June 28, 2008

malu malu maluu :D

blabbed by Amira Zafirah at 6/28/2008 11:00:00 PM
waaaa. Chin ooy. kemaluan aku. oops :D

kan yg entry aku yg pasal mamat bju hijau yg cute giler babeng tu kaan, dia baceeee !
Chin la, pgi bg link blog aku kt mamat tu. kantoi giler aku.
thn, tadi aku check comment on myspace, tgk2 ade comment ni


"yeah chin bgtau..
pg gigit hidung die..haha
i da bace blog u!
hmm,emm,err,haa,hee,huu,hooo
klakar lah u!tp sweet laa..
suke suke suke!haha ;p"

biler aku bace, rase nk nyokrok bawah meja je taw. maluuuuuuuuu.
ye ye, eventhough bkn nye mamat tu dpn mate aku pon en,
but still, maluuuuuuu :B


9 extra blabbing on "malu malu maluu :D"

ikaharun on June 29, 2008 at 9:28 AM said...

haaaaa!!!
ayoyo sumpah aku pon nak ikut nyorok..malu u

Anonymous said...

hahahahaha..
*weeeeeee
ske ko...
aku taw ko mseti skenyer r..
meyh gigit idong aku..
hwawawa..

Amira Zafirah on June 29, 2008 at 11:03 PM said...

haha. siot duh kau. kepalde hotak kau suke. akutaw, kau yg suke bg aku malu.
vavik vavik vavik.
ape gigit2, aku tarik lemak kt dagu kau baru taw. HA HA HA

J0Jo on June 30, 2008 at 3:28 PM said...

pe citer ni? citer pasal i ke? huhu..chow!

Amira Zafirah on June 30, 2008 at 4:12 PM said...

ahha. jgn prasan yeh.

lily lotus on July 1, 2008 at 4:08 PM said...

ooOoOO'ooo..kamu ketahuan!
hiksss..*_*

Amira Zafirah on July 4, 2008 at 11:36 PM said...

ahha. that is the first song that I sang bile taw psl bnde ni. haha ;D

Anonymous said...

omg!!omg!!omg!!
kantoi suda!!hahaha
gile jahat oke chin nie...hahaha
btbt oke wat atleast dye tau...;p

Amira Zafirah on July 5, 2008 at 10:44 PM said...

itu la pasal. huuuh. dia taw lg la malu okayy. tanak dh pgi gig dia. hehehe.

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal