July 14, 2009

saya pon tak mandi. hahha

blabbed by Amira Zafirah at 7/14/2009 08:13:00 PM
why you have to go away from all, me love
- Me Love, Sean Kingston

Saturday morning's story.

pagi nye aku kene delivery cupcakes area jalan cochrane. aku kalau ade delivery pagi, mmg confirm la malam nye aku tak tido en, gigih mem baking la.
so, malam nye Ady did came to my house, saje saje teman aku baking ape sume. almost 4am mcm tu baru dia balik. mase tu cupcakes aku pon tak hbis lg buat.
dalam pkul 645am mcm tu bru la sume cupcakes settle. aku pon naik la atas tido jap en, sbb dh jnij dgn orng nye nk jmp at 10am.

dalam pukol 9am mcm tu aku terjaga. nasiiib la terjaga jugak en, kalau tak mmg tak hntr la cupcakes nye.
roger baba, sbb aku tataw area situ. baba pon bwk la kete. aku mase ni tak mandi lagi taw, bangun, basuh muke, gosok gigi segala, sarung sweater, teros ciao. kak Leen dgn Yana ikot, sbb orng yg order cupcakes ni pon officemate kak Leen.
kitorng pon gerak la dri rumah sume sume ni.

pastu, jalan punye jalan punye jalan, habis sesat barat ape sume, jumpe la rumah nye. okay la. settle la bg cupcakes ape sume en.
tetibe
Baba ; okayyy. kite singgah Jusco yeee.
Mira ; haaaaaaaaaaaa. tanak laaa. Ya tak mandi, dgn baju tido ape sume
Baba ; alaaa, takpe la. bkn nye ade sape tgk pon
Mira ; mmg la tade sape tgk. tp Ya yg tgk sndri
Baba ; alaaaa, kejap je. dh lame tak pgi Jusco, bla bla bla bla.

kak Leen diam je kat blakang. aku taw, dia mmg nak pgi punye. grrr. sabau je la en.

sampai la kitorng kt Jusco tu, nasib la pagi en, orng pon tak ramai.
sesampai je, Baba teros lesap. ntah mane dia pgi. tinggal la aku, kak Leen dgn Yana. diaorng okay la dh siap mandi ape sume, aku ni ha. rupe orng tak besiap je. gooosh.

jenjalan la kat situu. sumpaaaaaaaaaaaa aku ngantoooooooook nak matik okayy. bpe jam je aku tido en. dgn tak mandi ape sume. last last aku bengang aku call Mak, dia kt rumah
Mira ; maaaaak, teka Ya kt mne?
Mak ; ntah. kt mne?
Mira ; Ya kat Juscoooooooo
Mak ; haaaaaaaaaaaa. buat apeee?
Mira ; ntaaaah. Baba la. sibok nak pgi. ape nk dihempap nye ntah. Ya dh la tak mandi, dgn bju burok.
Mak ; *laughing*
Mira ; alaaaaaa. Ya dh la ngantoooooooooooooooook. mata pon tak larat bukak
Mak ; laaaaa. baru sampai ke ape?
Mira ; huwm. ade la dlm 10mins kott
Mak ; haha. okay okay. takpeee. give them half an hour. nnt dh cukop setengah jam, mak call baba. suro dia balik. okay?
Mira ; alaaaaaaaa..
Mak ; kejap je Ya. half an houuuuuuur je. okay?
Mira ; haaa. okay okay. thanks Mak. hehhe.
Mak ; okayyy. saba keh. half an hour pastu mak call baba
Mira ; worriteeee.

ngaaahahaha. call me spoil or whatever, I dont care. ngaaahahaha.
jalan jalan la kitorg kt situ. nasib baik la my ribena mobile ade YM. ntah mcm mne YM pon on pulak mase tu, cik Izza kite pon buzz aku. jadi, tade la bosan mane ye nak. YM la dgn Izza all the time. hehhe, nsib ade ribena mobile ;p

dh lame lame jalan, lepak food court jap. tgg baba dtg. kitorng pon breakfast la skali.
oh. kak Leen first time makan tako balls. she like it tho. hehhe.
muke bgn tido aku, dgn sweater nye. gooosh.

done with makan makan ape sume, teros balik.
aku pon tidooooooooooooo sampai 330pm kott. tahengat.

and then,
hehhe. next entry puh-leeeaaaseee :D

jangan cuba mencipta harapan, jika kau hanya mainkan perasaan
- Jat Da Da, Dia Fadila


4 extra blabbing on "saya pon tak mandi. hahha"

eyqa myqa on July 14, 2009 at 11:00 PM said...

mira, gigi gosok x ?
hehe

izza the PINKERTON on July 15, 2009 at 12:01 AM said...

gahahahahaha cite berzaman dah NEXT la cik kak :)

nizam baharin on July 15, 2009 at 9:42 AM said...

omg g mall tak mandi..
bapak ah.. :DD

Amira Zafirah on July 22, 2009 at 5:20 PM said...

eyqa
; cheh. gosok lah

izza
; pffttt. hahha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal