June 9, 2009

chrome

blabbed by Amira Zafirah at 6/09/2009 07:50:00 PM
lupe nak bgtawww. hehhe.

ingat tak dlu aku penah bgtaw yang betapa seksenyeeeee la kan aku nk hapdate blog.
kn aku punye Firefox dah gile.
Internet Explorer pun tabule pakai sangat. and blogspot dgn IE mmg tak brape friendly with each other. hehhe.

tetapi, terima kasih kepada Syasya.

sekarang aku gune Google Chrome.
bende ni dh mmg ade lame dlm PC aku, abg aku install kott. ntah la en.
tp aku tapenah la try bkk nk explore ke ape ke.
then, bile Syasya main PC aku dia ckp, eeeeh, ade google Chrome. I like google chrome, very fast
aku dh mcm huh. ooow. okay.

bile dah lame lame try, waaaaaah. agak syok okay.
hahaa.
lets Google Chrome. haha

5 extra blabbing on "chrome"

Dann Chafid on June 9, 2009 at 8:06 PM said...

safariii better laaaa :D:D

Amira Zafirah on June 9, 2009 at 8:08 PM said...

tak habis habis nk promote safari. haha

♥chentaMAYA™ on June 9, 2009 at 8:11 PM said...

lalala~
bet0i3~
g0gle chr0me besh!

syaa on June 9, 2009 at 8:24 PM said...

lalala told ya..
chrome is much much much better maakk laju jee enn

btw safari kalau pki macbook laju laa hahah
^wink

Amira Zafirah on June 9, 2009 at 8:43 PM said...

chentamaya
; cheee, penggune chrome juge la niii

syaa
; ye la naaak. kan kan kan. tak hbis nk promote safari, as i pkai macbook. haha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal