March 26, 2009

give me one please

blabbed by Amira Zafirah at 3/26/2009 07:57:00 PM
jap !
before aku away yang tak seberapa lama ini.
hehhe.

aku saje nak bgtaw korang.

I think its time la.

; I want a boyfriend.

ye.
sile gelak guling guling sekarang
=)) =)) =))


choyyy gitu kan. support la sikit.
aku dah lame siak menjanda.

boyfriend boyfriend boyfriend.
come to me bibeh !


p/s : tolong faham kosa kata saya ye. WANT bukan NEED. harap maklum.

one more p/s : one night stand pun bule lah. EH. gilooo?

p/s another mooore : seeee, aku online tabule nak sekejap. ade je bnde ngarut. pffttt

fine, last p/s : I want boyfriend. hehe. tingging, hensem hensem, bdn sedab sedab. waaaah. gitu. melalut.

chop. aku rase mcm loser pulak.
pathetic.
haha. whatever jadah lah :DDciao !

7 extra blabbing on "give me one please"

izza the PINKERTON on March 27, 2009 at 12:04 AM said...

smalam dah gelak dlm ym.

nak ketuk kpala lu buleh nyahh?

ahahahahaha ting tong dow u.
u mabok exam ni. byk sgt

Putri Nor Ashiqin on March 27, 2009 at 12:13 PM said...

amiraaaaaa saya kawan munirah,hehe nak tanyer leyh tak beli tshirt little miss katner yang ori punyer...amira beli yang ori kan

Amira Zafirah on March 27, 2009 at 12:20 PM said...

izza ;
:P

putri ;
ooh. beli kt kedai Bossini. dkt Pavy ade but i'm not sure whether they still have it or not :)

Putri Nor Ashiqin on March 27, 2009 at 12:24 PM said...

ooowwwhhh,nak g cari arr ala semalam g pavy herm takperlah leyh guna alasan nih pegi lagi...thank you ek..heheh

timmytim on March 27, 2009 at 11:02 PM said...

i bagi sugar glider sebagai boyfriend boleh? ;P

eyqa myqa hameed on March 29, 2009 at 3:48 AM said...

mira, nampak sangat cermin tak bersih. hahaha.
oke oke. boyfriend? best ke ade boyfriend?

aku tak tahu sebab aku memang menjanda selalu. better ko bagitahu

Amira Zafirah on March 29, 2009 at 4:27 PM said...

timmy
; OMG. naak naaak naaak ! haha

eyqa
; kau janda? chop. bile mase kau berlaki? HA HA HA

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal