February 3, 2009

dick port ;D

blabbed by Amira Zafirah at 2/03/2009 11:20:00 PM
ini cerite tentang one day di Port Dickson :)

Saturday
ini bilik kami,dekat sgt dengan swimming pool,tapi kalau nk pgi kene cross kolam kecik ni,dalam ni ade banyak fish && biawak juga.sampai2 je, sume gedik nak mandi kt swimming pool.petang sikit Memy, Oni dgn kak Nana sampai,borak borak, main main.malam ade yang sibuk BBQ,yang gang ni sibuk karaoke.

Sunday

esok pagi, sume pgi beach,aku tak join sbb aku tido.Memy curik bwk shotgun. tapi aku tak marah. gambar sume cantik.Oni mcm comel gile.geram giler.beach mcm best.
aku jeles sbb aku tido. salah kan wifi 24hrs rm5 tu. hehhe.


balik bilik je, giler giler kejot kan aku suro bangun.
before 12noon aku dh smpai KL.
yea. ni gmbar aku :D


toodles.

=)) =))

5 extra blabbing on "dick port ;D"

k.leen said...

best nyer klu dpt join..sediiihhh...
one mmg comey giler kan...

adenium on February 4, 2009 at 8:56 AM said...

cantik bilik tuh... resort mana nih erk...

atty's on February 4, 2009 at 9:49 AM said...

cantik ar bilik ngn resort tu.kat mana tu mira

Amira Zafirah on February 4, 2009 at 4:15 PM said...

gheeee.
ni dkt Desa Lagoon. sebelah dgn Regency Hotel.
best okay :)

eyqa myqa on February 5, 2009 at 9:51 PM said...

wahh! holiday gitu.
=))

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal