July 6, 2009

great start

blabbed by Amira Zafirah at 7/06/2009 02:58:00 PM
go go go, its time to make a move and we both know
- Up, the Saturdays

its Monday, and its a good start.
until now lah :)

today is my first day for my 3rd semester of college.
nothing much changes, everythings okay la.
except that my car takde la lagi orng nak tumpang tumpang.
kate masing masing dah bawak kerete sendiri.
tak laku lagi dah kan Bambi mak nyah? hahaha.

after done with my college thingy, went straight home.
roger Baba, nak ajak dia pgi KLCC nak settle kan my ribena mobile.
Baba said jumpe kt sane teros, dia ade hal.
worriteee.

I'm late. sorry Baba. dia dh sampai lame kott. blame Yana for that, dia buat hal pulak kt rumah dgn Opah dia. kak Leen pon ade skali, saje ajk dia. bule lunch sesame.

sesampai kt maxis centre. tak ramai sgt orng. okay, great.
teros pgi counter, amik no. mcm biase la. tengok my no is 831, current no mase tu was 829. okay, tak lame sangat. maybe.
tgh nak jalan pgi kat baba, ade this one guy approached me, his name is Remy
Remy : hello miss, can I help you?
Mira ; oh. hey. I'm here to configure my berry.
Remy : alright, I can do that for you. may I take a look at your berry?
Mira ; smiled and pass over my ribena to him
Remy ; alright, come with me miss.

yeaaaaaaaaaaaaaaaay ! tapayah tunggu turn okayyy. hahaha. mak sokeeeee. bule pulak tetibe dia dtg offer. mmg linchah la aku kan.
you know I hate waiting. waiting is killinng, slow killer. hahaha

so, pegi la kat table dia. and explained la yang ni new set bla bla bla. and he did everything with it la. tapi kan, haaaa. ni part aku cam geram.
aku bkn la geram dgn mamat ni, dia baik la help me with this and stuff. aku geram dgn mamat maxis yg mse aku pgi dlu tu. this time en aku pg siap hangkot baba skali en, konon la for the stupid authorization tu. padahal, dia langsung tak tanye kott pasal bende tu.
chill je dia configure sume, tade pon dia ckp ni no ape ke, tanye tanye ape sume. aku pon tade la ckp ape2, taw2 sume dh settle.
aku mcm, waaaah. senang nyeeee, tade pon authorize segala jadah. vavik betol. td mamat tu tade pulak, kalau dia ade, mmg aku cite segala kat mamat ni, kasi kutok habis mamat yg lame tu. hahaha. padan muke kauuuu. dh la ckp nk omputih jeee, menyampah!

jadi senang la, everthing dh settle. email sume dh link, facebook, ym, msn. skype je tade. haha. berry IM pon dah okay.
fuyh. settle.
now, the hardest part ever.

monthly bill.
hahahahah

Babaaaaa *kenyit kenyit mata*

saying I love you, its not the word I want to hear from you
- More Than Words, Aliff Aziz

8 extra blabbing on "great start"

Ceera on July 6, 2009 at 4:28 PM said...

sekali bil.. amik ko.. sesak napas nak bayor

Amira Zafirah on July 6, 2009 at 4:46 PM said...

Haaa. Tu la pasal. Takpe takpe frst mnth je. Nnt bulan bulan seterusnya okay la tu. Haha
Ygnn

♥chentaMAYA™ on July 6, 2009 at 6:42 PM said...

uit~
new sem kan!
blajo rajen2~

Amira Zafirah on July 6, 2009 at 6:49 PM said...

yup, tenkiuuu :DD

nizam baharin on July 7, 2009 at 12:22 AM said...

ahhahahah..
skg ni entry mesti ada pic ngan berry..
motips..
menjobo sakan ye dinda..ahhahahah

Amira Zafirah on July 7, 2009 at 12:32 AM said...

biar laaaaaaaaa.
lps ni tade daaah.
pffttt.

Syaa on July 7, 2009 at 1:34 AM said...

u and yr berryyy mmg gorg haish bile laa i dpt pegang tatap diamong kesukaan i day and night huh!! -__-

ya allah *tadah tgn
hahahahahah

Amira Zafirah on July 7, 2009 at 1:44 AM said...

hahaha. ape yg you nak tatap sya?

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal