March 3, 2009

Bangi Superbowl to 4 balls :P

blabbed by Amira Zafirah at 3/03/2009 08:28:00 PM
alkisah nye, pgi jugak la aku bowling dgn diaorng. haha.
ni sume Kadi punye pasal la, bule bantai nk touching2 sentap2 dgn aku. hareeeeeem J betol.
katenye, aku ni tamaw kuar dgn bdk2 college, bile ajak kuar je, ade hal, itu lah ini lah. dah tuu. kau nk aku buat hapeeee. kau esok nk kuar, hari ni baru hegeh2 nak cari aku, tak dopek eden nak nolong ekau dee. femfaham je la, papi aku mmg suke je booking aku awal awal. haha. besides, aku dah jumpe kau 5hari seminggu, takkan la weekend aku nk spend dgn kau lagi. mmg la tak bosan, tp muak tu taw tak? haha. haaaah ! sentap lagi, aku paaaaang kang. haha.

anyway, selepas menyetelkan hal yg penting yg mengambil mase selama sejam, dlm pkol 12 mcm tu smpai la aku ke Warta Bangi, atau pon AlaWarta. haha. name mst la kne kasi sedab2 sikit, kate pon nk sedabkn hati en. haha. bru la glams. katenyeeee.. bak kate Dann. haha.
sesampai je, aku group paling last sampai kt sane. hehe. dlm my Bambi aku hangkut Kadi, Lily and Alifah. penoh suda Bambi aku. sesampai, sap sap soi bayar ape sume, so let the games begin.

kitorang amik 3 lane sbb ade 9 orng nak main. memule je aku leading of all 3 lane, tp kojap yoo. selepas itu, kehangatanku semakin pudar. oh tidaaaaak. haha. nak taw kenape? jap lg aku cite. haha. chill aaar.

gambor nye banyak nyah, tp yg semegahnye ade la bape keping je. choyyy. sape yg snap ni. gile suey betol. haha. blur lah, lighting tak cantek lah. yenna baiii. so, aku pon hanye dpt la menjaja beberapa keping ye disini tawan tawan :)
tengah syok syok aku main, tetibe dpt call from Ady, katenye dh sampai KLCC. aiyooo. yenna. haha. sungguh hati ku tidak keruan selepas itu. haha. ye ar duu. orng dh menuggu kite kott, mmg tade feel teros nk main. jd, ini adalah antara faktor2 mengapa pencapaian aku semakin menjunam ye. faktor2 lain seperti aku mmg loser main bowling, dan tangan aku bepeloh vavik nk grip bola pon tak bule end up bule telepas and jari aku sakit, mmg tadapat disangkal lagi. gituuu. haha. end up dlm pkol 1 mcm tu kott, I left. say bye bye kpd sume orng.

vrroooom vrooooom ; tol bangi
vrooom vrroooom vroooooom ; tol sg besi
vrooooom vroooom vroooooom vroooooom ; tol highway limapuloh sen
vrooooooooom vrooooom vrooooooom vroooooom vroooom ; tol smart tunnel
vrooom vrroooom. okay tade vroom sgt, jalan dh start sesak ; enter car park KLCC

roger roger roger ; Ady and Dann di food court.

haha. eh'eh. ade Zakiyyy.
salam salam. hug hug. kiss kiss. muah muah.
Ady dtg bwk plate spiral italiano, Dann teros ajak beli foods.
pegi la beli ; datang balik kt table
e'eh. Zakiyy dah tadeeee.
aiyooo. jmpe 10seconds je kott. choyyy. haha.

borak borak borak, lame lame lame. ngutok ngutok ngutok.
bahan bahan bahan, ngumpat ngumpat ngumpat.
Dann ajak pi Pavy ; tade respond
Dann ajak pi Kino ; tade respond
Dann cakap nk makan lg ; tade respond
Dann cakap nk double chees burger mcD ; dh pukol 3pm. hbis dh lunch promotion.

jom pegi park, berasaaaap. haha
seee, aku dgn Ady duduk jauh jauh gitu. harus mengekal kan reputation. Dann ade, manners kene jage. ahahahahaha.


finally pgi jugak Kino, cari cari barang tp tade. hampa sungguh si Dann, aiyoo. nnt kite cari tempat lain ye nyah.
masuk Isetan,
Ady ; mami mami mami, seee see see. cantik kan *tunjuk tote bag* rm129 jeee *kelip kelip mate*
Mira ; ow yeh. murah la kan. you beli sendiri je lah :D
Ady ; grrrrr

hiks. beriye riye dia membodek nk besday present. haha. papi, gawat la. camno? tunggu lg 3 bulan bule. hehe. mcm Chin bg present kt I, 3months after taw. dpt jugak Paris Hilton nyah. hehehe :P

jalan jalan jalan jalan.
singgah Auntie Ann && again, request for caramel dip, 2.
paid for it, sampai dalam kete, nan adoooo. aiyoo, next time kite kene check dlu la kan.
tapi aku takesah sgt, sbb aku order eclaire. hehe. and Ady yg belanja, so bkn aku yg bayar.
hehehe :P

kiss kiss hug hug.
baliiik ; Dann, I feeel so bad you balik naik cab. wish I could sent you home but nanti jam, my mom marah pulak kang balik lambat. sorry nyah :(

stranded in car.
hujan lebat gilooooooos. yenna.
area blakang Giant, air naik. choyyy.
aku cuak sikit, tp aku taw Ady cuak lagi banyaaaak. even aku yg drive. haha. motiff nyah ooyy.

p/s : I havent seen Ady since Thursday, the longest ever so far. haha

p/s II : went to kak Red's crib to get the stuff she bought for me, kak Leen and Yana. thanx kak. aku tanak jaja di sini ye. harap maklum :)

3 extra blabbing on "Bangi Superbowl to 4 balls :P"

carbonara on March 5, 2009 at 11:07 AM said...

hey alawarta ye...im bangirian jgak...mmg xpegi pun warta tuh if i did pun 4 several time only...;p

Amira Zafirah on March 5, 2009 at 8:47 PM said...

yeaa. i pon bule kire je kot bpe kli pgi warta tu. hehe

carbonara on March 6, 2009 at 10:05 AM said...

tp lyn jgak la kn pegi c2 haha....

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal