September 15, 2008

hehehe. lapau :D

blabbed by Amira Zafirah at 9/15/2008 08:46:00 PM
ehehehhehehe. saya sudah "cuti". tak faham? bulan puasa, para wanita kan memang diperuntukkan MC. hahaha. ngeng. tak faham sudah. bengap sangat. wahahaha :D

so, today ntah pukul bape, Mak kacau aku tido, dia kte dia nak balik kampung. huh?! "balik hari je Ya. petang before buka, Mak sampai lah" oow. okay okay. booom. sambung tido. taw2 bangun, ngam ngam je on time siap2 nak pi college. then biler siap siap, masuk kete, dh gerak sume. teringat pulak "aiseyy. tak makan ape doww. aku kan tak pose. bengong.". haha. so, takpeee. bertahan bertahan. sampai college pulak, class petang tade. alhamdulillah, class pagi je. hehe. pukul 1pm, chow bebeh.

then, text Chin, ajak pi Jusco Maluri, mau ke MPH, cri buku meyh. tapi perut dh bunyi bunyi *kriok kriok. echee. sound effect pulak. haha* dh dpt buku sume, suro Chin pg beli something2, lapar seyy. kat rumah kuih raya je ade. aiseyy. Chin pulak tanak, dia kata malu. Ekelleeh. Jadah nye kau nak malu Chin, kau cine kott. Grr. haha. so, takpe, kami ke Dive Thru McD, nun di Tmn Connought, dekat saje. *vrrrroooom. echeee. bunyi kete nak power je :D

anyway, ada dgr crite pasal Tmn Connaught? kn ada yg crew TV3 kene attack dgn nigga. huwm. takot okay. mmg situ byk giler nigga. hain. since the nigga incident, I am so scared at nigga, like seriously, dh jdi mcm phobia taw. lagi2 bila jalan sorang2, everytime I see nigga, I thought it was the same guy yang kacau. It happen because I cant remember how he looks like. so, yea. that scares me :(

well, back to the topic, kami pon pgi la drve thru mcD, order kt machine, thn tgk kt cashier tu lelaki. alamak, malu nyee, mase tu muke dh tebal giler dh. tp takpe, sbb ade motor dpn kitorang, 2 orng pompuan, haha. order jgk. nampak nau tak pose nye. so, takpe, chill. mase byr pon, senyum2 kambing2 je lah. haha. thn biler dh settle sume, balik la rumah.
pastu, ckp la dkt Chin "harap2 la neighbour kelantan aku tu tade kt luar, kalo ade, kantoi je duuh. haha" skali sesampai depan rumah, hamek kauu. dia ada doww. tgh basuh moto. aiseymen. cuak dh ni. malu dh ni. haha.
tp takpe, chill. Chin kan ade, Chin kn besar. eh. Beg Chin kn besar * HA HA HA*. kasi sorok baik punyeeee, suro Chin lalu celah2 kete, *nasib park jauh sikit from tiang. hehe, tidak kang msti tesekat :P* confirm lepas. hahaha. nasib doww. kalau tak, mmg malu giler la kott. hehe.

bukak pintu, masuk dalam, tutup pintu langsir, bukak lampu, kipas.
teros MELANTAK. lapau nyah lapau.

hehehe :D

3 extra blabbing on "hehehe. lapau :D"

Anonymous said...

Chin kan ade, Chin kn besar. eh. Beg Chin kn besar *

ayat mcm bkin gado jer??

Amira Zafirah on September 15, 2008 at 11:09 PM said...

hahaha. bergurau senda nyah :D

lily lotus on September 16, 2008 at 11:25 AM said...

hik hikk..can feel ur rasa segan tu..hehe..payahkan klau kena lalui situasi camtu..masak kat umah jerlah jawabnya ;)

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal