February 13, 2009

yenna !

blabbed by Amira Zafirah at 2/13/2009 02:15:00 AM
hahaha.

nak update ape eh. tataw doww. mcm tade cite je dowww. camne dowww.
ngengg.

everyday routine nye same.
bangun, mandi, siap siap, pegi college, blaja, balik, lepak, online tengok tv, tido.
tak pon
bangun, mandi, siap siap, pegi college, blaja, balik, jumpe Ady, lepak lepak makan, hantar Ady balik, aku balik rumah, online, tengok tv, tido.

see the difference?
Ady kan.
so, takkan la aku hari2 nk bercerita pasal Ady je. giloo. ni pon aku tgk blog ni dh mcm blog utk Ady je. memanjang cerita pasal dia, en?
pastu korang pon suka suki buat kontroversi.
Lil Red start dlu. haha. tp takpe, aku pandai menafikan nya.
pastu, cik Izza kite pulee.
now, Sepet pulak.
haha.

takpe, chill la. kami tau status kami.
en Ady? ;)

korang jgn doww. aku tengah mood risau ni.
Ady ni, rupenye en, haish. tabule doww. aku perlu mengurangkan bercerita pasal dia.
tp aku taw tabule, sebab apart from my collegemate, hanya dia sahaje lah kawan yg aku dpt jmpe.

sebab ;
  • rumah dekat. sonanggg yoo. tu yg balik pun same je.
  • parents dh kenal masing masing. mak bpk aku ckp je nk kuar dgn Ady, okay semedang. tak byk soal sbb they know and trust Ady already.

gituu. faham?

eh. korang prasan tak,
aku cakap tanak update byk2 pasal Ady pon, ni dh satu entry pasal dia kott.
choyy. camno ni.
I cannot help myself. HA HA HA

parents aku tade seyy, pgi Penang. Saturday baru balik sini.
peneman duka lara gembira high gelak setan bagai ;
the one and only, Ady.

so, tell me. camnooo nyah ooy? haha.
ni pon bru balik tgk wyg, cite Pink Panther.
dgn sape, incik Ady kite lah.

jd, moral of the story ;
sy dan Ady besfriend only keh. for now lah. we dont get bored with each other, YET. haha.
esok, lusa, tulat, nxt nxt week, month, future sume, I cannot say anything lah.
kite beserah pada yang ESA

*yeaa. gelak guling guling ye tawan tawan*
=)) =)) =))

okay la, okay la. aku serious.
I just hope korang tade la buat ape2 assumption bout our relationship.
yes, we're super close. dia mmg la teman nangis gelak setan kiss kiss muah muah hug hug sepak sepak tendang tendang sume. but, we know our limit.
aku single, Ady pon single. KOTT la. haha.
aku takesah kalau sape2 nk ngorat dia pon, tp hati tu agak membara la jugak sebenarnye. HA HA HA. and so far, Ady pon mcm aku jgk.
tanak lagi commitment or whatsoever, biar la mcm ni. senang hidop okay.
gitu la kan. haha.
Ady ; I love you okay and Chin tetap kekaseh hati you. I hanye menjalankan amanat Chin yg suro tengok tengok kn you sbb dia dh tade, poly sudaa.




kate kate akhir dr sy ;
CHILL SUDAAAA :)


p/s : td lunch dgn Ady kan, dia dh kenyang mkn sume, pastu en, dia kentooot. pastu en, buat muke tak besalah. ngenggg. haha.

16 extra blabbing on "yenna !"

izza the PINKERTON on February 13, 2009 at 3:04 AM said...

ahahahahaha :) such a sweet confession. sgt zaaasssss


saje je nyakat awak dgn ady tuu ;P

Ady Adzmi on February 13, 2009 at 3:39 AM said...

ILY tooo puding. HAHA :P

Amira Zafirah on February 13, 2009 at 11:33 AM said...

izza ;
confession la sgt. haha

ady ;
you jelly ! haha

teruterubuzu on February 13, 2009 at 12:03 PM said...

cinta vs sayang

kadang kala kita tak perasaan cinta itu datang,,
cinta berbeza dengan sayang terhadap sesuatu yang kita ada..
sayang bermaksud kita tak nak lepaskan seseoarang walaupun kita hanya berfikir dan berpendapat kita hanya kawan yang baik dengannya..
percayalah bila sayang itu sudah ada,,,insyaAllah pasti Cinta itu datang,,
macam amira kata hanya kawan..tapi bayangkan kalau ady takde disamping amira bila suka dan duka..
pasti terase kan..?
emei rase kesesuaian amira ngn ady ada..(serasi)bila tengok amira asyik cite "tentang dia"
dan nampak cute jer..
peace !!!
(itu pandangan dari emei)
sorry kalau emei ni tetiba jer bagi comment..:)hehehe

Amira Zafirah on February 13, 2009 at 12:20 PM said...

teruterubuzu ;
first thing first. sorry okay. no hard feeling.
but, AIYOOO, YENNA !

=)) =)) =))

sepet a.k.a zack_u on February 13, 2009 at 9:38 PM said...

if korang same2...
datss soooo sweet la...

ni yang nak doa kan korang same2 ni...lalalalala~~

bile sebut name ady..teringat teros kat ex bf ku dlu..ahakss!!

lil^RED799 on February 14, 2009 at 3:01 AM said...

eh... ade nama saya...
hahahhaha

nak alebyu ady jugak!
waaaaaaaaahh
kikikikiki

yanasaja on February 14, 2009 at 8:19 AM said...

xsalah pon kalo ngan ady pon kan mira..ngeee~

adenium on February 14, 2009 at 3:26 PM said...

"aku single, Ady pon single. " ..ini yang kene jgn singlekan...hehehe

ssin on February 14, 2009 at 7:56 PM said...

sopan sikit tak boleh ker ady lol

Ady Adzmi on February 14, 2009 at 10:12 PM said...

ye laaa. sopan la neh :P

mira hana. on February 15, 2009 at 7:08 AM said...

huih, both of you sweet ajeh together.why not kan? hehe.

Farah Syazana on February 15, 2009 at 7:39 AM said...

anda di"tag"..hehe chaeck blog akak ye ;p

amirachaos on February 15, 2009 at 10:42 AM said...

sepet ;
hahaha. tak same pon dh sweet dh. so, tapayah la sesame yee ;p

lil red ;
haaaa. jgn nk over2 ye ilebyu tu =))

yanasaja ;
tade tade. salah jgk ;)

adenium ;
haha. takyah la nk susah2 kn diri ye kak :D

ssin ;
haaaa. betol betol. marah sket si ady tu

ady ;
hahaha. padan mukeee you jelly !

mira hana ;
eehh. bkn why not, tp WHYY? haha. no no no

farah syazana ;
aite. i suke ths cmnt. ksng tade kne ngene. haha. i'll do it nnt ye.

mira hana. on February 15, 2009 at 10:45 AM said...

hahaha..byk jea jwpn u to say no eh? SEBAB SESUAI KOT? bole? haha..i'm being sarcastic right now oh.

Amira Zafirah on February 15, 2009 at 6:11 PM said...

mira hana ;
ahha.I truly understand you sarcasm ;D

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal