June 14, 2009

Sunday bonding

blabbed by Amira Zafirah at 6/14/2009 08:35:00 PM
todayyyyyy supposed to be my so called family bonding day. haha.
as for everyone's information, I dont go out anywhere except with my families because we believe that Sunday supposed to be wasted with families only.
faham? good :)

but not today my dear, not todayyy. as for today, 2 days in a row aku kene tinggal dgn parents aku. waaaaaaaaaaaaa :(
diaorng suke taw bejalan pepagi butee, and aku of course la masih membute en, tp apeeee la salahnye kejot kn aku bangun. grrr.
smlm, sume pgi Ikea, dgn kak Leen, Memy sume lah, aku kene tinggal kt rumah. mane tak nye, I was on the phone 12hours straight, hahaha but despite all that, I woke up at around 8am mcm tu taw. tengok2, sume dah bersiap. I was like, gooooooooosh, korang ingat Ikea tu dkt Johor eh? pepagi bute dh nak pgi, kalau ye pon nak breakfast kat sne en, heee, melampau. so, disebab kan aku pon belum mandi ape sume nye kan, kene la tinggal.
whateveeeer, aku pon sombung tido until noon. ngaaahahaha

and today pulee, aku bebangun je, kak Leen kate mak tade, pgi Banting dgn Memy kak Nana sume. I was like, alaaaa, not again.
so, dh start bosan dh ni, bosan sgt dh ni.
I called up Chin ajk pgi Mines, haha. sajooo ajk pgi sane, but then dia tanak, dia kate Sunday pon bonding time with family jugak. okay fineee.
so, I called up Pole, luckily he's freee. worriteee, family tade, so I decided to have a bonding time with Pole instead. haha.

Pole came around 3pm gituu, he fecthed me up and off we went to.. erk? tataw.
hahaha, bule tak kau ajak orang kuar, tp tataw nak kuar pgi mne? agak bengab ye tawan tawan, ye sedaaaar ituuwww. hahaha. but whatever lah kan.
so, we're driving around thinking nak pgi mane, and suddenly bile dah sampai dpn Leisure Mall tu en, I was like, Pole, jom pgi Mid. hahaha. Pole was like, okay jom. yeee Mid ye Mid, dh smpai bru nak cakap. hahaha. so knee la patah balik en.
but then we decided nak ajak Malik skali, sooo singgah la amik Malik pulee.

off we went to Mid Vallley, gooooooosh. lame nye tak pgi sni. rase mcm OMG, its Mid Valley dow. haha. tu ar shite die en. jenjalan la kami, tanpa arah tuju.
Malik and Pole asek la kene usha panas dgn G-word guys, which I found out very interesting, because I kan LOL as much as I want. hahaha. okay, dah enough with G-word. hehhe. sensitippp isssuueee ye tawan tawan :P

bought Delifrance Mini Fruit Tart which cost me almost rm17 for one whole frggin box. mahal, tapi sedaaab. goosh, ini kah yg dinama kan jimat cik Amira, giloo. whatever la, dah masuk perot pon. haha.

ontheway to Mid Valley, I did texted cik Izza the Pinkerton kite yeee to meet up. since she's in KL now, for such a long period sbb dh sambung her degree kt MMU. cheee, you muda muda suda amik degree kaa? aiyooo.
haha, finally we meeet lah ye.

cik Izza kite agak pemalu ye kawan kawan. gooosh, sumpa aku tak reti nak handle orang malu malu ni. haha. taw taw la en mulot aku yg tak reti nak berenti cakap ni, sumpa tak tipu, tanya Syasya, mcm mne kitorng meet up for the first time dlu. haha.
dgn cik Izza kite ni, sy agk kureng bercakap, maybe disebabkan cik Izza yang pemalu, so I find it kinda hard to start a conversation, juga faktor environment yang tidak menyenangkan, dgn ade nye Mus, boyf cik Izza, Pole, Malik dan juga kawan nye, jadi sangat la tak selesaa.
diaorng sume kuat membahan woooo, mane tidak nyeee. camno aku nak selese en. haha. dan bule juge salahkan faktor persekitaran Mid Valley yang sesak ituuuuw. hahaha.
so, cik Izza, I bet next time we meet up will be okay kott, jgn malu malu ye, hahaha and kite jumpe kite kite je la, no boys. sonang sikit nak begosip sakan. haha,
oh, nnt kite snap snap pics ye ;)

bla bla bla, borak borak borak, we head on doing our own thing.
call Ady and he's like, "kenape tak ajak I, I bosaaan, kete tadeee". hahaha, sorry papi, I thought Sunday tanak kacau youu. haha.

finally, Pole dpt juge tahu ape itu Tako Ball. hahaha. and then he's like, eleeeeeeh, my ball is better, lagi kenyal okayyy. hahahaha. goooooooosh, capital F.
vongok yang hamat sangat.

not to mention, today our conversation sangat la 18sx, like choyyy. apehal korang sume ni. haha
I guess, blame tako ball la kott. haha.
and not to forget, ade this one kiosk dkt situ with one signboard, which I forget to snap, but I still remember what it said

" Instant Dict "

suddenly, Pole asked me
Pole : you want that dict or my dick?
Mira ; huh *looking at the signboard* choyyy, bodo ar you ni
Pole ; hahahahahah

tu ar shite die en ;p

so, before we went home, singgah juge la membeli tako ball, walaupun hazab la kan nk menunggu tp sanggup ni, semate nak bgi si Malik dgn Pole rase jugak. haha.
as usual, octopus 2 set. hiks, favourite okay, cannot resist. haha

pastu en, bile nak balik, dh siap bayar tcket parking sume, skali tak jumpe kete. hahaha. ngengg ar doow, kitorang confuse nak kuar pintu kiri ke kanan. in the end, merayap la kt parking lot, cari kete, peloh peloh mak nyah. haha.
last tako for Pole
capital F je kan. haha
dua tona warna yang berbeza, guna kan Garnier, haha. tapayah Fair&Lovely jee. haha
Malik muke tabule blaaaaaaaaaaaaaaaaaah. didadarling tanak curik ini gambar? haha

ciao !

4 extra blabbing on "Sunday bonding"

Syaa on June 15, 2009 at 12:02 AM said...

whaattt a lovely bonding day =))

izza the PINKERTON on June 15, 2009 at 12:38 AM said...

segan dow :|

oh and yes, I CM CULTURE SHOCK SIKIT TENGOK DIORG BUAT JOKES :|

Ady Adzmi on June 15, 2009 at 2:22 AM said...

what a day kan today. hahhaha

Amira Zafirah on June 15, 2009 at 6:24 PM said...

sya
; yeaa, tu ar shite die

izza
; haha. get used to it la nnt yeh.

ady
; yeaa, what a night ! :D

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal