June 25, 2008

HA HA HA ;D

blabbed by Amira Zafirah at 6/25/2008 04:17:00 PM
disebabkan few entries befire ni byk je gmbar kaan, sure cnfirm korang suke je menggunakan mata untuk melihat kan, sangat2 la kurang untuk membaca, and as for this entry, sila lah membaca. haha.

well, frst thing frst, aku nk story dlu pasal my dream last night. jap2, nak gelak sakan dlu *HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA* okay, anyway, smlm aku ade mimpi sorang mamat yg aku jmp mse pgi gig kt Annexe tu. hehhe. jgn risau, akn ku blog kan psl mamat tu nnt sbb byk la kott aku snap gmbr dia. haha. dahdah, bck to my dream, aku mimpi aku couple kot dgn dia. haha. chee, dlm mimpi tu, dia pkai bju hijau yg mse aku jmp dia tu lah, and aku pulak tahengat mse dlm mimpi tu aku kt mne dgn dia. so, kirea aku dgn dia mcm borak2 la, thn ntah mcm mane en, heeeee. nk gelak syaitan dulu *HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA* mamat tu rupenye ade hati dgn aku. tgh jalan2 en, tbe2 mamat tu pegang tangan aku, cheee. so, aku pun mse tu mmg tekejut mcm beruk la kan. then aku terus peluk dia. HAHAHAHAHAHA. mase tu tade sape yg taw lg aku dh couple dgn dia, then, kitorng jalan2 la pegang tangan, tbe2 jumpe pulak Chin. haha. ntah kt mane ntah, Chin pun mcm tekejut babik je tgk aku dgn mamat tuh sbb aku taw dia pun suke gak kt mamat tuh. haha. nk dijadikan lebih menarik en, dpn2 Chin tu pulak mamat tu kiss dahi aku, waaaaaaaaaah. rase seperti seorang isteri mithali gitu. baaaahahahaha. the I pun kiss la cheek dia. chee.. auw auw auw :DDDDDDD
lps tu ntah mcm mane, aku kne balik rumah jap taw. nk sttle something dgn abg aku, pastu biler kau ckp aku nk kuar balik dia tak kasi, aku pun menangis kau taw. meraung tak hengat punye dpn abang aku sbb dia tak kasi aku kuar. and and and, aku pun tejage lah. haha. tgk2 dh pkol 6pgi, mata aku berair doww, haha. confirm aku mengigau. heeee. nasib la aku tido sorang2 dlm bilik, kalo ade orng lain, tak nye malu kan. haha. heeeee. dahsyat dahsyat. ni sume sbb mlm smlm aku pgi tgk gmbr mamat tu lah, haaa..sampai mimpi2 kau. melampau ;D oh. seperti biase, haruslah aku membongkang semula. HAHAHA .

second story pulak, td aku pgi buat medical check up. and aku ni mcm biase lah, rak kire la aku bgn pkol 8pg ke, 12tghri ke, selagi aku takde plan nk kemane2, mmg la aku mndi lmbt. hehe. kdang2 tu dh siap lnch, dinner sume smpai nk ke supper dah, bru aku mndi taw. hahaha.
so, td pon, dh kate nk buat mdical chckup, aku pun mndi lah, thn sesampai je kt clinic tu, orng tu suro aku kencing dlu, hehhe. sbb nk buat urine test en.
and and and, disebabkan aku bru mandi, confirm2 la kencing aku tanak kuar. HAHAHAHAHA. kuar la jugak, tp aduh maik aaai, ciput giler la kot. haha. harap2 ckop la nk buat test nnt. hehhe. then, dh hbis bg urine sume2 pgi la jmpe doctor pulak.
hehhee. aku mmg suke doctor kt sni, he's indian tp hensem. hahaha. aku sukeeeeeeee. then, we chatted a bit la. its my first time pgi clinic all alone taw. so, its like cuak jgk la. hehhe. thn ade plak doctor hensem tu, so , mcm agk2 bedebar2 gitu. waaahahaha :D things started when he wrote down my weight and height on the letter lah. I smiled when he said my weight, thn I'm like, I'm heavy la doctor. haha. then, the doctor said, no lah, you're okay. thn I said, no, I'm fat. haih, haha. the doctor laughed and said no lah, you're cute. hahahaha. of course I denied it, I'm like, no, I'm not cute okay. then the doctor said, you dont think you cute?, I said, No, then he said, then,whats up with the funky hair and stuff (funky hair?whattheheck. dasar nerdy word. haha) I laughed and I said, I just washed my hair lah. haha. then doctor said, no lah. seriously, you cute. what makes you think you're not cute? and I'm like, I dont know, I never believe myself or anyone said that I'm cute. haha. no. then doctor said, no, no, seriously, you cute. trust me. haha. bodo lah. sumpah aku dh malu malu kambing je mase tu, ingt nk snap la pic doc tu kan, tp hehhe. aku malu sangat la, taw2 je la bile aku cuak en, sume bnde tak jdi. haha.
then, when I'm in the car,driving back home, I was thinking, I'm cute. CUTE? whattheheck, I got dumped TWICE by the same guy and he said I'm cute? wtfk. If I'm cute, they'll be guy chasing after me okay, but chop. no no, thats hot. only hot girl get to chase buy the guys. haha. I'm not hot, I'm cool. chewaaah ! :DDD

3 extra blabbing on "HA HA HA ;D"

Anonymous said...

amira..
mengucap banyak2 ek..
mimpi hanya bayangan tdo sahaja..

Anonymous said...

amira...CUTE!!!
sesuai u dengan laki itu..
waaahhhh..
aku ske dgr..kamu CUTE!!

Amira Zafirah on June 27, 2008 at 11:06 PM said...

daaamn, guys. give it a break.
cute cute. rase mcm kambing je taw.
but, kambing mmg cute poon :D

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal