August 22, 2009

buka puasa buka puasa

blabbed by Amira Zafirah at 8/22/2009 08:30:00 PM

after all that we've been through, I know we're cool
- Cool, Gwen Stefani


ini adalah entry paksaaaaaaaaan. Ady sibok suro hapdate. nyampah. hahhaa.

so, sesape yg bace blog dia will know that dia dgn linchaaaaaah nye meng-hapdate blog dia, pasal bukak pose.
poyooo je en, kalau ye pon, tapayah linchaa sgt weyy :DD

anyway, today kt rumah ade me *of course* baba, mak, kak Leen, abg Anip and Yana. Aiman and Memy punye family sume nan adoo. Memy buke kt umah mentua dia and Aiman pulak buke kt umah Wan dia.
bythe way, AIMAN POSE PENOH OKAYYY ! yeeeeeeeeey !
nanti mintak duit raya double kt ayah taw. hahahah.

today je, me, Mak and Baba pgi 4 param okayy. oooh. Param adalah Pasar Ramadhan. mark that peeps.
first kitorng pgi kt area Kg. Pandan, pastu pgi Taman Nirwana then Velodrom and lastly kt area Tsk Permaisuri, dpn skola Sains Selangor tu.
baru first day dh pgi sume banyak banyak tempat. camnooo? hahaha. salah kan Baba, dia yg semangat sgt nak pgi. aku tukang drive sajoo okay.

dah beli ape sume tu, balik la rumah. sesi menunggu la pulak. mcm2 rupe adee. aku mmg dh baring je ats couch, yg Baba sampai rumah teros tido, kak Leen layan berry, Mak pulak tesengguk sengguk ats couch.

tunggu punye tunggu punye tunggu, this is what I captured.
abg Anip tak hengat ape daaaah.
suap suap suap.
oh. ini terbaaaaik !

mcm2 ade okay, kari kepale ikan la, kari itik la, masak lemak siput sedut, sayur jawa, masak tempoyak, karipap, agar agar, mcm2 lagi lah.
dasar kaki pelahap anak2 Ibrahim okay. hehhe. gemok kang bisiiiing. ngooong :DDD

habis makan sume, cleaning session la pulak.

abg Anip ; okay, jap. nak amik angin kt luar jap
Mira ; alaaaa, ckp je la nak rokok
mak ; haaa, tu nk membakar sampah la tuu.

hahaha, macam macam. papi, nnt mintak rokok kt abg Anip je la, Azeem cheapskate sgt ;p


dont go, I'll be lost without you by my side
- Angel, Atilia Haron

4 extra blabbing on "buka puasa buka puasa"

Ady Adzmi on August 22, 2009 at 9:01 PM said...

chehh, satu jeh gamba lauknye. haha

Amira Zafirah on August 22, 2009 at 9:09 PM said...

buat ape nak tayang tayang. haha

Dann Chafid on August 22, 2009 at 10:24 PM said...

tau takpe/
kalau tayang2.
stock blog kene private sampai after buka.

kalau tak mati kene serang
suma kebulor. haha :P

Amira Zafirah on August 22, 2009 at 10:56 PM said...

haaa. tu ar shite die. haha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal