalus and went to pelita klcc for major supper. ahaha.

but, there was some situation taw.
we're trying to find this one shortcut from andalus nak ke klcc. pastu, I belok to this one lorong, and all of a sudden, we saw this one creature at the middle of the road taw.
sumeeee mcm dh cuak gile, everybody was like, apeee tuuu ape tuuuu. aku diaaam je, nak observe la ape bende tu kan.

Ady : daaaah. reverse reverse. salah jalan ni
Mira : ape tuuuuuuuu????!!
Ady : anjing laaaa..
Mira : haaaa, apsal anjing rupe mcm tuu??

tak gerak lagi mase tu taww, aku tengooook je lgi bende tu. sampai la it moved. mmg betol pon anjing

Ady : apsal you tanak jalan?
Mira : I nak tengok tu apeeee
Ady : tu anjing laaa.
Mira : I thought it was toyol !
Dann : OOHHH MMMYYY GOOOOOODDDD !

everybody screaaam. hahaha. sume dh mcm, choooooyyy sgt mulot kan. malam bute bute, sunyi sepi mcm tu. nak ckp lagi bende2 mcm tuuu. hahaha.
Dann was sooooo effing freaked out okayyy! cuak nak matik mamat tu. hahaha. chill laaaa. ucheyyy. ahhaha

sesampai la kami di Pelitaaa, makaaan lagi. mcm telapaaar la pulak. hahaha. nasib la makan sume sedab. makan makan makan, borak borak borak.
habis melantak, terima kasih. cheh.

topic for the night was hella goood okayy. hahaah. we talked about the same topic for like almost 2 hours. serious conversation taw. deadly serious. hahaha.
pastu, sesi membahan bahan orang pulak, sesi berangan, sesi mengutoook. sume sesi ade laaah.

and yang tabule blah

Ady : you are like beauty with brain taw. *referring to me
Dann & Mira : HA HA HA HA HAHA
Mira : beauty keeeeeeeeeh?
Dann & Mira : HA HA HA HA
Ady : nooo, boobies with brain !
Mira : choyyyyyyy !
ngeh !

HA HA HA HA AH AHAHAHAHAH, sumpaaaah. tak larat nak gelak dah. hahahaha. we're like the loudest taw kt situu. gelak sakan tak hengat hengat punyeeee.
boddddooo betol =)) =)) =))

ooh. kitorang nampak Fouziah Ghous. cun gak minah tuuu. bule tahan laaa, tp mulot bsing wooo. borak sakan jgk aku tengok minah tu. dia dri mane ntah, make up bagai ape sume, makan meriaaah je malam2 butee tuu.

sebelom balik, round round jalan p.ramlee jap.
hantar Dann balik, kitorng pon balik.
the end. hahahahaha.

mengah mengah gelak mlm tu okayy :D


cause you and I could find a pleasure, no one else has ever known
- In My Arms, Kylie Minouge

2 extra blabbing on "boobies with brains !"

Dann Chafid on August 25, 2009 at 6:48 PM said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
gelak tak henti2 oke.
zomg. that nite was uberfun!

Amira Zafirah on August 26, 2009 at 12:34 AM said...

yeaaaa. major fun !

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal