March 20, 2009

thanx kak Red

blabbed by Amira Zafirah at 3/20/2009 08:04:00 PM
lepak lepak lepak kt rumah, suddenly aroun 515pm on Thursday evening, kak Leen called.
kak Red ajak pi tengok teater kt IB.

ceritenyee, kak Red tak plan nak ajak aku. nak ajak kak Leen je, ade event event lain baru nak ajak. aku pon at first mcm heran la, knpe tanak ajak kitorng skali en. tetibe pulak, ade ticket lebih, tu yg kak Red suro kak Leen ajak je aku skali.
aku pon ckp okay je la, some more aku tinggal sorang sbb mak Baba balik kampung.
hang up call, tetibe kak Leen called again.
dia bgtaw teater ape nak tengok, and guess what. Sirah Junjungan. haha. mencicit la kan aku nakcari baju sopan sopan ;p
cadangnye mmg la nak pakai bju kurung je, but then kesian pulak kak Leen sbb dia pkai jeans sume, so aku pon pkai la jeans, kire join group skali la. tp bwk shawl okay, kasi cover rambut ;D

sesampai kt IB, tunggu jap later on kak Red sampai dgn kwn dia, Ms Lemb tu. borak borak borak. makan makan makan.
next, people from Red Glow join. maaak ai. cantik nye koraaang. diaorng ni mmg tukang make-up, tu yg cantik giler make up nye.
sumpa jeles gile kottt. grrr. haha. aku pon tanye la tips2 kan nak make up camne. hehe. jeles weyyy. tengok eye shadow diaorng cantik gile diaonrg blend, dgn eyelashes nye. ingt kn eyelashes tipu, rupenye betol. grrrr. geram baaai.

so, enjoy the picture.
oooh. yea. muke aku byk kt camera kak Red, shotgun aku byk muke orng lain. haha. shotgun aku sume tak reti pakai, sedih mak nyah. hehe. tp takpe, aku curik gambar kt blog kak Red je. sonang sket ;p
cantik wooo cincin tuu. ingt kan diamond, rupenye swarozski. santek nyaaah !

and we're lucky because kitorang dpt shot yg ade Tok Ti, Siti Nurhaliza la. aiyooo. cantik gilooo wey Tok Ti. kurus okayy, kulit dia cantik nye. mmg cantik sesangat lah.

overall, teater ni mmg la sangat best.
dan sangat la menyedihkan, sbb teater best mcm ni tak banyak promotion, whether in TV or even in papers.
why ooh whyy? dgr cite, ticket mmg ramai yg nak beli, tp ckp dh hbis. padahal mase kitorng pgi ni, banyak kosong weyyyy. ape kes ni? takkan sabo kot. goosh. memalukan.

more pictures and story, visit kak Red's :)

2 extra blabbing on "thanx kak Red"

★ Nu♥ℜul ★ on March 20, 2009 at 9:48 PM said...

memang lawa..ar ct..

Amira Zafirah on March 21, 2009 at 12:19 PM said...

sangat la lawa ;)

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal