June 10, 2008

new born

blabbed by Amira Zafirah at 6/10/2008 05:43:00 PM
korang prasan tak, biler2 aku marah2 kan, biler2 aku geram je kan, biler2 aku meroyan je kan. mesti next entry aku tu pasal kucing.

hah. agak dah. korang msti tak prasan punyeee. ape yg korang prasan huuuh?! tak prasan sudah. pffftttt !

ini dia new born kittens. hee.. tak smpai 2-3 minggu lg pon taw. ni lah ank sumbang mahram (astaghfirullah) si nantan dgn kekor panjang. haha. tak snonoh aku en, dh kate pon binatang. haih.

anyway, kecik je kucen ni. traagis jgk la dia ni. mase mak dia branak kan dia, mak dia msok umah aku, bising2, miau sane sni, aku tnye la knape, echee...mcm la fhm en. tp aku fhm taw. haaa. cm bule agk2 la, bile aku kuar kt blakang, dia bwkk pi jmp ank dia, mse tu tak nmpk lg ank dia ni, tp aku dh dgr la sore ni. heee.. cuak jgk la. aku.

pastu dia bwk ank dia pi mne ntah, kucen mcm biase la en, after branak, dia mst bwk ank dia kt 7 tmpat dlu. kate mak aku lah. haha. and now, kucen ni ade balik kt blakang, dlm cage, lpik kan la dgn kain. kecik jee. perot muncit you. haha. pndai mak dia jge. ni frst time dia branak taw.

so now, kt blakang umah aku tu, ade la whole family, from nenek tu cucu. haha. kire ni cucu sulung dia la. and kucen ni plak betine. heee..geram je tgk taw. mate pon tak bkk lagi.

haih. td marah2, now dh tgk kucen2 ni kan. rase tenang je hati :)

2 extra blabbing on "new born"

ezan alia on June 10, 2008 at 7:45 PM said...

waaaaaaaaaaaa so cute!!! nape sekor je? :/

Amira Zafirah on June 11, 2008 at 12:18 AM said...

another one dah mati. :(

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal