July 17, 2009

purse ooooh purse.

blabbed by Amira Zafirah at 7/17/2009 02:00:00 PM
you're so sad maybe you should buy a Happy Meal
- Ur So Gay, Katy Perry

adelah satu malam ni, bile eh. I'm not sure. lupooooo.

I was home alone kt rumah, suddenly Luqman called me, ajak kluar dinner.
yeaa, he came all the way from Bangi with Alifah and Dian semate mate nak dinner dkt Western Corner tu.
maaak aaaaih, you maaaan, dulu bwk moto je, habis satu Bangi tu punye kedai makan you pegi. skrang dh ade kereta, waaaaaah. tak cukop Bangi, Cheras pon sanggup redaaah.
murah rezeki minyak kete you en. ngaaaahahahaha.

so, dia ajak la aku kuar en. mase dia call tu aku tgh syok online kt Facebook smpai telupe yang dia dh nak sampai dh. cepat cepat la aku naik atas, salin baju ape sume.
ngam ngam aku turun bawah, dia pon dh sampai dpn rumah. capai ribena mobile and house key, teroooos kuar.
masuk je kete, ckp hai hai ape sume and teros pandang Luqman
Mira ; Man, I tak bwh purse. malas nak naik atas, I dh kunci gate sume baru teringat. hehhhe
Luqman ; siot betol
Mira ; alaaaa, air je. hahaha

sesampai la kitorng kat kedai tu, siap parking ape sume. tetibe je
Luqman ; haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !
Mira ; haa, kenape??!!
Dian ; purse tak bawak eh?
Luqman ; a'ah!

hahahahahahhahahahahahahaha. tu ar shite dieee.

bkn main die beriye benar nak ngajak orng makan, konon nak bawak tempat sini sane, skali purse nye, nan adooooo.
camno nyah camnooo tu? hahahha
tu pon ade hati kalau tak nak bawak pgi makan dkt Arima, nuun Keramat sane. hahaha. choyyy.

last last, Alifah yang bayar segala nye. muaaahahahaha. tenkiu nyaaah ;p

bile balik risau la pulak. dah purse nye nan adoo, maknenyee I/C pon nan adooo jugaaak.
maknenye lagi, lesen lansung nan adoooooooooooooo le jugak iyeee. hahahahah
tu la shite die.

I present you,
Luqman and his missing purse. hahaha

my piece of advice,
jika kebulor, hengat hengat la duit, jangan hengat kan makanan yooo !

:DD

he always there to help her, she always belonged to someone else
- She Will Be Loved, Maroon Five


3 extra blabbing on "purse ooooh purse."

Loqman; Amnesia on July 17, 2009 at 5:33 PM said...

maluuuuuuuuuuuuuuuu la gila.
choyy sgt kan.
it's me you talking about, what do you expect.?
ahha!
thanks.
I had a wonderful dinner though something happened but it's all okay now.

lily lotus on July 17, 2009 at 6:45 PM said...

hahahah hadoiii!!

Amira Zafirah on July 22, 2009 at 5:18 PM said...

loqman
; hahha. tu ar shite die

lily
; ngaaahahha. adoyaaai ;p

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal