July 17, 2009

belated

blabbed by Amira Zafirah at 7/17/2009 08:00:00 PM
if everything stop, I'd listen to your heart
- My Hands, David Archuletta

aku bule lupee nak buat special birthday entry for Tot. hahaha. nampak sgt kau tak terpahat lgi dlm hati aku dow. hahahaha
tu ar shite die ;p

anyway, on Wednesday noon kott, kitorng lunch ramai ramai kt Sec 1 kott. lupooo lagik. haha.

gini citenye,
kitorang ade class pagi, tp habis nye awal benar. pastu lepak lepak jap sbb aku pnye next class pkol 4pm, Oya pulak at 2pm. kitorng pon decide nak keluar la dri collge, makan kt mane mane.
pastu, Farah call, ckp dia pon next class at 2pm. wokey, hangkot skali.
tetibe pulak, Kadi call. mamat ni langsung la tade class for the whole day. sukati je call, tanye aku ade class ke tak, pastu aku ckp at 4pm then dia suru aku hangkot dia bawak pi lunch. wokey, hangkooot sekali gus.

mula perjalanan kami ke mane pon tataw. drive sajoo. Kadi nak stop by dkt Secret Recipe je, nak beli a slice of cake for Oya and Tot jugeee.
tgh ontheway tu, Luqman pulak call, next class at 2pm jugak. tade dee aku nak hangkott sbb aku pon dh ke mane en.
so, suro je la Luqman pegi ke destinasi yg sepatutnye, which is aku tahengaaaat. hahaha

lunch la kami di situ beramai ramai. ktorng sume bedal nasi campur, Oya setia dgn cheesecake Kadi beli kan tadi.
Happy Belated Birtday Oya ;p

borak borak la kami, mcm2 cite la kuar. most of it pasal housemate masing masing. cite la kan ape yg tak puas hati nye ape sume.
the moment I heard it I was like, goosh. thank god I still live with my parents, tade la nk serabot sgt kan hal hal mcm ni kan. but whatever it is, Oya, Kadi, Luqman, you guys can count on me anytime okay. aku tolong selagi mampu. hehhe.

selesai makan ape sume, balik la kami ke college. mission mencari Faroq, si Tot. hahaha.
punye la susah nye nak jmp mamat ni, kejap kt sane, kejap kt sini. aku dh touching, emo buat suara sedih ape sume, baruuuu la dapat jumpe. haaaaa.
taw kau cuak Tot, aku baru buat suara pasrah sikit je tu, kau dh masuk toilet nak call aku. hahaha
holorh holorh holorh ;p

finally jumpe Tot, and bagi la dia cake tu. hehhe.
aku taw Tot, kwn2 kau yg lain bg Chocs Indulgence cake sebijik, kitorng bagi satu slice je. kami sume tak mampu Tot, tolong la memahi sikit eh? hahahahahaha.

enjoyyy video ini. haha


sume gelak mmg tahengat en, yeee. mmg la gelak aku paling hoveeeeeer skali sbb aku yg shoot en. tak tgk pulak Oya dgn Farah kat sear blakang, gelak dh tebaring baring dh kat seat tu. hahaha.
oh. Tot tak isap rokok ye, Kadi gile buat rokok jd brthday card. haha.

Happy Belated Birthday Tot.
mak sayang kau ye nak, even kau ank tiri aku jeee. hahahaha :DD


take time to realize, that your warmth is crashing down on it
- Realize, Colbie Caillat

4 extra blabbing on "belated"

eyqa myqa on July 18, 2009 at 12:26 AM said...

gyler buruk suare si tot !
huduhh.

Amira Zafirah on July 22, 2009 at 5:18 PM said...

kaaaaan. hahahahaha. tak snonoh.

tot said...

mak!!
muwah muwah muwah!!!!
hee
=]

kadi;tanx sbb dera aku
haha

oya;epy bufday gak aw!

farah dayee;tanx weh!

eyqa;tawu ah suara kau hot en
haha

Amira Zafirah on July 29, 2009 at 8:45 PM said...

waaaaah. tooot :D
hahahahah.

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal