March 2, 2009

addicted

blabbed by Amira Zafirah at 3/02/2009 11:00:00 PM
video


hehe. sementara korang tunggu vdeo tu loading. bace bace la dlu :p

dunno why la en, I got addicted with it taw. even its like lame je kan, like, ekelleh. motif kau nk tayang muke kau, mrepek2 kat situ.
like, whattheheck.
tp, aku sebagai manusia yg sedar diri, tp buat buat tak sedar, gini la jadi nye. haha.
again, sorry bout the video quality. webcam oldskool bai. Alia bagi taw, hehe. buat harta teros aku. konon nye nak kasi pinjam sbb lappy dia dh ade webcam, so nnt bile dia kat MelB senang la nk skype or whtsoever, tp lame2 teros buat harta. camno?
takpe, Alia pon takesaah, so aku pon takesaaaah. haha.

huwm. esok classmate ajak pi main bowling. maybe kt Alamanda or alaWarta. haha. Warta Bangi lah. tak pon Metropoint Kajang. gheeee, aku tapenah lgi jejak kt stu.
actually, aku cam agak malas je nak join sbb aku sucks gitu main bowling. so cam motiiff je en, lg pon aku nak saving baii. this month birthday ramai kott.
my mom on 11th ; Ady on 12th ; Arie on 13th.
hameeeeek kau. nasib la cik Izza kite dia Melaka, so tapayah bg present. haha. bule? postage lg, jauh ar nyah. kire halal je ah. haha.
haaa. tu la, kne saving sume en, bdk2 college aku sume dh dpt duet MARA, tu la masing2 orang kaya baru kauu. tak hengat hengat je sorangsorang spend. haha.
aku tade dee amik loan, baba tak kasi. dia tanak nnt dh hbis blaja, aku tak sempat keje lg, dh kne bayor hutang.
betol en? see, my baba very genius gituu. haha.

so, gitu lah. aku rajen aku hapdate lah pasal bowling.
kalau malas, malas lah.

tapi, akan ku cube rajen kn diri aku yg tapenah rajen ni. haha

ciao!

8 extra blabbing on "addicted"

izza the PINKERTON on March 2, 2009 at 11:46 PM said...

CHOC MOIST CAKE WEYYYYYYYY


eh its moist choc or choc moist?

ha nakkkkkk nakkkkkk!!!

ni xley jadi ni. kene naik kl lagi la aku ni ha jwbnyeeeeeee


BWAHAHAHAHAH

i tawu pegi cheras, jeng3. :P

ssin on March 3, 2009 at 12:01 AM said...

ady pown buat lah lagi v-log lps nie mesti punya

Amira Zafirah on March 3, 2009 at 12:08 AM said...

izza ;
dua2 same je la nyah. haha.
tade tade. kose i nk bake utk you. hahahaha

ssin ;
haha. ye ar duu. ady mmg, soke nyibok ;D

izza the PINKERTON on March 3, 2009 at 12:29 AM said...

confirm kene naik kl. BWAHAHAHA

mintk address u kt hurmmmm hurmmm
lemme thinkkkkkkkk :P

Amira Zafirah on March 3, 2009 at 1:57 AM said...

haha. you nk mntk address kt sapee. sapeeee
sapeeeeee.
hahahahaha

izza the PINKERTON on March 3, 2009 at 2:01 AM said...

paham-paham la sapeee sapee sapeee BWAHAHAHAHAHAHA

Amira Zafirah on March 3, 2009 at 2:03 AM said...

sapeeee sapeee sapeeee yang maneeeee?
hahahahaha

izza the PINKERTON on March 3, 2009 at 2:04 AM said...

ahahaha sudahhhhhh xD

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal