June 18, 2008

artis artis :D

blabbed by Amira Zafirah at 6/18/2008 11:40:00 PM
haha. tabule blah je en title :DD

ceritenye gini, td si Biha singgah my house kejap. Bagi la dia cookies tu dgn sharpener. sbok naw nk sharp eyeliner dia tu. haha. then, mse tu pulak, si Oni ade taw. then Oni ni kan mcm jakun2 kambing sikit kalau nmpk orng. haha.
Oni ni kalu dia nmpk orng yg dia tak kenal, msti dia nangis taw. padahal orng tu bkn ambik dia pon, bayang kan la if orng tu acah2 nk ambik dia. cnfrm la meraung teros en. orng ulu betol la kau ni Oni. haha. tp tdi, bile si Biha dtg, dia tgk je taw. kitorng sume dh mcm hbis la, msti Oni nangis punye la en. tp rupe2 nye tidaaak. bkn main suke lg dia kt si Biha tu. thn si Biha hulur tangan nk dukung dia, si Oni ni nak pulak. wah wah wah. pandai kau yeee. agk2 minah tu cun, teros kau nak. haha. if Alia taw ni, mst dia mkn hati je. yelah, mse frst time Alia dtg, si Oni ni hentamnye nangis, smpai Alia tak bole pndang lsg taw. and now bile dgn Biha, ambik gmbr senyum meleret gitu. haha :)

4 extra blabbing on "artis artis :D"

Anonymous said...

aku BANGGA nyah!!!!hahaha
SMUG sikit!!!!!!!!!!;p

Amira Zafirah on June 19, 2008 at 10:53 PM said...

kalau dh smug tuuh, mmg aku taw lah ni sape :DDDD

J0Jo on June 21, 2008 at 9:54 AM said...

ahhh..comelnye biha..ermmm..^_^v..
oppsss..aren't we supposed to glance the baby..sorry..v^_^v..dua2 comel la..\^_^/

Amira Zafirah on June 22, 2008 at 9:34 AM said...

haha. taw takpe :DD

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal