March 6, 2009

vodobodo

blabbed by Amira Zafirah at 3/06/2009 11:06:00 PM
td en, aku pgi Mines taw. nk pgi kt IT City tu sbb nk beli ink fax.
round punye round punye round.
sume mark up nak harge rm68. tu kire cheapest lah.
ade yg nak rm72, ade rm70.
in the end, beli jugak la dgn satu kedai ni.
at first, cine gile tu cakap rm70. aku nak rm65, dia tak bagi. last price rm68.
aku mcm fine lah. wtv. sume kedai same je kan.
so, dia suro aku pgi counter teros.
sesampai kt counter, aku nampak cine giler lagi sekor tulis bill rm72.
aku ckp la, its rm68. dia cakap tade tade, rm72.
aku dah bengang hazab dah ni.
suara dah tinggi, muke cibai nak kene tepek pad kt muke kau dh.
"tdi itu orng dpn ckp dia bg rm68. ape pasal takbule bule pulak?!"
pastu, dia bantai chee cheong fan yong tau foo bak kut teh between each other.
jauh okay, tejerit dlm tu. mmg aku hangen gile ah.
pastu dia ckp tabule jgk, tak bule buat modal la ape lah.
aku pon teros mcm "dah dah dah. sy byr je lah. kasi turun harga sikit pon takbule. kejap kte rm68, kejap kate rm72. kedekut sgt"
aku pon cmpk duit rm70 bapak aku bagi, and aku amik rm2 dlm purse aku.
pastu dia cakap "tabule akak. ini sudah naik harga bla bla bla.."
aku teros potong cakap "you mau duit ni ke tak mau?"
dia teros amik ink tu masuk dlm plastic bag skali dgn resit.
dia bg aku, then aku teros blah.

vavik aaaar.

apsal PMS kali ni mcm bangsat sgt.
sumpa ar aku ckp, tempered aku makin melampau.

to Zakiyy, sorry I wont be joining you guys tomorrow. I want to but I might spoil your days. I'll be at home, baking.

Chin ; sorry I just sign out kt YM td. kau ckp bende bodo yg mmg sepatutnye kau dh tau sejak azali sbb kau dh nak dkt 7years kwn dgn aku. sebelum aku kuar kn kata2 yg buat kau lg bengang and end up kite sentap with each other, so aku blah dlu. maaf?

8 extra blabbing on "vodobodo"

sepet a.k.a zack_u on March 6, 2009 at 11:29 PM said...

oh gitu ke??

huhu..saba na........

cube ko tengok muke aku lelame..tp ko pilih yg cun ah...hahahaha!!

chykeenzachary on March 6, 2009 at 11:34 PM said...

WEH..LAU I JD U EN... I TAK JD BELI KAT CTU.MCM HAREM,,

Amira Zafirah on March 7, 2009 at 12:12 AM said...

sepet ;
tgk muke kau nnt aku makin geram kott. hahaha

chykeenzachary ;
sbb mls nk round2 lg cari kedai lain. bullshit je lah.

Munirah Abd on March 7, 2009 at 9:25 AM said...

haaaaaaa kita pun tak suka bila pms..
semua benda nak hangin..
benda kecik pun nak hangin..


**i cant go for the concert..sob...sob..sob..
takut balik keje lewat..n xsempat nak pegi..dah lah kat shah alam..kalau buat kat saloma bistro pun ok gak wat..muhahahahhaha

izza the PINKERTON on March 7, 2009 at 2:04 PM said...

:) take care hun

Amira Zafirah on March 8, 2009 at 11:21 AM said...

munirah ;
aiyoo. gitu pula. yeaa. dh hbis pon mcm agk lmbt je kan

izza ;
;)

teddy on March 8, 2009 at 3:22 PM said...

xpe2..
aku dh pham sgt..
:D

Amira Zafirah on March 8, 2009 at 7:13 PM said...

hehhe. thanx nyah ;)

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal