March 15, 2009

cerita hari Jumaat

blabbed by Amira Zafirah at 3/15/2009 08:09:00 PM

click that first and let it load :)


I didnt go to college on Friday. demam okayyy. like, goooosh. kepale rase berat giler. I skipped English and MicroEcons. demit.
woke up at 10-ish am, took a bath and leave the house. I have to bake on that day.
punye la tak larat gile nak drive but luckily, kedai kedai sume dekat je kan, sume area my house. so, takpe la. gagah kan jugak la badan ni.
dah beli barang sume, sesampai rumah teros baring. sumpah tak larat nak bangun.

sesedar je, tengok tengok Pole and Malek are in my house! gile eeeen. I was sleeping all the way, pontu tebukak, and kunci pulak bule capai mcm tu je. gooosh. nasib la diaorng je, imagine if like perogol besiri ke, deeeem. naya mak nyah. haha.
Pole mmg promise nak datang my house pon on that day, nak baked sesame, Malek pon dia hangkut sekali lah.
oh. my parents tadee, pegi Kuantan sbb ade wedding.
they bought me lunch and lepak lepak, and we baked.

heres the picture,
bukti bukti bukti. haha :p

basuh periok pon nak muke sangap. yenna baaai !Malek was soooo into Aiman's toys. haha. nasib la budak tu tade taw
and look what happened to them in the end. ngengggooh. my cuppies are done bytheway ;)

aand, I made choc moist jugak.
this time mcm lagi jadi la. haha. okay, I admit it does looks sooo tempting. but sorry. gambar yilek pocik. haha.
try serbu ady's blog, if dia rajin upload, or if dia ade snap pic ke tak ;p

they left around 730pm mcm tu for gym and I was all alone lah. I finished my cuppies deco, and tengok tengok my neighbours ade. yeeeey. ajak diaorng lepak lepak my house and bagi la diaorng makan cuppies, ade banyak jugak la lebih.
later on, Pole and Malek balik suda from gym. they bought KFC for their dinner, pelahap pelahap pelahap. haha.
pastu, lepak lepak lepak, tetibe Malek jerit, "CHIN !"
haha. she was outside. dia mmg balik KL lah, dia ade ckp dia dh smpai tp tade pon nk bgtaw dia dh otw nk dtg my house ke ape ke, taw taw dh sampai kt depan rumah je. haha. sabaaa je lah.
nyah, sumpah aku rinduuuu kt kau :D
roger roger Ady pulak, later on dia join dtg rumah. yeeeey. full okay my house. lepak lepak lepak, tetibe Malek lesap taw.
sesedar, pintu rumah tu tebukak, nampak ade tangan tolak pintu, bagi salam. I thought it was Malek, I was like, "masuk leeee".
tetibe, Qayyum muncul ! haha. mak aaaai. bederau jantung aku. haha. motiff kan. gheeee. ade la sebab2 nye aku bederau, sorry off the blog ye :)
makin ramai lagi rumah aku. sumpa meriah gileeeee nyah. syok habis. haha.
aku, Chin dgn Pole main himpap himpap. haha. Pole mmg kene buli sakan. Chin tak habis habis mention dia rindu kt Pole. haha.
well, its Pole. tade sebab la kan tak rindu mamat tu like 24/7 ;p
pastu, ntah pukol bape ntah, baru la kitorang lepak dkt RHB pulak. my neighbor tak join. kitorang je lah.
lepak RHB pon best gileeeeer and lame gileeeeerrr. haha. balik pkol bape? teeeeeet. tabule bagitaw. haha. motiff kan :Dpakai baju merah, tangan tutop muke ; Chin
landing kt couch, pakai bju hitam ; Pole
sitting on the chair, yg plng jauh, wearing black ; Malek
grey tshirt, leaned on the wall ; Qayyum
sitting on the couch, next to blue tshirt girl ; Farahin
red pants with blue tshrt ; Farha
nampak kaki je ni ; Ady
tukang snapped ; Mira

hehhe. FYI sajeee

on Saturday ; kluar lagi. hehhe.

p/s : hilang teros demam aku en. blame Pole, blame Pole, blame Pole. grrr. haha

4 extra blabbing on "cerita hari Jumaat"

izza the PINKERTON on March 15, 2009 at 10:19 PM said...

:) :) :) :)

teddy on March 16, 2009 at 3:22 AM said...

hikhikhik..
suprise2..

abu dzar al-husaini on March 16, 2009 at 1:39 PM said...

hah tue dea vlog dgn P

Amira Zafirah on March 16, 2009 at 5:26 PM said...

izza ;
:)

teddy ;
holorh holorh holorh. haha

ssin ;
yeaa. tu diaa :)

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal