March 29, 2009

*no title bule tak?*

blabbed by Amira Zafirah at 3/29/2009 07:58:00 PM
I slept at hostel on Friday. and as usual la, bilik Oya, Farah dgn Kira confirm jadi mangse punyeee. haha.
dah tu, kate aku ddok luar, bilik sape lagi aku nk tumpang ;p

so, on Friday evening tu, after test Econs yang sucks tu balik la ke bilik.
sesampai Oya tengah gagah study Costing and Farah landing atas katil. Kira tak balik lagi.
aku pon pakseeeeeeeee Farah teman aku pgi makan kt area Hentian Kajang. hehe. pakse punye pakse punye pakse, ikot jugak akhirnyee. yeeey.
mak sayang kau nok. haha.

end up yang ikot aku pgi were Luqman, Farah and Alifah. penoh kereta sudaa. sampai kat sane pulak, ade Nadia, Ilya and few of their friends, tataw sape and diaorng pon lepak kejap. taw taw dah blah je. gituuu.
puas makan, ngutok, perli, bahan, segalenye lah. kitorang jalan kaki pegi pasar malam kt situ.
goooosh. lama giler bai tak jejak pasar malam. the last time pgi pon dgn Ady and kak Leen. itu pon pgi, beli satu barang then teros balik. langsung tak round.
then, bile pgi pasar malam kat situ, harus la aku jakun gituu. haha.
my gawd ! the foooooooods are sooooo tempting okay. F maaaaaaaan. haha. mule la syaitooooooooon nirrajim bisik kat telinga aku, suro membeli beli kan. haha. tapi, takkkkan punye. Iman ku menebal okaaay. haha. some more, Ady betting tanak makan nasi for a week. fiiine. mmg aku tak pandang la segala nasi lemak, goreng, kerabu, briyani, pattaya, USA sume sume lah. walaupon hati ku sungguh la keruan kan nak makan sume tu, tapi takkan punye.
see, papi. anything for you. HA HA HA. whattheheck.
end up, of course la beli jugak la. tp yang ringan ringan sajooo.
quite a lot, cause me and Farah bought for all of us :)

on our way back, the sunset is sooo la freaking nice.
aawwwwww.

we bought these back.
balik bilik,
hamik kaaaaau. hahahahaha.
makan tahengat nye weyyy. banyaok giloo kitorang beli. rangka ayam pon ade taw. haha.
aku tak bape makan sgt sbb still kenyang lg that time.
malam pulak, aku merajuk dgn Kadi and Faroq. haha. padan mukeeee, dh merajok baru la hegeh hegeh nak pujok.
mcm tak sangke je taw. sayang jgk Kadi kt aku. hehe. ye ye benar dia pujok. haha. malam tu kuar jap dgn Kadi, his girlfriend and Faroq. sibok je mamat tu. haha. Kadi blanje minum kt Oldtown. aku repeat, MINUM. haha. dia kate, next month baru nak blanje aku Kenny Rogers. heh. fine. whatever Kadi, I'm always your second kan. second, next whatever shit la. HA HA HA.
minum minum, jalan jalan kat Bangi, kasi can Kadi romen dgn girlfriend dia kt seat blakang. HA HA HA HA HA
Faroq sibok nak cari ubat dia pulak. ngadeeeee. gitu je lah.
OTW back to, I was onthephone with someone. huwm. relax okayy. everythings gonna work out just fine ;)
itu aje lah. balik bilik, blajoooooo.

p/s : Alifah siap beli durian 2 bijik kauu. HA HA HA

5 extra blabbing on "*no title bule tak?*"

fikri FAUZI on March 29, 2009 at 10:16 PM said...
This comment has been removed by the author.
fikri FAUZI on March 29, 2009 at 10:18 PM said...

perghhh,
melantak nampak.
nak sikit.
kikikiki
;P

Amira Zafirah on March 30, 2009 at 12:00 AM said...

haha. go go, cari pasar malam ;p

Munirah Abd on March 30, 2009 at 9:25 PM said...

uish rangka ayam!!!
igt time blaja kat perak..
mmg femes arr rangka ayam...

n itu alah 1st time makan rangka ayam..
sblm ni tatau pun pasal rangka ayam...

nyum..nyum..

re:actually shoutbox kat blog i dah removed la..hehehe..

Amira Zafirah on March 31, 2009 at 10:25 AM said...

munirah
; haha. i knw rangke since skola rendah. my mom ckp beli rangke ayam rugi besar sbb ape pon tade. duuh. kate pon rangke kan. haha

re : ooh. no wonder laa

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal