June 21, 2009

Saturday and Sunday

blabbed by Amira Zafirah at 6/21/2009 07:33:00 PM
its Saturdayyyyyy.

; received phone call from Alia around 830am. she's finally here in KL, wooohoooooo ! borak borak dgn dia, like lame gilee kot on the phone, even though sumpa aku ngantok but ku gagah kan juge mata ku ini, I wanna talk to heeer. rinduuu nak mati kott. haha.

; lepas on the phone dgn Alia, I slept back. hehhhe. ngantok baaai. sedar sedar, my phone bunyi. Ady called. OMG, its like 1245noon kott. hahaha. konon nak kejot kn Ady bangun pkol 12, pdhal sape kjot sape ntah. hahahaha. bergegas bangun, mandi dan bersiap.

; left the house around, huwm 130pm gitu kott. tahengat, pick up Ady, then teros pgi kedai bakery jap. nak cari barang barang. dh beli sume, drove straight to Pole's and fetch him up pulak.

; went straight to Bukit Bintang, jam sini sane. like, duh. Kuala Lumpur kan. parked dkt blakang building McD tepi jalan tu. oh. ontheway nak ke parking lot, we saw Mulan Jameela by the roadside. OMFG, her hair is like bright reeeeed. merah nak mati kauuu. mmg dari jauh aku prasan la en. nasib I was driving, kalau tak mmg dh berenti amik gambar. ngaaahahaha. pastu tayang kt Dann, confirm dia adooore gile gambar tu. muaaahahahha.

; first stop was Sg Wang. oooh. motiff pgi Bkt Bintang adalah untuk mencari barang shotgun. Ady's shotgun punye charger meletop okay, terima kasih kpd IncheAzeem, abg si Ady. hahaha. so, kene la cari yang baru, but sadly. sume kedai tade stok. Ady hangen semacam. haha. he was like "eyyy. skarang mmg musim sume orng charger meletop ke?". hahaha. no papi, only yours. ngaaahaha. I bought new filter, CPL. sile google untuk mengetahu dgn lebih lanjut. seperti biase, kalau beli dgn Pole cnfirm dpt harga muraaaaaaaaaaaah gilo. hahaha, thaaank you Pole. muah muah.
; next stop was Low Yat. survey ape yang patot. Chin suro tgk kn harga for Micro SD memory card dgn pendrive. kt sini pulak, I saw AC Mizal dgn wifeyy nye. sape name eh, aku lupooo. hahaha. AC tinggi giloo, even taller than Ady okay. muke AC klakar, his face mcm ketat semacam. haha

; off to Pavy, Ady mau carrot cake. worriteeee, had lunch di sane, I had char kuey teow, okay la not bad. ooooooowh. we met kakak cantik ye tawan tawan. hehhe. She was there too, ade alumni gathering katenye. she met Ady and chit chat a bit. I wasnt paying attention because I was busy with my cupcakes, ade orang call nak order la weyy.. cheeeeey. Pole, jgn jeles okayy. hahha
; selesai segalanya, off to entrance Pavy kt blakang, yg kt Bentley tu. sume nye nak berasap. and sume tanak pgi berasap dgn entrance dpn sbb menyampah dgn bdk2 yang mencapap kt stu. OMG, like duuuh okay. dh la semalam mcm ade gathering bdk2 pengkid kott. segerombolan kauuuu. I was like "cheeeee, ingt kan sume je jantan, bkk sluar sikiiiit. HA HA HA".

; berasap berasap while waiting for Dann, Fath and Aliph SAHAJA. weyyy, aku ade kawan bdk SAHAJA okayyy. ngaaaaaaahahhahahahaha. nak gelaaaak. sorry Aliph, jgn marah okayyy. ngeheeee. borak borak jap, Fath's hair look sooo messy, but I like it. haha. it looks like something. hahaha. Aliph's hair reaaaalllyyy reminds me of Wolverine. hahaha. sumpa tak tipu. takpe, nnt aku curik gmbr kt blog orng. hahaha. and Dann, lame tak jumpeeeeeeeeeee. hahhaa. ghindu nok, mak ghinduuuu. hahaha
Aliph and Fath, pic credits to Fath's blog

; pastu kitorang baliiiik, pg kedai bundle fav Ady, rembat tshrt sehelai. nasib cun and murah. hahaa. singgah Sg Wang, nak bli air CuppaBon, kempunan sangat. balik, jalan lengang okayyy. sumpa tak jam. I was like, OMG. Allah merahmati perjalanan ku. hahaha. hantar Pole balik, hantar Ady balik, pastu aku pon balik. haha.

; sesampai kt rumah, beborak dgn kak Leen. tgk tv la ape la, pastu dalam pkol 9pm mcm tu kuar balik. off to Ady's house, fetch him up then kitorang pgi pasar malam. yeeeeeey. hahaha. lame gileee tak pgi pasar malam. round round kt pasar malam. kak Leen kirim laksa, the orang yg jual laksa tu was like, "satu je? ooh. takpe, akak bagi extra lagi satu, bule makan berdua". I was like, "huuuh? hahaha. terima kasih kak". hahha. I bought nasi grg pataya and Ady bought kebab.

; sesampai rumah, makan ramai ramai. ramai ape nye, ade aku, kak Leen dgn Ady. we ate everything. haha. sharing is annoying caring. yooo lah. haha. lepak lepak lepak, Ady's mom called, dia dh nak sampai LRT Bnd Tasik Selatan.

; drove ke sane la pulak amik Ady's mama. his mom pg outstation, flight malam, Ady tade kete sbb abg dia gune, so aku la tolong pg amik his mom. sesampai je, mak dia pon dh sampai. off to Ady's house. lepak lepak kt rumah Ady pulak with his mom and brother, Aimi. hahaha. masing masing excited dpt bag baruuu, tu ar shite die.

; selesai segalanya, off to my house semula. Chin called ckp dia dh smpai kt rumah aku dah. worriteee, balik rumah, lepak lepak dlu. belom start bake lg, butter tak cukop lembut. haha. borak borak, abg Anip balik. dia tgk tv, kitorng lepak online sume.

; aku pon dh start bake dah. Chin and Ady played around with the eggs. bule la pulak dia conteng conteng nye eggs tu. haha. ngooong. no worries, I used other eggs instead. Ady said his eggs comel. CHOP, I mean, the eggs that he drew to comel. haha. dia suro simpan, tunjok kat mak. haha. eggs that he drew tu okay, FAHAM? hahahaha.

; abg Anip masuk bilik nak tido, dia bawak kluar 2 tilam and few blankets. hahaha, I looooike. disebabkan halll pon dh sejok dgn aircond, aku bentang kan tilam tu kt hall, letak blanket sume, Chin pgi amik extra bantal lagi from my room. haha. pastu, kitorng psl DVD. chill gile kottt. haha. dh siap bentang sume, baring la kitorng bertiga kat bawah tu. gigih je masing masing behimpit. haha. we watched 27dresses (:
; tengok tak sampai half an hour pon kott, Pole, Malik and huwm, their friends *sorry name cannot be mentioned due to some reason* arrived. sesampai je, memekak. gooosh. mcm2 hal la complain, sabau je lah. we end up tuka DVD, pasang cite Hancock pulak. Ady sedih je tadapat tgk 27dresses. HA HA HA.
; so, tu ar shite die, baking and watching DVD and online and borak and macam macam la. sumpa best gilooo. aku dh masuk kn dough dlm oven, so bule la baring dlm half an hour mcm tu. tengah baring baring, tetibe rase mcm senyap je, pandang sebelah, tengok Ady dh tidooo. hahaha. choyyy. bising2 mcm tu pon bule tido. ngantok benar.
; around 3am sumthing mcm tu Ady balik. Chin and Malik send him home. tommorrow morning Ady kene teman aku hantar cupcakes at around 830am mcm tu. so, I told him to balik and get some sleep, esok kejot kan aku at 8am. katenyeeeee. haha.

; so, tinggal la kitorng je kt rumah, borak borak borak, online la ape lah. aku busy nak settle kn cupcakes la. buat icing segala bagai. cupcakes sume habis licin dibedal orng mereka mereka yang datang. haha. takpe laaa, takesah pon.

; around 5am mcm tu, cupcakes are settle. so, its kemas kemas time, habis la sume orng kene kemas. haha. Malik siap kene basuh beater lagi. haha, thanks Malik, Pole kemas DVD yang besepah, Chin tukang basuh ape yang patut. cepat je sume settle. ape yang penting, kerjeeesame. hahaha.
; at 6am, they left. balik la mereka dgn perot yg kenyang dgn mata yang mengantok. bye bye, muah muah, Chin pulak balik. thank nyah. muah muah. haha. they left, aku online jap, dlm pkol 645am mcm tu aku tidoo, punye la malas nak naik bilik, lelap dkt couch bawah je.

; Memey kejot kejot suro bangun naik bilik, sekali aku bukak mate, tengok jam, hamek kauuu. 850am. matik akuuuu. orng tu tgg cupcakes at 9am kott. check handphone, tade miscall, Ady tak tejage la tuuu. yang aku pon lupe nk set alarm, haaaa, bgus la kan. cepat cepat, bangun naik ats, basuh muke, berus gigi sume. pastu jerit kt tangga,"Memyyyy, teman Ya hantar cupcakes, tolong pegang kan je, pleaaaaaaseeeeee". then Memy was like, "takpe, Memy drive, Ya peganga".

; fuyh, Memey drive punye la lajuu, dh mcm Japan GT okayy. hahaha. gigih aku pegang cupcakes. haha. alhamdulillah, sempat sampai.

; balik rumah, had breakfast jap, then tidoooo. kt couch lagi. sedar sedar, dh pkol 1230noon. and eh, mak dh sampai rumaaaah. muah muah kt mak, naik atas bwk bantal, sambung tidooo. haha. 315pm baru sedar dgn sesedar nyeeee.

; petang pgi rumah Danang, hntar cupcakes sikit kt dia. mmg saje simpan kn for him (:

; itu sahaja, panjang gile en.

; thanks for reading. sape bace sampai habis, mak sayang kau extra uolsszzzz. hahahah.

; ciao !

6 extra blabbing on "Saturday and Sunday"

nizam baharin on June 22, 2009 at 1:57 AM said...

ahahhahahaha
nak telur ady..
i mean telur yg ady buat...
comel siot..aahhahahah :D

Amira Zafirah on June 22, 2009 at 2:05 AM said...

F youuuu. major loser. haha

Syaa on June 22, 2009 at 4:28 AM said...

kakak cantik cantikk
telur telur shumell
haha

then pe lg..
cupcakes my godd
jeles maakk!!

-___-"

Dann Chafid on June 22, 2009 at 12:15 PM said...

OMG panjang gile
gigih aku membaca nyahhh!
hahahaha

telur2 tu sgt lah chantek ye.
ahha =D

fath on June 22, 2009 at 1:45 PM said...

wahahaha.
pnjg bangat seyh!
ak ak baca part rambut messy je.haha
im a messy boy!
wkwkwkwkw

Amira Zafirah on June 22, 2009 at 2:09 PM said...

syaa
; telor shumel shumel. haha. cupcakes, sile jgn jeles. haha

dann
; waaah, thank youuu *ala kim kardshian.

fath
; haha. bace la kau nyah

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal