July 10, 2009

meriah !

blabbed by Amira Zafirah at 7/10/2009 01:10:00 AM
now I know, that I can make you stay, but where's your heart
- Famous Last Word, My Chemical Romance

ini cerita hari Rabu petang.

punye la gigih aku pgi college en, skali bru sebelah kaki aku melangkah masuk entrance college aku, skali classmate aku call bgtaw kate class cancel. lecturer takde. aku dh mcm, heeeeee. tagune betol.
takpe, chill la en. pukol 2pm kott, rasenye la ade class lgi. so, takpe la. aku lepak je la en kt cafe college.
pastu, jalan jalan jalan, jmp lgi sorang classmate aku. pastu dia ckp, class petang pon cancel jugak. maknenye, one whole day mmg aku tade class lansung la.
whattheheck. saabaaaaaaaaaaau je la. class sume cancel.
end up aku lepak lepak jap kt college, had lunched ape sume, aku pon balik la.

ontheway balik, roger Ady. dia semestinye la baru bangun en. aku ajak dia teman jap pgi basuh kete. tp, disebabkan Ady pon belom mandi ape sume, aku balik la rumah dlu.
once I reached home, my house was empty. choyyy sangat. I called my mom and she said she's at Shah Alam, saje saje ikot baba.
luckily I took lunch already, kalau tak sampai rumah kebuloooor. lepak lepak kt rumah jap, salin baju ape sume, cukop time teros la pick up Ady at his house.

pgi basuh kete, selesai ape sume, lepak la pulak dkt Suria Kitchen. saje saje, borak borak. its been such a long time since I met him. rinduuuuuuuuuuuu ;p
borak borak, Ady talk sooo much. punye la banyak dia kumpul cite, hahaha. besungguh sungguh je dia becerita. aku pon dengoooo aje le.
tgh syok syok lepak, Chin called. kitorng pon ajak la dia joined skali, she's from Kepong, rumah abg dia. continue lg lepak with Chin pulak.
cerita cerita cerita, perli perli perli, ngutok segala bagai. Chin cakap nk lepak rumah aku pulak. worriiteee.

sesampai je kat rumah, mak dgn baba dh balik dah. borak borak lagi, Chin online ape sume. pastu Luqman pulak sampai. rumah aku dah meriaaaah.
pastu, kak Leen pulak balik, dgn Aiman, abg Anip, Oni skali. Ady dgn Luqman dh geraaam je tgk si Oni. hahaha. comel en si kecik tu? raaawwwrrr. hahaha.
but then, Chin had to leave, tataw la mengape ye tawan tawan, laki dia dh bising la tu. nyampah. heh.
Luqman dgn Ady tak balik lg, diaorng syok tgk cite hantu indon, Baba baru beli VCD, cite ape ntah. something called terowong casablanca, I think la.
lepak lepak lepak, Memy dgn kak Nana pon balik. waaaaaaaah, meriaaaaaaaaaaaaah. kecoooooooooh gile rumaaaaaaaaaaaaah. hahaha.
this was only half of it okay.

mak pulak busy goreng udang tepong. hahaha. banyak okay mak goreng. dalam 2-3kg ade kott. maklum la, Luqman ade en, dia je dh sekilo kott bedal. HA HA HA.
so, semua la makan skali, mmg syok gile taww, dgn rumah kecoh gile, dgn budak budak lagi, yg aku bkn main borak lg dgn kak Leen, mamat mamat sume busy makan.

oh oh oh. not to forget.
mase Memy balik en, kitorng nampak la kete dia kt luar, tp yAdd Imageg drive nye kak Nana taw. kak Leen dh mcm cuak, like mane Memy, apsl Memy tade, sume dh heran.
pastu kak Leen bule bisng kt aku, dia tak puas hati kenape ade sebuah teksi besungguh sungguh nak park dpn rumah kitorng taw.
pastu, aku pndang je la taxi tu, skali tengok tengok, MEMY !
aku dah gelak guling guling. hahaha Memy bawak taxi baaaai. hahahahaha. apo kono la en abg eden bwk taxi. aku pon sungguh sungguh la kluar jmp Memy, rupenye tu taxi bpk mentua dia. haha.
aku pon tataw mcm mne dia bule bwk taxi tu, and aku lupe nak tnye sbb busy gelak tgk Memy bwk taxi, its soo weird man.
anw, the taxi is still here in front of my house, aku plan nak bwk la nanti. haha. saje nk mrase jadi taxi driver. ehhehehe :D

okay, penat type. ahaha. let picture do their thaaaang yaww (:
Memy takesah ape pon, dia taw dia nak bedal udang grg tepong. haha
tetibe, kak Leen datang kacauu.
then, Oni pulak kacau
Ashu : Aiman suke abg Aji ke abg Malik?
Aiman : aaaaaaaaaaa.. abg Malik !
Ashu : kenape abg Malik?
Aiman : sebab abg Malik besar, kuat, tangan dia besar. best !
Ashu : ow yeeeh? ahahahahhahahha.
look at how she really eat the prawn. cute !
look at Yana's face. haha

well, thats bout it I guess.

I could stay awake, just to hear you breathing
- I Dont Wanna Miss A Thing, Aerosmith

2 extra blabbing on "meriah !"

Loqma; Amnesia on July 10, 2009 at 1:49 AM said...

Kurang asam punya entri.
Lepas gak rindu nak tgk Oni secara live.
Oni suka nau nanges.
Nanges nak emotional tahap max betul.
Gggrrr.

Amira Zafirah on July 10, 2009 at 2:03 PM said...

haha. Oni tu nanges tipu je ;p

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal