August 9, 2009

Jamal again.

blabbed by Amira Zafirah at 8/09/2009 02:23:00 AM
mati sudah hati ini padamu, mati sudah hasrat ingin bersamamu
- Hampa Hatiku, Ungu

I spend most of my time on Saturday by sleeeeeeping. hahaha.

ate aku jenuh buat cupcakes malamnye. pung pang pung pang, dlm 6am bru siap segala. kemas kemas barang ape sume. bile dh subuh tade la aku tido teros en, chill chill dlu. dalam 7am lebih nk dkt pkol 8am mcm tu baru aku membuteee.
tp tak nikmat sgt la, sedar sedar nak dkt pkol 12noon. I was like, shit-ass. aku dh la janji dgn Eyqa nak hantar cuppies around 11am mcm tu. cepat cepat bangun, gerak Oya, mandi siap ape sume, teros blah. jmp Eyqa, bgi cuppies off to Bangi hantar Oyaa.

after that, balik rumah teros. settled some stuff with mak. had lunch at 2pm with the morning's nasi lemak. ngaaahahhaa. lantak laa, jnji ade food.
bla bla bla, whatever shit sume, tgk movie tp tak hbis pon. clock strike 4.30pm, cadang nye nak pgi salon. motif, nk shampoo rmbut. sumpa aku malas nak shampoo sendiri sbb rase mcm penaaaaat sgt nak angkat tangan, gosok2 kat kple tu. hahaha.

tp, tak pgi pon sbb naik atas, masuk bilik, aku tidooo. tak sorang, dikBu teman. haha.
ni lagi tidoo tahengat. haha.

sedar sedar dh pkol 6lebih. demit. tak sempat nak pgi salon, teros mandi siap ape sume.
left house at 7pm something, and went straight to Istana Budaya.
yee, aku pgi tgk concert Jamal Abdillah tu. hahaa :)

sesampai je teros makan dkt cafe IB tu. concert nye bkn skjap kn, kang buat nye lapau dlm IB tu nayooo ye. satu hal plak nk menahan lapau lg. so, siap2 makan, ksi perot knyang ape sume, bru la bule enjoyyy.
makan kat IB sgt murah okay dan sedab jugee.

habis makan ape sume, we still had time to chill. door open at 815pm mcm tu. baba and mak round round la kt lobby, tengok tengok ape yg ptot.
ade la patong patong pkai bju Jamal mase concert yg dulu dulu, pastu ade la few arcticles pasal Jamal jugeee.

overall the performance was great. it was really worth it lah. mmg full house pon tadi. ramai betol orang. VVIP pon tak ramai td, ade sorang je menteri ape ntah.
kitorang punye seat kt bawah, agak dpn jgk la. kire bule la nmpk Jamal tuu. tade la jauh ke ape ke, sedang elok le tu.
as usual, no photos during the performance.

after concert ade la autograph session. gigih betol orang berator nak salam ape sume dgn si Jamal. mak dgn aku mmg tak koseee la okay. ateee, ni bkn nye frst time ktorng tgk show Jamal.
I think this time is the 5th times rasenye Mak tgk show Jamal. Mak mmg peminat paling setiaaaaa Jamal okayy. haha. minat sungguh. so, slagi ade show slagi tu la kitorng bwk Mak tgk.
Mak pon dh byk kali amik gmbr dgn Jamal, so dia dh tak heran lah. tu yg dia chill jee. hahha.

after concert, we went for supper at Oldtown White Coffee yg kt dpn Ampang Putri Hosp tu. baru bukak en. sesaje la munchy munchy kat situu.
order roti roti la, nothing heavy much, except Baba la gigih memalam bute mkn mee jawa. haha.

so, thats bout it.

some call it arrogant, I call it confidence
- Ego, Beyonce Knowles

5 extra blabbing on "Jamal again."

Dann Chafid on August 9, 2009 at 8:51 AM said...

lalalala.
oldtown ampang besarrr kan? haha :Da

Amira Zafirah on August 9, 2009 at 12:59 PM said...

ntah. biasee je kan. haha

eyqa myqa on August 9, 2009 at 5:24 PM said...

miraa.
jamal perform best x?

PinQib on August 9, 2009 at 9:01 PM said...

hoishh..,buakn jalang2 ni..
peminat jamallll

Amira Zafirah on August 9, 2009 at 10:49 PM said...

eyqa
; beeeest. suara dieee, mak aaaaih !

pinqib
; ape yg jalang2 ni? haha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal