June 14, 2009

sejarah mungkin berulaaaaaang

blabbed by Amira Zafirah at 6/14/2009 01:48:00 AM
ngaaaahahahaha, title sangat tabule blah.
korang taw tak ayat tu? kalau sesape tataw, meyh sini aku sepak laju laju 34kali. mauka tamaw? kalau tamaw, wa up lagi kasi 74kali, tp kalau tamau juga wa tamaw up lagi sbb wa fikir nnt penat saje mau sepak laju laju. energy lost maaa, rugi rugi.
hahahahaha, bengong.

anyway, nak dijadi kan cite, Tomok dgn Isma ni actually family aku dh kenal lame dah. not la like really personally kenal, but then kitorang mmg dh taw la kewujudan adik bradik ni dah lameeeeeee sangat dah.
dulu nye, kitorang kan ddok area Bdn Tun Razak, flat DBKL kt stu, haaaa, ye. aku ddok flat DBKL okay, sile percayaaaaa. sumpa ddok flat dlu sgt best. so, mmg Isma dgn Tomok ni mmg la
ramai orng taw diaorng ni pandai nyanyi. pastu si Tomok kan dlu dgn New Boyz en, so orang orang flat mmg taw la si Tomok ni.

now, aku dah pindah Alam Damai, kitorng pindah pon atas sebab sebab tertentu, dan nak dijadikan ceritanya lagi, family si Tomok ni pon pindah Alam Damai jugak, samela jugak dgn family Siti Nurhaliza. waaaa, sebule nak mention gitu en. hahaha. kitorang ni sume mmg ddok satu taman, tapi lain lain area lah.
aku ddok Damai Bakti, which is the first housing area build in Alam Damai, Tomok pulak ddok kt Damai Townhouse, second housing area and Siti ddok kt Damai Budi, the third one. so, mmg la dekat dekat je rumah kitorang tp harapan la kalau korang nak jalan kaki dri rumah aku ke rumah Tomok, or ke rumah Siti, mmg dekat tapi yang hazab nye kan, bukit. hahaha.
Alam Damai area bukit ye, harap maklum.

pastu, nak dijadikan cerita lagi, PakSu aku pulak same tempat keje dgn bapak si Tomok. hahaha. goooosh, related sungguh.
jaddddi, motiff aku cerita sume ni adalah, eeerk. ntah. hahaha. ini semua adalah extra info ye tawan tawan. hahaa. cover line harus terbaik. hehhe.
moving on, todayyy Tomok dgn Isma ade buat makan makan dirumah merekaaaa, jadi disebab kan PakSu tadapat datang, so PakSu suro la aku pegi, bule amik gambar. hahahaha. owwwyeh!
dalam kepale hotak aku ni en, cheeee. dh tefikir ni, nnt mesti ade Hafiz, ade Aril ade la budak2 AF sume en, bdk OIAM mesti ade en, hahaha.
tapi alangkan daya, nan adoooooo.
diaorng dtg petang petang lagi kott, aku pon tataw. jadinyeee, dpt la jumpe Isma dgn Tomok sajooo. jadi la kaaaan, janji adooo. hahaha.
the day was freakingly hottt, meleleh leleh, menitik nitik peloh mak uols. hahaha.
oooh, I went there with kak Leen and Ady. haha. saje aku hangkot kak Leen, dia ni tak reti malu sikit nk amik gmbr dgn artis, sbb kak Leen mcm agak2 mesra alam gituuu. hahaha.

so, thats about it. in the end, tataw la ade artis dtg ke tak.
kitorang pon dh mmg panas giloo, mari mari pulaaaang.

:)

7 extra blabbing on "sejarah mungkin berulaaaaaang"

ML Amnesia on June 14, 2009 at 2:38 AM said...

Ahha!
Belum you wat makan2 lagi.
Mau nak kena sembilan biji khemah kat depan rumah Pak Berahim ye.
Ahha!
Mana taknya, penuh dgn fans Little Voice & LV's cupcakes.

Izzul Ruzaini. ` on June 14, 2009 at 3:34 AM said...

gmbr last sekali tu yg tak tahan. hohoho

satu area semua artis. hang bila nak jadi artis lak? :)

abu dzar al-husaini on June 14, 2009 at 7:30 AM said...

k.leen mcm dah janji dgn tomok kan nak pakai hijau :))

Farah Syazana on June 14, 2009 at 5:28 PM said...

tomok..ley x gi umah mira? nak jpe tomok..erkk..

Amira Zafirah on June 14, 2009 at 7:51 PM said...

luqman
; cheeee, tade maknenye weyy. motifff. haha

izzul
; apo kono dgn gmbo last haaa? hahaa. tanak la jd artis, kang copycat jee. haha

ssin
;kaaan, haaa. tu ar shite die. haha

farah
; haha. meyh meyh. nnt mira bwk kn pgi umah die. haha

Ady Adzmi on June 15, 2009 at 2:23 AM said...

e'ehh. baru pasan. kak leen bukan main neh sama baju ngan tomok. ucheyy. hahhaa

well, edry kru x mention? aahah

Amira Zafirah on June 15, 2009 at 6:25 PM said...

tu ar shite die. haha
ooh. lupeeee sey

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal