June 19, 2009

hannah montana again (:

blabbed by Amira Zafirah at 6/19/2009 02:15:00 AM
ooow. its already 2.30am. Chin and Ady just left. gooosh, I have to wake up like at 8am tomorrow because I need to take Yana to the hospital. She need to check her blood. hope the result would be great, amin.

goosh. sakit pinggang. demyu PMS.

anyway, I went out today. I mentioned before, is it? yeaa. I did.

so, despite of my soooo uncomfortable condition, I still went out with my college. a promise is a promise, lagi pun its just the stupid PMS thingy, why bother so much kan. heeee..

left house around 1240noon or so, drove straight to Mid Valley. Wawa promised to meet up at 1pm. Mid Valley is soo near to my house but the only thing that I really concerned was the parking. Me, being soo stubborn, wanted to park my car at level P1, no matter what. hahaha.
after 15-20mins of searching, finally I found one, very near to the entrance. owww yeah !

goosh, cut the English. karang ade yang nak membahan lagi en aku asik cakap english. ngooong. padahal punye la aku nak practise communicate in English for my new semester of college.
ooow people, never try to really understand, all they know is just condemn, condemn and condemn. pathetic. ngaaahaha :D

sooo, jumpe la mereka di centre court. owwwww yeeeeeaaaah ! ade Luqman, Wawa, Oya dan Ira sajoo. bagus, tak ramai, tade semak kepale aku dh sedia kala semak dgn rambut ku ini. haha.
first stop, mentekedarah. haha. makan la ngong. lapaaa giilo kot. ye la, mase tu dh like I dunno, almost 130pm kott, lunch time. hehhe.
had our lunch di food court sajork. it was fuun, you know, just lepak lepak, catching things up. lotsa stories came out, from Altantuya to KB, Beca to Lulu. hahaha, collegemates, you know what I'm sayin' aite. haha. tu sume ade codes okayy ;p
puas sembang, habis borak sume, jalan jalan la kami.
oow, tengok wayang okay, cite ape? hahaha, Hannah Montaha. I knowww, AGAIN! hahaha.
well, cite tu best kott, sangat la tak bosan, so I dont mind. and Papi, goosh. I cant stop laughing. LOL

tapi wayang start at 415pm, so we have like 2hours mcm tu la nak jalan jalan buang masa lagi. kami pon round round round, Wawa shopping sakan, harap maklum.

pictures time. hehhe.
haha, focus pada mamat belakang itu ye. Wawa over excited, harap maklum. haha
korang tengok gambar je la eh. hahaha.
haha. besungguh sungguh aku nak sorok barang dlm bag, nnt Luqman bising woo aku asek membeli. choyy, its a need taw, bkn sesaje beli. haha
elok elok je sume amik gambar bediri en, tetibe en. haha
tengok si Ira. haha
yes, still sitting down. haha. kitorang pon tataw kenape dia suke sgt ddok. adoyai. haha

oh oh oh. taw taaaaaaaak. hahahaha.
Luqman ngengg, dia bule bantai melatah mase tengah tengok wayang, dh la mase tu mcm sunyi taw, then tetibe dia bule melatah sbb dia tgk si Miley Cyrus dlm cite Hannah Montana tu tejatoh. dia melatah kuat kottt, everybody heard it and was like really laughing. goosh, I wish there was a spotlight, mmg aku tuju kt kau Man. hahaha. ngooong.
goosh, I look so pale man. grrr. oh, perot agak buncit ye, red flag mmg perot buncit la, blame the hormone. haha. padahal, mmg sejak azali buncit nyee. ngaaahahahaha.

selesai tengok wayang sume, tengok tengok jam, maaaak ai, 615pm. matik akuuu. I should be home by 630pm kott. femfaham je la, Baba aku yang tersayang ade kat rumah en, mmg curfew is on lah. konon ckp kene ade rumah before maghrib, padahal maknenye, 630pm wajib tepacak kt rumah tu. kalau tidak, mmg mak aku jdi operator tanpa gaji la. call aku 45kali, slagi phone aku tu tak habis battery lah. grrr.

so, I really need to make a move. kiss kiss muah muah to them.

elok elok je aku sampai kat tol limaposen tu, mak dh call tanye kat mne, gooooosh. geram je hati ni. nasib la jalan pon tak jam en, pastu sesampai rumah je pon, baba tade, kuar pgi pasar malam. so, bile dia balik, tgk aku dh ade kt rumah, dia mcm dia je la, takesah sgt.
heh. nyampah aku. haha.

but, whatever. malam aku lepak BRJ jugeeee with my tiap hari sayang and my one and only papi. haha. yang ni bapak aku mmg tak bule nak ckp ape dah, berani dia nak bersuara aku lepak BRJ. haaaa, kang ade yang pad melayang kang. hahaha.
ceit, choyyy,

chop. Sunday father's day en? ngaaahaha.
matik aku ;p

6 extra blabbing on "hannah montana again (:"

nizam baharin on June 19, 2009 at 5:17 AM said...

omg..
my dinda can speaks malay.:DD

atty's on June 19, 2009 at 10:36 AM said...

hannah montana..mmg besh

Amira Zafirah on June 19, 2009 at 1:35 PM said...

so called kanda
; screw you ! haha

atty
; akak pon dh tgk eh? best kan. haha

Munirah Abd on June 19, 2009 at 3:08 PM said...

pad melayang..aiyoooooo..hahahha

i ingat dulu masa boarding school kat pahang kan..ada lah sorang hamba allah ni tersgt la xtau nak ckp apa lah..mmg ngoooong tahap cipan..boleh tertinggal pad dlm toilet..then apa lagi warden buat rockcall memalam buta then suh line up.. u tau kena buat apa?? memandang xde yg nak ngaku sapa punya pad kami kena perah pad tu!!! eeeeeeeeeeeeeee yewwwwwwwwwww

geli geli geli geli

bluweeeeekkkkkkkkk

hahahhahah

oh dah lama xhang out bersama teman2x tercinta...rindu mereka...

lily lotus on June 19, 2009 at 4:13 PM said...

uish...seksinya rambut kembang lelaki itu

Amira Zafirah on June 19, 2009 at 4:33 PM said...

munirah
; OMG. korang actually did that. eeewwww. hahahah. sgt la kesian okayy

lily
; hahha, sexy katenye. lol

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal