June 26, 2008

Saturday part IV

blabbed by Amira Zafirah at 6/26/2008 10:47:00 PM
this is the entry yg postponed tuu :)

our journey to Annexe at Central Market.
kitorng kn drpd Pavillion as in Bukit Bintang la kan, and we're trying to figure out how to get to Central Market. takkan la nk naik LRT/Monorail back to KL Sentral and take Putra from there en, so THEY (Chin and Nita) decided to take a BUS.

AKU NAIK BUS OKAY. METROBUS.

OWMYGOD.

seumur hidup tapenah naik public bus okay. I mean aku naik bus la, but bus mcm pgi rombongan. bus2 yg mcm ni tapenah. oh. penah skali, from mane ntah to MidValley, tu pon last2 trun kt mne ntah thn naik cab to MidValley. haha. cerita zaman muda mudi. chee.

anyway, back to my story. at first kitorang tgg dkt opposite Times Square tu then tunggu2 tade bus pon so, kitorang pgi tunggu dkt McD Bkt Bintang, yg corner lot tu kan. then, naik la Metrobus, trun kt area Kotaraya and jalan kaki ke Central Market. waaah. dahsyat je aku rase taw. tapenah2 aku ke Kotaraya tu, jalan2 kaki kt situ, then went straight tu Central Market. heeee.. mmg takut je taw naik bus tu, cause orng tu mcm jerit2 je en, thn I just pegang je bag kuat2, takot anything happen. hee..risau jugak la. haha. naik bus tu pon mcm cuak je, tgk rong tu bwk bus en, dh la orng yg bwk tu pon mcm mude je, agk nye umor dia tak smpao 30 kott. seraam you.

haha. aku jakun. gelak laa. I dont mind :)

2 extra blabbing on "Saturday part IV"

k.leen said...

sian adik akak....

Amira Zafirah on June 27, 2008 at 11:01 PM said...

kaann, sian adik taw kak. penat. takut lagi. ayoyo ;D

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal