June 18, 2009

red flag ;p

blabbed by Amira Zafirah at 6/18/2009 02:17:00 AM
oooooh. sakit pinggang :(

today, I finished up my cupcakes. got delivery looorw. petang nye, lps dh siap sume, roger2 my customer, katenye after 6pm mcm tu bule la hantar.

so, vrroom vroom la aku dgn Chin ke tmn, erk ape eh. alaa, dkt area Desa Water Park sane. haaa, situ lah.
kitorang en, mcm teror gile okayy. haha. sebule nak mention. ye laa, akak tu en, jst ckp dia ddok kt taman ape, then dia btaw name pangsapuri dia. aku dgn Chin bukan main gigih lagi mencari. haha.
Chin ar yang tabule blah, pantang nampak flat ke, condo ke, apartment ke, sume dia tuju nyee. haha. konon la kitorang nk tumpang tanye kt orang la ape la en, tapi nan adooo.
ye la, kitorang cube imagine if kitorang in that situation, like tengah jenjalan, tetibe ade kete benti sebelah, like all of the sudden ade je kt sebelah, korang, mst korang lari en? haha.
end up, tade pon kitorang tanye sape, round je la cari sendiri.

and, we managed to find it. oh, vanggaa, sangat la vanggaa. haha. mase kitorang sampai, kakak tu tak sampai rumah dia lagi, so aku dgn Chin pon lepak tunggu je la dalam kete.
Chin kate muke dia comeeeeeeel sangat. ye kan saje lah nyah. haha
muke gigih menunggu, look at my fringe, dh mcm awning kt tasik dah. baaahaha

kakak tu dh sampai, settle sume, off we went to Leisure Mall. bentar aja kok, nengok nengok barang, then chow balik rumah.
demit, I wasted my money on stupid Delifrance. haha.

and, bile dah balik rumah, rupenyeeeeee.

jeng jeng jeng jeng. hahahaha.

no wonder la kan, lately aku mcm sentap semacam je, tak marah marah taw. sentap. small little thing pon nak sentap, like whattheheck en.
mangsa sentap yang pertama was my collegemate, Wawa. aku sentap dgn dia sbb cara dia text aku. haha. motifff en.
second victim, papi. haha. sian papi aku, even tho I know la its not his fault pon kan, but still aku sentap. dah geram sangat kan, so sentap teros.
third victim was saiful nizam baharin. haha. hamik kau, full name aku bagi, my so-called-kanda, katenyeeee. haha. ni lagi ngeng. aku siap cakap aku sentap, dia pgi countdown 40sec. which is mmg betol la sbb aku slalu ckp aku sentap 40sec je, so sile la countdown. mamat ni pgi la countdown, tapi actually aku mmg bebetol sentap. teros la aku ckp, countdown 4hari, hamek kauu. then, teros emo shit. ngaaahahaha.

at first aku pon mcm pelik je la en, apesal la nak sentap tak tentu pasal. ngoong sangat.

skali, rupenye,
jeng jeng jeng jeng.

bendera merah sudah naik la bai. my that-time-of-the-month.
HA HA HA HA.

kepada bakal bakal mangsa saya esok, sbb esok aku nak kuar dgn collegemates aku, hehe.
awal2 aku nak bgtaw, if anything happen, BLAME THE HORMONES
:D :D :D

dan, kepada mangsa mangsa saya, I'm sorrry.
papi, you dh biase en. haha. you're used to it, i knowww. heheh
and so-called-kanda, thanks for the pujuk, you really show your effort ye. haha. chill la. better get used to it ;p

so peoples, BEWARE.
rraaawwwrrr. hahahah

ciao

8 extra blabbing on "red flag ;p"

Dann Chafid on June 18, 2009 at 3:26 AM said...

omg!
HAHAHA

seb baik aku tak buat kau sentap tadi
kalau tak, ntah camne nak memujuk kan
choyy
hahah
:D

Amira Zafirah on June 18, 2009 at 3:43 AM said...

hahaha. kau jgn cari pasal nyah.
mak linchaaah je nyentap skarang. hahaha

;D

nizam baharin on June 18, 2009 at 3:57 AM said...

ahahhahaha..
lain kali kalau period je post kat blog ok...
senng skit ada warnig...:DD

Amira Zafirah on June 18, 2009 at 11:50 AM said...

tu ar shite die.

faiezah said...

siannya..tggu akak lama yer dik.. sorry sgt2.. :P tolong salahkan bos akak.. hehe.. take care~!

Amira Zafirah on June 21, 2009 at 6:20 AM said...

ooow. sokay la kak. tak lame mane pon tunggu nye (:

chykeenzachary on June 21, 2009 at 3:41 PM said...

chin nampak kurus..betulkah?aiyoo...

Amira Zafirah on June 21, 2009 at 3:56 PM said...

mukeee je. hahahaha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal